Betrouwbaar, behulpzaam en altijd wel een oplossing...
Hartstikke bedankt voor de 10, Miranda!
Keurig meedenken. Prima geholpen bij ophalen en het terugbrengen van de bestelbus!
Dankjewel voor de 8, Marcel!
Snel geboekt, snelle afhandeling na online incheck en rappe verrekening van de kosten met de betaalde borg. De volgende dag stond het restant alweer op mijn rekening.
Een 10, hartstikke bedankt Marc!
Geweldig bedankt voor de 10!
Auto stond klaar, snelle service en geen gedoe
Super bedankt voor de 10, Janôt!
Prima afhandeling en service. Uitstekend voertuig
Een 9, dankjewel Frenzy!
Alles was eenvoudig, schoon, technisch in orde, snel&gemakkelijk en zeer vriendelijk.
Dankjewel voor de 9, Bas!
Regelen van de auto ging goed, maar ditmaal een auto gekregen die absoluut niet schoon was
Dankjewel voor je voldoende beoordeling Hans! Sorry dat de auto deze keer niet schoon was!
Als via site reservering boek snelle reactie terug met antwoord. En als ik auto ophaal in Heerlen wordt altijd snel en vriendelijke geholpen. Echt niks op aan te merken.
Hartstikke bedankt voor de 10!
Voor de verhuizing een bus met laadklep gehuurd. Uitgebreid samen de bus nagekeken op schade (adhv foto’s). Bij wegrijden bleek dat de bus niet volledig was afgetankt, maar door de genoteerde kilometerstanden was dit geen probleem achteraf.
Een 9, dankjewel Tim!
Gratis verlenging gekregen. Hoefde de auto pas de volgende morgen in te leveren. Gewoon top!
Dankjewel voor de 9, Michel!
Vlot, vriendelijk, goede prijs prestatie
Een 9, dankjewel Eveline!
300€ borg die ze niet teruggeven Ze vroegen om een enorme aanbetaling. Ik heb het busje in perfecte staat teruggebracht, geen krasje. Op het juiste moment. Ze hebben de aanbetaling nooit teruggegeven. Toen ik ze probeerde te bereiken, namen ze nooit op.
Beste Julia, bedankt voor je beoordeling. Ik heb jouw boeking nagekeken. Je hebt de borg van € 250 met een creditcard autorisatie betaald. Toen je de bus weer ingeleverd hebt, is een factuur per mail naar jou verstuurd. Het bedrag van € 68,14 is op jouw creditcard belast. Het restant van de autorisatie van € 250 is geannuleerd. Bel ons gerust (0433521100) of stuur ons een mail ([email protected]) als het bedrag open is blijven staan.
prima service, snelle afhandeling van zaken tegen een goede prijs.
Super bedankt voor de 10, Ilona!
Adrem heeft prima voertuigen ter beschikking. De medewerkers zijn beleefd, behulpzaam en kundig.
Dankjewel voor de 9, Paul!
Alles prima verlopen! Ik zou geen verbeterpunt kunnen noemen.
Een 9, dankjewel Ellen!
Prijs kwaliteit prima. Service zoals je mag verwachten!
Hartstikke bedankt voor de 10, Maurice!
Een 9, dankjewel Paul!
Snelle en duidelijke afhandeling zeer vriendelijk bij afleveren het zelfde vriendelijk duidelijk
Dankjewel voor de 9, Ton!
Top bedrijf en zeer behulpzaam vriendelijk personeel.
Super bedankt voor de 10, Zakaria!
Heel goed servas
Dankjewel voor de 9, Saleem!
Prima verhuurbedrijf geen minpunten behalve dan dat de bus die ik huurde wel erg vuil was. Kleinigheidje natuurlijk maar vandaar mijn 8 als punt.
Een 8, dankjewel Rob!
Goed advies qua afmetingen voertuig; Voertuig stond netjes gepoetst en fris voor ons klaar; Duidelijke afspraken.
Dankjewel voor de 9, Mat!
Nooit eerder een busje gehuurd, het ging vlot en alles werd prima afgehandeld
Hartstikke bedankt voor de 10, Gabbi!
Ik heb een goede ervaring gehad alles ging zo als het moest niks op aan te merken
Een 10, super bedankt Marina!