Niet te duur, en voertuig was schoon bij ophalen
Dankjewel voor de 7, Terry!
Hartstikke bedankt voor de 10, Nadia!
Vriendelijk personeel goede bussen
Een 10, super bedankt Fiona!
Een goed assortiment van wagens en het personeel is vriendelijk en professioneel. Ook bij vragen of problemen zijn ze zeer behulpzaam en oplossingsgericht. Ik kom hier zeker vaker huren!
Hartstikke bedankt voor de 10, Dayan!
Altjjd vriendelijj geholpen.
Geweldig bedankt voor de 10, Henri!
Ik heb hier al vaker een verhuisbus gehuurd en het loopt eigenlijk altijd volgens afspraak en naar volle tevredenheid. Maar afgelopen zondagavond deden ze me toch nog versteld staan. Ik had de bus op zondagavond geparkeerd bij het verlaten Adrem-kantoor en de sleutel in de sleutelkluis gedaan. Thuisgekomen ontdekte ik dat ik mijn telefoon in de bus had laten liggen, van buiten zichtbaar op de bijrijdersstoel. Ik belde het nummer voor noodgevallen en Frits himself regelde dat er binnen 10 minuten iemand ter plaatse was om de bus te openen zodat ik mijn telefoon weer terug kon pakken. Hij leek net zo blij als ikzelf dat hij mij had kunnen helpen en hij weigerde pertinent een kleine vergoeding aan te nemen voor deze service: "Ach, zoiets gebeurt wel vaker, het hoort er gewoon bij". Top!
Hartstikke bedankt voor de 10, Jos! Gelukkig kon ik een medewerker bereiken om je telefoon uit de afgesloten bus te vissen. Graag gedaan!
Betrouwbaar, transparant, vriendelijk, snel, betaalbaar.
Super bedankt voor de 10, Nora!
Online een bestelbus gereserveerd meteen mail met bevestiging. Daarna een mail met uitleg wat je mee moest nemen of online in kon vullen. Alle gegevens online ingevuld en een dag later bij het ophalen van de bus in 5 minuten klaar om weg te rijden. Tussentijds ook nog aanvullende mails gekregen. M.a.w. prima communicatie. Top
Een 10, hartstikke bedankt Fred!
Erg vriendelijk en professioneel personeel. Busje was snel geregeld, voor een volgende keer zou ik zeker hier weer huren!
Een 10, super bedankt Ayla!
Medewerkers hebben mij erg goed geholpen, zowel bij het ophalen als het inleveren van de auto. Busje was in prima staat.
Een 8, dankjewel Silke!
Met een telefoontje bus geregeld, stond mooi klaar, nette bus.
Dankjewel voor de 9, Pieter!
Let op, de maten van de busjes zijn niet de bruikbare afmetingen. Je moet er de wielkasten ervan aftrekken. Ik moest een groot schilderij vervoeren. Volgens de afmetingen op de site zou ik het plat op de vloer kunnen leggen, maar dat was buiten de uitstulpende wielkasten gerekend. Ik moest dus mijn schilderij schuin in de ruimte klemmen. Dat heb ik niet als ideaal ervaren.
Een 9, dankjewel Maurice! Goede tip over de wielkasten!
Op zeer korte termijn een bus kunnen huren wat zeer netjes afgeleverd wordt door vriendelijk personeel .
Dankjewel voor de 8, Patrick!
Goede service tegen faire prijs. We kregen zelfs een telefoontje dat de gehuurde bus al eerder beschikbaar was. Dikke duim omhoog!
Super bedankt voor de 10, Marc!
Adrem is a great company, really friendly and flexible, for a fair price and quite fast, you have your bus! I will recommend Adrem for anyone who wants to rent a rental car/bus!
Een 10, hartstikke bedankt Dimitri!
Aardige mensen, goed bereikbaar en goede service
Geweldig bedankt voor de 10, Bram!
Goed geregeld. Simpel. No nonsens. Je wil een bus, je krijgt een bus. Verder geen spatjes. Ik bedoel dit positief!!!
Haha dankjewel voor de 9, Harry!
Dit is de 3e keer dat ik bij Adrem een busje huur voor een verhuizing, en zal dat zeker nog eens doen. Het busje is schoon en rijdt erg lekker, met duidelijke afspraken over het ophalen, borg, inleveren, ect. Toen ik wilde aftanken was door de kou echter de tankdop dichtgevroren. Na dat bij inlevering gemeld te hebben hoefde ik geen extra kosten te betalen voor niet aftanken, wat ik erg waardeer en voor mij blijk geeft van eerlijkheid.
Super bedankt voor de 10 Nick, en voor je leuke review!
goed materiaal, persoonlijke en klantgerichte service
Een 10, hartstikke bedankt Jacco!
ik kon op dezelfde dag nog een busje huren.
Super bedankt voor de 10 Caroline!
ik maak vaker gebruik van Adrem, service en prijs is goed, en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Een 10, hartstikke bedankt Guy!
Goede voorlichting en begeleiding.
Geweldig bedankt voor de 10, Bence!
Ik heb een hele dag een bus gehuurd en de dag erna een auto en ben uitermate tevreden over zowel de klant vriendelijkheid,de gast vrijheid en de service en zou als ik het geld had zeker voor een langere periode een auto huren bij adrem. En mocht ik ooit weer in de gelegenheid zijn zou ik daar zeker gebruik van maken. en mond op mond reclame maken voor adrem. Ik ben een uiterst tevreden klant.
Een 10, super bedankt Monique!
Hartstikke bedankt voro de 10, Astrid!
Goede service vriendelijke
Een 10, super bedankt Zulfakar!