Goed geholpen, fijne service en prima bus gehuurd.
Dankjewel voor de 9, René!
hele goede ervaringen, klantvriendelijk
Een 9, dankjewel Leike!
excellent people very helpfull thank you for all
Many thanks for the 10, Alex!
Keurige bus, goed geholpen aan balie, jammer dat er na betaling van 15 euro verzekeringspremie nog 350 euro eigen risico overbleef.
Dankjewel voor de 8, Wout!
Binnen 2 dagen kon ik een klein busje huren. Geen problemen, heel gemakkelijk! Opnieuw en opnieuw!
Een 10, super bedankt Marion!
Goede auto's en voordeliger dan Borent! maar reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Hartstikke bedankt voor de 10, Ralph!
Fijn alles geregeld voor redelijke prijs.
Dankjewel voor de 8, Roger!
Goed geregeld goede service goede afhandeling
Een 8, dankjewel Danny!
Goed en vriendelijk geholpen. Alles duidelijk uitgelegd. Tot service
Dankjewel voor de 9, Kim!
Uur moeten wachten bij ophalen. Als je auto maar drie uur hebt is dat best lang. Werd wel aangegeven dat het geen probleem zou zijn als die iets later werd ingeleverd. Personeel is vriendelijk.
Dankjewel voor de voldoende Mike. Sorry voor het wachten!
Heel tevreden. Vanaf het moment van bestellen (in mijn geval per telefoon) tot het moment van afrekenen alles super verlopen. Je krijgt duidelijke informatie aan de telefoon. Duidelijke informatie aan de balie en super georganiseerd. Vriendelijke medewerkers. Ik kan geen negatieve dingen bedenken. Kijk eerst zoek je naar een verhuurbedrijf. De tweede keer kijk je nog eens bij de verschillende aanbieder. En dan weet je nu dat ik niet naar anderen hoef te zien. Volgende keer weer Adrem.
Een 9, dankjewel Math! Graag tot een volgende keer!
Allemaal goed geregeld
Geweldig bedankt voor de 10!
Bij Adrem Maastricht al 2x een busje gehuurd! Vriendelijk personeel, snelle afhandeling, snel het resterende van je borg, retour! Het huren van de bus echt niet duur! Ga zo door!
Een 10, hartstikke bedankt Edwin!
Ze kwamen zelfs de autosleutel bij mij thuis afleveren i.v.m. een zondagboeking.
Graag gedaan, dankjewel voor de 9 Dirk!
Flexibel, wensen makkelijk aan te passen, overzichtelijke website
Een 9, dankjewel Frank!
Het reserveringssysteem is eenvoudig in gebruik; kies uit beschikbare opties en de bevestiging van de reservering is kort na de indiening bevestigd; ook het ophalen verliep snel en adequaat; voertuig in prima staat en betrouwbaar gedurende de huurperiode; het inleveren en afhandelen van de financiële zaken was correct en vlot. Een echte aanrader!
Dankjewel voor de 9, Oscar!
Mijn vragen via email werden netjes en uitgebreid beantwoord. Bij ophalen auto zeer vriendelijk personeel. Fijne service
Super bedankt voor de 10, Germaine!
Supersnel geregeld, en vriendelijk personeel.
Een 10, hartstikke bedankt Antonio!
In de ochtend wachttijd verkorten
Dankjewel voor de 7!
Ik werd goed geholpen telefonisch, bij het bestellen van een personenbus voor 6 personen. Goede prijs, vrije KM, en verzekering............ Afhandelen bij het terug bezorgen is ook goed. Geen opmerkingen.
Ontzettend bedankt voor de 10, Roy!
Het ging allemaal heel snel. Ik had de auto telefonisch gereserveerd, vervolgens op maandagochtend de auto gaan ophalen. Eerst even de auto inspecteren op schade en vervolgens konden we ook gelijk weg. Bij het afleveren eigenlijk het zelfde verhaal maar dan andersom eerst even de auto af controleren en vervolgens de borg terug gekregen. Kortom een hele fijne ervaring.
Een 10, super bedankt Bart!
Ben erg tevreden met deze ad rem Goed geholpen en goed info van hoe en wat
Dankjewel voor de 9, Pierre!
goed bedrijf met goede service
Super bedankt voor de 10, Silvain!
Een prettige en vlotte service. Snelle afhandeling en terug betaling.
Dankjewel voor de 8, Arthur!
Prima verhuurbedrijf, online ingecheckt dus relatief snel op weg. Moest zaterdag verhuizen. En dan moet je op ZATERDAG UITERLIJK 16:30 de verhuiswagen afgedankt teruggebracht hebben… in praktijk moet je dus om half 4 de auto leeg hebben, alles uit handen laten vallen en terug gaan…. Als je dit in de Randstad flikt kun je dag zeggen tegen je zaak… 18:00 uur lijkt me normaal, maar 16:30…?
Beste Marcel, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoende wilt geven. Wij zijn 6 dagen per week geopend, in totaal 50 uur. Alleen op zondag gesloten. Wanneer je voor zondag een bus wilt huren, kun je die op zaterdag om 16:30 ophalen. Dat betekent dat de huurder voor zaterdag wel om 16:30 terug moet zijn. Als je veel km moet rijden, kun je de bus kosteloos al op vrijdag om 16:30 ophalen, zodat je toch genoeg tijd hebt voor je verhuizing.