Super service en mensen die meedenken. Top bedrijf zeker aan te bevelen. Ik kom in ieder geval terug.
Super bedankt voor de 10, Wim!
Vriendelijk en vlot geregeld
Hartstikke bedankt voor de 10, Joop!
AdRem is een hele prettige autoverhuurder, omdat ze lekker non-nonsens te werk gaan. Alles is makkelijk gemaakt voor de klant; betalen per km (dus nooit teveel), vol-tot-vol beleid voor het tanken, zeuren over kleine schades en krasjes doen ze niet, annuleren mag je tot het laatste moment zonder kosten. De uiteindelijke factuur wordt gewoon verrekend met je borg, en de rest wordt binnen 2 dagen teruggestort!
Dankjewel voor de 9 en je uitgebreide review!
Net personeel en bus stond klaar goed uitgelegd
Een 10, super bedankt Peter!
Goeie service, fijn personeel alleen het terugbetalen van de borg moet sneller kunnen
Dankjewel voor de 8, Silas!
Flexibele opstelling van de medewerker, die mij de auto meegaf, hoewel ik wat aan de vroege kant was. Duidelijke uitleg en een concurrerend huurtarief. Restantbedrag van de borgsom (na inhouding huurbedrag) binnen de afgesproken tijd teruggestort. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kortom, no nonsens. Aanrader!
Harstikke bedankt voor de 10, Ger!
Snel vakundig en professioneel geholpen.
Super bedankt voor de 10!
Het zou fijn zijn als het kantoor om 8:00 uur open gaat ipv 9:00 uur.
Dankjewel voor de 9, John!
Klantvriendelijk, behulpzaam, al na sluitingstijd de auto terug brengen… en kan zo wel door blijven gaan. Ervaar het zelf maar ;)
Super bedankt voor de 10, Miranda!
Alles was snel, duidelijk en goed geregeld. Prettig contact aan de telefoon alsook bij de betreffende vestiging.
Een 9, dankjewel Petroesjka!
Het was een fijne service, vriendelijk personeel die alles duidelijk uitlegt. Wat ik persoonlijk wel jammer vind, zijn de internet prijzen. Adrem lijkt veel goedkoper dan andere verhuurbedrijven, totdat de btw, verzekering, het eigen risico afkopen etc. erbij komt. Een bus huren kost €39,95 maar uiteindelijk betaal je net geen €100. Persoonlijk vind ik dit daarom misleidende prijzen.
Dankjewel voor de 7 Wesley! Eerlijke review, hoewel wij juist ons best doen om van te voren zo duidelijk mogelijk te zijn: op de website, in de bevestiging. Sorry dat de prijs tegenviel!
Uitstekende service!
Een 10, hartstikke bedankt Rob!
Ervaring was en is goed, eerder ook hier gehuurd.
Super bedankt voor de 10!
Mijn ervaring met adrem autoverhuur Limburg is super. Nadat ik op de site van hun Contact had gehad. (met een vriendelijke behulpzame dame) Was ik eruit. Prijs kwaliteit verhouding is prima
Super bedankt voor de 10, Maurice!
Door autopech moest ik snel een vervangende bus huren zodat ik mijn klussen kon afmaken.
Dankjewel voor de 9, Paul!
Bus voorzien van reserve sleutel alles handmatig openen en sluiten. Bus was smerig. Sensoren van de deuren waren vam slag. En dan de.prijs 975 euro voor 8 dagen!!!!
Beste John, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoen wil geven. Er is een nieuwe sleutel voor deze bus besteld, maar helaas nog niet binnen. Sorry dat de bus niet schoon was!
Goede service en uitgebreid wagenpark, voor elke klus een geschikte bus! Totale kosten worden van de borg afgehouden en snel weer op je rekening terug gestort.
Dankjewel voor de 8, Maurice!
if you are rent it the car consecutive months, to can use the unused kilometres from last month next mont.
Many thanks for the 8, Marian!
Service is goed prijs per dag is minder, dus manager(s) er is werk genoeg voor jullie. Kijk bij de buren echt tot 35 euro per dag goedkoper. Groeten van een klant
Bedankt voor je beoordeling M Elcaid! Als je de prijs het belangrijkste vindt, kun je beter naar de buren gaan.
Duidelijk en goed geregeld
Een 10, super bedankt Jeroen!
Gemakkelijk te reserveren en alles prima geregeld.
Hartstikke bedankt voor de 10, Manja!
Efficient
Een 10, ontzettend bedankt Christien!
Beste autoverhuur in Maastricht
Hartstikke bedankt voro de 10, Habe!
Alles liep uitstekend Een - punt de borg van 350 euro min het verrekende deel wordt erg laat terug betaald. Zijn inmiddels bijna een week verder en nog steeds geen geld terug gestort.
Dankjewel voor de 8 Monique! Sorry voor de borg, we hadden niet jouw complete banknummer...
Dit was de tweede keer dat ik via Adrem een busje had geregeld. De eerste keer heb ik zonder probleem en kosten kunnen annuleren. Op korte termijn altijd wel iets beschikbaar wat vaak wel moeilijk is. Alles was snel en makkelijk geregeld. Super service. Zodra ik weer vervoer nodig heb zal ik beslist weer bij hun huren.
Een 10, super bedankt Anna!