Er wordt geadverteerd met hele goedkope huurprijzen, maar doordat iedere km afgerekend wordt loopt de prijs heel snel op. Volgende keer maar iets meer vergelijken tussen de aanbieders.
Bedankt voor je voldoende beoordeling Nick! Sorry dat de prijs tegenviel.
Wat mij opvalt dat het klantvriendelijk is. Ikzelf had
Hartstikke bedankt voor de 10, Wladi!
Onze twijfel of de grootte van de bus voldoende was werd serieus genomen en samen bekeken voordat we definitief huurden. Uitleg over de bus en het samen inspecteren werd prettig gedaan.
Super bedankt voor de 10, Mariëlle!
De huurauto, een Mercedes-Benz/sprinter, werd mij overgedragen met een 20 tal of meer beschadigingen van krassen en deuken tot een scheve laadklep. Tijdens de overdracht, voordat ik de weg opging, ben ik met een medewerker van jullie rond de auto gelopen om de beschadigingen te bekijken. Het waren er zo veel dat ik wilde afzien van het gebruik van deze auto. Aangezien ik de wagen dringend nodig had, heb ik hem toch genomen. Ik voelde mij erg ongemakkelijk tijdens het gebruik. Als ik dan de prijs bekijk van de verzekering lijkt het erop dat jullie meer verdienen aan de premie van de verzekering, €39,90 voor 4 uur excl. BTW en €500,00 eigenrisico, dan aan het verhuur bedrag. Want er wordt geen schade hersteld.
Bedankt voor je beoordeling Loek. Jammer dat je ons geen voldoende wil geven. Meer dan de helft van de schades die aanwezig waren op de bus die jij huurde, zijn nooit betaald door huurders. Schades kleiner dan een 2 euro muntstuk worden niet door ons berekend, maar moeten natuurlijk wel genoteerd worden voordat een nieuwe huurder de bus meeneemt. De bus die jij huurde, kost ons meer dan € 3000 per jaar voor een kale WA premie. Wij verdienen wel aan de huur, maar niet aan de schades of de verzekeringspremies.
Flexibel, meedenkend en altijd zoeken naar de goedkoopste oplossing voor de klant! een aanrader!
Een 10, hartstikke bedankt, Peter!
De week voor het huren gaan kijken naar de mogelijkheden. De behulpzame medewerkers lieten ons de bestelbussen zien zodat we vooraf een goed beeld hadden van wat we nodig hadden. Reservering en ophalen bestelbus verliep snel. Bestelbus had de nodige gebruikssporen maar deze waren allemaal goed vooraf vastgelegd. Het inleveren van de bus verliep ook snel en de terugbetaling van de waarborgsom was binnen 1 dag afgehandeld. Prima geregeld.
Ontzettend bedankt voor de 10, Andy!
Had op 1 dag snel een auto kunnen huren. Snelle reactie en goede service. Aanrader voor iedereen die een auto snel wil huren.
Een 10, hartstikke bedankt Yousef!
De auto's zijn netjes, de service is flexibel, professioneel en snel.
Super bedankt voor de 10, Harry!
Snel en betrouwbaar
Ongelofelijk bedankt voor de 10, Predrag!
Zeer vriendelijk personeel en makkelijk te huren. Sittard gratis parkeren ook makkelijk
Dankjewel voor de 8, Roger!
Prima dienstverlening! Goed en jong wagenpark en makkelijk om te reserveren
Een 10, super bedankt Michel!
Hele goede service en vriendelijke mensen Zeer tevreden mee.
Hartstikke bedankt voor de 10, Monika!
Heel snel en heel makkelijk alles afgehandeld. En voor een goede prijs ook!
Een 10, geweldig bedankt Guy!
Alles in een handomdraai geregeld Top bedrijf al vaker gehuurd niets anders dan lof
Super bedankt voor de 10, Jack!
Ik heb in de afgelopen jaren al een aantal keer een auto/bestelbus bij Adrem gehuurd en dat gaat altijd prima. Ik ben erg tevreden over de service en ook de auto's zijn uitstekend. Adrem is en blijft mijn vaste adresje voor het huren van een auto. Altijd een goede ervaring!
Ontzettend bedankt voor de 10, Nadine!
Uitermate prettig.
Super bedankt voor de 10, Loek!
Goede service. Vriendelijk.
Super bedankt voor de 10, Joep!
Reserveren ging makkelijk via de site. Borg vooruit betaald via Ideal. Op locatie de bus binnen 5 min mee. Geen onnodig lange verhalen en aardige en beleefde gasten van Asten Heerlen. Toppie
Een 10, hartstikke bedankt Luk!
Er wordt met je meegedacht en gewoon goed en netjes geholpen, top.
Dankjewel voor de 8, René!
alles ok
Een 10, geweldig bedankt Jan!
Dankjewel voor de 7, Robert!
Flexibel meedenkend. En betaalbaar .
Super bedankt voor de 10, Fred!
Prima!!
Een 10, geweldig bedankt Marianne!
De bestelbus werd correct afgeleverd. Helaas wacht na ruim een week nog altijd op de terugstorting van het overschot op borg en nita.
Dankjewel voor de 9, Jeanette!
Snelle en goede service alles word netjes en duidelijk uitgelegd bussen zijn schoon en netjes Adrem is Goed duidelijk en snel
Een 10, hartstikke bedankt Ryan!