SUPER!!!!!

Reeds een aantal keren een bus gehuurd voor te verhuizen. Nooit problemen goede service en vriendelijk!!!! Zeker aan te bevelen!!!!

Alles snel geregeld en afgehandeld

Prima , Prettig geregeld

Verhuizing van Maastricht naar Scheveningen met bakwagen en lift uitstekend materiaal om mee te rijden de man bus Steekwagen zeer nuttig voor grote stukken Soepele opstelling van personeel ; data veranderde steeds op basis wanneer mijn zonen nu wel of niet konden helpen; is goed gelukt.

Goed geregeld en heel goede prijs. Tevens konden we door omstandigheden deze niet de 3dagen huren die besproken waren en ze toonden hier hun begrip voor. Dus ook niet volledige huur betalen.

Ontzettend goede service

Vriendelijk personeel nu de 2de keer een bus gehuurd en zeker voor herhaling vatbaar we gaan dit vaker doen wij zijn zeer tevreden

Geweldig bedrijf! Top service!

Al tweede keer dankbaar gebruik kunnen maken van een huurauto. Ik moest mijn auto wegbrengen naar een garage, er werd geen vervangende auto aangeboden. Via online reservering makkelijk en snel een autootje kunnen boeken. Ophalen op tijd. Auto stond allang klaar! Reservering gedaan voor 2 dagen omdat mijn garage destijds geen uitspraak wist te maken omtrent hoe lang de reparatie in beslag moest nemen. Lastig als je een auto nodig hebt voor je werk. Mijn eigen auto was de eerste dag al klaar. De huurauto zonder enige probleem eerder weg kunnen brengen. De borg werd binnen 1 dag teruggestort op mijn rekening. Geweldige firma, goede kwaliteit en zeer klantgerichte service! Zeker tot ziens de volgende keer!

Goede service, kwalitatief zeer goede bus

Alles heel goed en snel geregeld

Super service en erg klantvriendelijk.

Zéér positief verrast, na flinke domper .

Beide heren, hebben één miscommunicatie. Voordat in eigenlijk dagdienst begon heel netjes opgelost Ik heb allang zo’n Klantenservice meegemaakt.

Professional attentive service

Excellent - really helpful staff who were flexible and very understanding (I had to change my reservation 3 times due to COVID restrictions - this was no problem for the company who fully understood my difficulties) Vehicle was good, clean and nice to drive. No problem with pickup and drop off - good location.

Snel, heldere communicatie en zorgvuldige afhandeling

Gewoon een eerlijke zaak

Perfect geregeld!

Goede communicatie, klantvriendelijk.

Prima, zoals altijd

Als altijd liep alles gesmeerd. Vriendelijke mensen. Altijd bereid te helpen.

Uitstekende service - efficient, gemakkelijk en kwaliteit

Makkelijk reserveren, efficiënt ophalen van de auto en gewoon voor de deur terugzetten op zondagavond

verhuur prima geregeld

Snelle afspraak en goede afhandeling. Geen problemen met huurauto.

Prima materiaal en organisatie

Keurig verzorgde wagen, flexibel (o.a. eenvoudig wijzigen/annuleren, en sleutel bij inleveren in kluis afgeven)

Alles volgens afspraak

Goed en goedkoop

Duidelijke communicatie.

Goede uitleg. Vervolg mailtjes met extra uitleg. Snel en vriendelijk geholpen.

Top service !!

Ontzettend vriendelijk. Super service.

Perfect duidelijk geholpen, Goede bestelbus meegekregen.

Fijne MAN bus meegekregen, geen problemen met rijden gehad. Nu rijd ik voor mijn werk vaak met een VW Crafter dat scheelt weer :-) In Maastricht ben ik goed geholpen geworden, zeker bij het nalopen van de wagen op deuken en krassen werd door de medewerker veel meer opgemerkt dan ik in eerste instantie zag. echt top! de borg en dan verekening na het inleveren is heel goed, stond dezelfde dag weer op mijn rekening. enige puntje is dat het wel handig is om spanbanden mee te leveren, ik weet niet of dit een optie is.

Super bedrijf

Vriendelijke werknemers super service Heel tevreden zou de volgende keer weer bij dit bedrijf huren top

Goede service, vriendelijk

Zeer goede service, behulpzaam en dat alles voor een goede prijs!

Goede service, correcte prijzen en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk

Professioneel en zeer klantvriendelijk.

Altijd vriendelijk en meewerkend daar waar nodig.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA