Boeken was zo gebeurd een dagje van tevoren. Medewerkers aan de balie super behulpzaam en vriendelijk. Ideaal ook dat men niet moeilijk deed over flexibiliteit met tijden van ophalen/terugbrengen. Heb in overleg de auto een paar uur later teruggebracht en was geen probleem om te regelen. Kom zeker terug.
Dankjewel voor de 9, Cedric!
Goed en vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg
Een 10, Reuze bedankt Charles!
Terug ontvangen van de borg duurt erg lang. Heb al mail gestuurd en nog geeen reactie. Vind dat deel slecht geregeld. Rest was prima.
Spijtig dat u de terug betaling negatief heeft ervaren. Mocht er de volgende keer zoiets gebeuren dan wilt de klanten service u graag te woord staan. Bedankt voor de 6, Marc!
Het reserveren ging erg gemakkelijk via de website. De collega op het kantoor in Sittard was erg vriendelijk en behulpzaam. De bus die we mee kregen was prima. Kortom: een aanrader!
Ontzettend bedankt voor de 10, Peter!
Vriendelijke ontvangst in Sittard, jammer dat spanbanden niet in de wagen zitten maar optioneel extra gekocht moeten worden. In kader van duurzaamheid zou dit standaard erbij moeten zitten.
De spanbanden kan iedereen houden na het kopen en vaker gebruiken. Bedankt voor de 9, Josie!
Fijne auto
Super bedankt voor de 10, Henk!
Personeel werkt snel en efficiënt. Citroën dieselbusje voldeed goed. Afhandeling en terugstorten van het geld van de borg ging snel en goed.
Een 8, dankjewel Vincent!
Weinig serieuze aandacht, inlevingsvermogen. Alles ging op de automatische piloot, zowel de instructie als het antwoord geven op vragen. Weinig uitleg, zelfs niet bij de factuur. Ook sloeg de motor steeds af voor een stoplicht.
Dankjewel voor je voldoende beoordeling Irene. Sorry dat je te weinig aandacht ervaarde. Bij moderne auto's slaat de motor inderdaad af bij het stoplicht. Dat bespaart brandstof.
Goede communicatie en snelle afhandeling.
Een 10, hartstikke bedankt Paul!
een hele goede ervaring ……. prijs kwaliteit goed
Geweldig bedankt voor de 10, Frans!
Al enkele keren gehuurd in Sittard. Nette auto's en vriendelijk personeel.
Een 9, dankjewel Jeroen!
Zo als het hoort, snel, makkelijk en vriendelijk.
Dankjewel voor de 9, Maurice!
Afspraak (kort dag) via telefoon gemaakt. Prettig te woord gestaan. Op de dag zelf vriendelijke uitleg gekregen. Wagen met laadklep werd zelfs nog voor mij achteruit gereden zodat ik makkelijk kon wegrijden. Verrekening achteraf zeer snel.
Ontzettend bedankt voor de 10, Monique!
Alles netjes geregeld
Een 10, reuze bedankt Eric!
Vrij nieuwe bestelbus mee gekregen. Afhalen en terugbrengen ging ook heel soepel.
Hartstikke bedankt voor de 10, Michel!
Altijd super aardig en goede tarieven!
Super bedankt voor de 10, Sanny!
Auto stond netjes klaar, papierwerk snel geregeld. Bij terugkomst ook alles snel en netjes afgehandeld. Kortom, heel tevreden. Zal vaker hier een voertuig huren.
Dankjewel voor de 8 Patrick!
Perfect geregeld en 2x verlengd zonder problemen.
Een 10, hartstikke bedankt Olaf!
Dankjewel voor de 8, Rob!
Reservering ging snel via de site. Daarop volgde een bevestigingsmail, waarna ik de borg kon betalen. Dit heb ik met mijn creditcard betaald enkel de terug betaling ging via mijn iban? Waarom? Busje was in orde en goed schoon. Helaas kon ik geen km van te voren aangegeven en deze waren dan ook niet inclusief. Ik had het busje van 9-15u gehuurd en bracht hem al terug rond 1230u. Er geen niks van de prijs af, dat vond ik alleen jammer, meer niet.
Dankjewel voor de beoordeling Wesley. Jammer dat je ons geen voldoende geeft. Helaas kunnen wij geen geld op creditcards storten.
Had online een kleiner busje besteld, kon eenvoudig omgeruild worden naar grotere bus. Ook mogelijk om hem na sluitingstijd terug te brengen was geen probleem.
Dankjewel voor de 9, Remko!
Alles snel en goed geregeld. Goede auto gekregen. En goed prijs.
Geweldig bedankt voor de 10, Roland!
Fijne bussen, vriendelijk personeel Prijs kwaliteit verhouding goed
Een 10, ontzettend bedankt Berry!
Ik had snel een tweede auto nodig. U was in de omgeving de 1sde welke nog kon helpen. Daar was ik zeker blij om. Ook de service toen ik iets eerder daar was voor het belofde autootje was goed,het werd meteen een andere ready gemaakt. Top. Toch was dit auto niet tadeloos. Mij ging het niet om het innerlijk van de auto of hoe deze eruit zag. Maar om de inhoud. Het sturen was niet fijn. Het voelde alsof ik regelmatig best wel duidelijk moes mee kracht moest zetten erdoor. Ook was de tank niet voll getankt gewesen waardoor ik meer moest tanken om het voll af te leveren.
Bedankt voor de 8, Thomas!
Vriendelijk, snel , geen poespas.
Bedankt voor de 8, Chris!