Duidelijke uitleg en goeie service
Geweldig bedankt voor de 10, Tatjana!
Top in Service
Hartstikke bedankt voor de 10, Haval!
Nu tweemaal een bestelbus gehuurd. Vooraf online inchecken gaat makkelijk en bespaard tijd bij het ophalen en terugbrengen van de wagen. Wagens die ik huurde waren nagenoeg nieuw. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Super bedankt voor de 10, IJmert!
Je wordt altijd zo snel geholpen, er mogen meer bedrijven van hun pak aan een les leren. Heel erg consument ingericht ze denken met je mee , mooie tarieven ja ik heb niks te klagen top !
Een 10, hartstikke bedankt Onur!
Uitstekend geholpen met een vervangende auto( auto wat ik wilde huren was bij een auto-ongeluk betrokken).
Dankjewel voor de 9, Charles!
Ik heb alles goed kunnen voorbereiden door documenten en geld al online te regelen op voorhand. Enige nadeel is dat in de ochtend veel mensen ook een bus hadden gehuurd. De mensen die nog niks online hadden geregeld hadden veel tijd nodig waardoor wij een half uur later dan afgesproken de weg op konden. Dit was wel vervelend.
Geweldig bedankt voor de 10, Dewi! Sorry voor het wachten..
Gereserveerde bus was zuiver, administratie vlot afgehandeld alsook de financiële afhandeling. Gewoon goed.
Ontzettend bedankt voor de 10, Stefan!
Alles prima
Dankjewel voor de 7, Armand!
Strongly recommend!
Many thanks for the 10, Dmitrii!
Alles goed geregeld !!!
Super bedankt voor de 10, Humphry!
Leuke auto, goede voorwaarden en eerlijke afhandeling. Makkelijk verlengen
Een 9, dankjewel Jo!
Goed verhuurbedrijf
Dankjewel voor de 8, Ruud!
Goed en snel geregeld.
Hartstikke bedankt voor de 10, Andy!
Op een licht piepende rem en een verassing in het handschoenenkastje na, heb ik genoten van het rijden in een kleine Citroën C1. Snelle service toen mijn eigen auto ineens gerepareerd moest worden. Flexibel toen ik een nacht langer de auto moest gebruiken. Ik kreeg de auto niet schoon mee, maar er werd aangegeven dat deze ook daardoor niet schoon terug gebracht moest worden. Bij het zoeken naar een functie van de radio vond ik in het handschoenenkastje (buiten het instructieboek) een broodje frikandel van een vorige huurder. (Wie stopt er dan ook een Frikandelbroodje in het handschoenenkastje?) Anders dan dat, lekker gereden. Ik miste hem bijna toen ik weer in mijn oude Ford reed.
Dankjewel voor de 8 en je mooie verhaal André! Een broodje frikandel hooort inderdaad niet in een handschoenenkastje. Sorry!
alles mooi op tijd en vlot afgehandeld.
Een 8, dankjewel Rob!
Vriendelijke service - snel- fijne auto en mooi schoon
Ontzettend bedankt voor de 10!
Alles snel geregeld en vriendelijke mensen
Super bedankt voor de 10, Kai!
Zeer tevreden over de kwaliteid en sevice van dit auto verhuur bedrijf ..corect en fatsoenlijk behandeld en verekeningen waren eerlijk en snel afgehandeld ..
Dankjewel voor de 9, Roy!
Heel goed geregeld met online je gegevens invullen. Heel snel ophalen en inleveren, terugbetaling binnen 2 dagen zoals afgesproken.
Hartstikke bedankt voor de 10, Rigberto!
Weer netjes behandeld door het team van adrem zoals altijd. Top
Super bedankt voor de 10, Ryan!
Goede prijzen en service. Huur er regelmatig. Laatste keer voor het eerst een klein foutje in de rekening: werd meteen gecorrigeerd met vriendelijke extra uitleg omdat IK iets verkeerd had begrepen.
Een 10, hartstikke bedankt Ella!
Goede service. Aardige medewerker. Kracht zit in de simpelheid. Geen “poes-pas”. Gewoon wat je nodig hebt. Geen gezeur over verzekeringen ofzo. Duidelijkheid. Snelle afhandeling achteraf.
Een 10, ontzettend bedankt Tino en Linda!
Prima uitleg, vriendelijk, goede auto !
Geweldig bedankt voor de 10, Leo!
Goede service. Niet duur. Betrouwbare auto
Een 10, super bedankt Nanouk!
Niet meer dan lof.
Hartstikke bedankt voor de 10, Joost!