Zeer klantcriendelijk en snelle afhandeling van reserveren / afhalen / en retourneren
Dankjewel voor de 9, Lei!
alles was goed en snel geregeld. Ook de bus was prima.
Super bedankt voor de 10, Dirk!
I needed a van to move on short notice, and Andrem Autoverhuur in Maastricht was really quick with an answer and I could rent it from one day to the other. Great service!
Many thanks for the 10, Carlotta!
Ik haalde de eindtijd niet. De verhuurder deed niet moeilijk.
Dankjewel voor de 8, Peter!
hoopvol dat ze nu eindelijk eens een palletdrager gaan verhuren, zodat de busjes met bestelklep nu makkelijker gebruikt kunnen worden
Haha, dankjewel voor de 8 Pieter! Als je dat blijft vragen, gaat dat zeker komen!
Minpuntje is de gedateerde transport bus vol krassen en deuken.
Dankjewel voor de 7, Sjaak!
Busje stond netjes klaar. Alles was snel afgehandeld.
Super bedankt voor de 10, Hans!
Alles verliep snel en moeiteloos. De auto (bestelbus) die we hadden gereserveerd bleek nog niet terug te zijn gebracht. We kregen daarom een groter formaat mee voor dezelfde prijs.
Een 9, dankjewel Eli!
Alles. Goed geregeld
Dankjewel voor de 8!
Heb al enkelen keren gehuurd echter met aantal zaken mag beter
Een 10, super bedankt Jacky!
Net busje, goed tarief, vriendelijke service. Het aantal gereden kilometers op de eindafrekening klopte niet. Na een email aan Adrem werd ik al snel gebeld en werd het snel verholpen. Tip: maak altijd zelf een foto van de kilometerstand bij afhalen en terug brengen.
Dankjewel voor de 9!
Voor de 3de keer bij Adrem een bus gehuurd. Het is een super en uitstekend bedrijf, ik raad het iedereen aan. Ze zijn ook klantvriendelijk. Dus mensen huur bij Adrem. 5 sterren echt waard. :-D
Hartstikke bedankt voor de 10, Manuela!
Ook voor het huren van een kleine bestelbus 6m3 om een vriend te helpen met het leegruimen van een kleine kamer kon ik wederom prima terecht bij Adrem Heerlen. Zeer goede service, ze denken mee en komen afspraken na. Dit bedrijf is een echte aanrader! Roger Piepot
Super bedankt voor de 10 en je positieve review, Roger!
Het busje wat ik huurde was super, en niet duur!
Een 10, hartstikke bedankt Thomas!
Adrem gaf een goede tegemoetkoming in de kosten. Fijn!
Super bedankt voor de 10, Edith!
Mijn ervaringen bij adrem zijn goed heb er al meerdere auto's en busjes gehuurd .
Beste Bennie, ik snap dat je het niet leuk vind dat er schade is geconstateerd tijdens jouw huur. Wanneer achteraf blijkt dat de schade lager is, ontvang je het teveel betaalde eigne risico weer terug.
Original review
Tot 2x toe een bedeukte auto mee gekregen op lakonike wijze en bij in levering zou er schade zijn gemaakt door mij die dan ook nog zo door de mede werker op 350euro geschat klopt mijn inziens niets van
Tevreden, super service
Geweldig bedankt voor de 10!
Reservering gaat snel door zelf via het formulier informatie aan te leveren. Sleutel daardoor snel in handen. Samen ronde om de bus gemaakt. Bij inleveren snelle controle van de bus, digitale administratieve afhandeling en volgende dag resterende deel van de borg terug op de rekening. Zeer tevreden dus!
Een 10, ontzettend bedankt Jos!
Ik kom zeker terug bij Adrem
Dankjewel voor de 9, Rob! Graag tot ziens!
Goede service , uitleg perfect. Alle vragen goed beantwoord.
Een 9, dankjewel Maud!
Professioneel en vriendelijk geholpen
Dankjewel voor de 8, Stefan!
Gewoon top
Een 10, hartstikke bedankt Wilbert!
Auto voor slechts 2 uurtjes nodig (ziekenhuisbezoek), goed geholpen!
Super bedankt voor de 10, Marian!
alles is goed geregeld,ook de afhandeling. Alleen jammer dat het zo duur is als je de bus maar 2 uurtjes nodig hebt moet je toch het volle pond betalen
Dankjewel voor de 7, Chrit! Sorry dat de prijs tegenviel.
De ervaring op de site, aan de telefoon en aan de balie was perfect, goed bedrijf!
Super bedankt voor de 10, David!