Het was wederom een goede ervaring om een busje van de mensen van Adem te huren, te gebruiken en weer af te leveren. Als altijd vertrouwd!
Een 9, dankjewel Ruben!
Voor alles een oplossing!!!
Ontzettend bedankt voor de 10, Miranda!
Vriendelijke bediening , goede service.
Een 10, super bedankt Peter!
Was mijn eerste keer bestelbus huren, medewerkers waren erg behulpzaam en vriendelijk
Hartstikke bedankt voor de 10, Jaël!
Altijd topservice en behulpzaamheid van de jongens van Adrem.
Een 10, super bedankt Taha! Altijd leuk als jij komt!
Ik had een grote bus met laadklep online gehuurd. Communicatie verliep prima. Ter plekke werd alles goed uitgelegd, snel en functioneel. Job done. Prima prijs.
Dankjewel voor de 9, Ron!
Vriendelijke medewerkers, duidelijke prijsafspraak, mooie bus, en bij terugbrengen snelle afhandeling van allea.
Een 10, super bedankt Freddy!
goede prijs fijne verhuisbus en goede service
Hartstikke bedankt voor de 10, Rob!
Makkelijk en snel vriendelijk personeel en snelle afhandeling
Een 10, geweldig bedankt Mandy!
Alles prima geregeld. Heel klantvriendelijk. Zeker aan te bevelen.
Hartstikke bedankt voor de 10, Piet!
Behulpzaam bedrijf; vriendelijke medewerker
Dankjewel voor de 8!
We hadden een auto gehuurd . Maar de stoel werkte niet . Terug gegaan naar adrem die stuurde ons naar Peugeot dealer voor de reparatie. Slechte service Peugeot dealer. Uiteindelijk konden ze het niet maken. Toen terug naar adrem maakte geen probleem kregen een nieuwe leenauto . En zelfs nog een automaat omdat er geen schakel auto meer beschikbaar was. Super service en vriendelijk.
Hartstikke bedankt voor de 10, Linda!
Ik ben tevreden
Een 9, dankjewel Hamid!
goede service, vriendelijke ontvangst, alles prima verzorgd en goed afgehandeld.
Super bedankt voor de 10, Roel!
Fijne, snelle en vriendelijke service. Ook de afhandeling van de betaling verliep professioneel, snel en vlekkeloos.
Hartstikke bedankt voor de 10!
Zeer vriendelijke en goede service .
Geweldig bedankt voor de 10!
Mooie rij-ervaring opgedaan met de Baron, alles goed geregeld!
Hartstikke bedankt voor de 10, Bart!
Vriendelijk personeel en snel.
Een 10, super bedankt Erwin!
Prima voertuigen. In goede staat en schoon. Eenvoudig te reserveren, ook prima last minute reserveren. Bus was niet helemaal vol getankt toen ik hem kreeg, maar dit werd prima opgelost door de medewerker. Een deel van de diesel kreeg ik vergoed na het aftanken.
Ontzettend bedankt voor de 10, Renzo!
Adrem weet hoe het hoort: persoonlijke service, heldere communicatie, snelle terugstorting, denken mee en dat op een vriendelijke manier!
Een 10, super bedankt Aimee!
Goede en snelle service ook fijn dat in het weekend ook 's avonds de sleutel in te leveren is vriendelijk personeel als ik weer een auto zou gaan huren dan zeker weer bij adrem
Hartstikke bedankt voor de 10, Ferry!
zolang er maar goed gecommuniceerd word zorgen de mensen van adrem altijd voor een oplossing
Een 10, geweldig bedankt Khalid!
Prima uitleg, snel en professioneel geholpen!
Dankjewel voor de 8, John!
Wij wilden voor een week durende vakantie een personenbus huren. Diverse modellen werden ons telefonisch/via mail aangeboden, waarbij ze allemaal steeds niet meer beschikbaar waren, wanneer wij de aanvraag (op korte termijn) wilden bevestigen. Het zou prettiger zijn de gewenste bussen dan überhaupt niet als optie aan te bieden! Hierdoor hebben we uiteindelijk een stationwagen gehuurd. Deze was gelukkig van goede kwaliteit en had een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het inleveren en ophalen van de auto ging soepel.
Dankjewel voor je voldoende beoordeling een aanbeveling! Het is deze maand superdruk met de personenbussen, sorry!
Duidelijk, snel en correct
Een 8, dankjewel Peter!