Juiste prijs-kwaliteit, vriendelijke en behulpzame service, aanrader voor als je een bus nodig hebt.

Geen verdere toelichting.

Alles goed geregeld zonder poespas of kleine lettertjes

Snelle service, in de ochtend gebeld en twee uur later hadden we eenhuurauto. Binnen twee werkdagen netjes het verrekende bedrag terug op onze rekening.

Helemaal top

Vriendelijke service, niets aan te merken!

Prima geregeld.

Snel geregeld, adequate en correcte behandeling en afhandeling.

Helder en volgens afspraak

Goed geholpen, vriendelijk personeel en alles was snel geregeld !

Uitstekend.

Schone bus, goed geholpen op kantoor. Aanwijzingen waren duidelijk. Vrij nieuwe Peugeot Boxer bus gehuurd, toch heb ik de volgende keer liever de Vw bus. Kwalitatief is de Vw bus comfortabler en de zit /stuurhouding is in de Vw bus beter. Verder tevreden.

Prima service en goede auto

Goed geholpen ook toen ik de auto op het laatste moment nog wilde omruilen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Snelle vriendelijk service

Super service

Top bedrijf Super mooie auto’s

Goed en eenvoudig te huren.

Via internet is het huren makkelijk en eenvoudig te regelen. Het nieuwe verhuisbusje voldeed aan alle wensen en eisen.

Gewoon goed.

Gewoon goede en snelle service binnen drie minuten was alles geregeld.

Heel tevreden

Zeer vriendelijk medewerkers, snel service het kan niet beter.

Geweldig service

Geweldige service. Ben zeer tevreden.

Vriendelijk, professioneel en goede prijzen!

Top ervaring! Ga zeker vaker terug

Busjes zijn prima

Busje gehuurd, rijdt prima, veel ruimte, goede staat. Mag wat goedkoper.......

Professionele service, ook in deze lastige tijden.

Snel en eenvoudig busje geleend. Correcte afhandeling. Geen poespas. Precies zoals het moet.

deskundig en heel vriendelijk

zie boven

Wederom goed voor elkaar!

Ondertussen al meerdere keren een busje van welk type dan ook gehuurd bij Adrem aan de Heerderweg in Maastricht. Altijd erg vriendelijk, behulpzaam en goed geregeld! Mijn vaste adres als het aankomt op het huren van vervoer bij verhuizingen, opruimen e.d.

verzorgd simpel snel

Goede service, niet te duur.

Reserveren via de website gaat zonder problemen. Vriendelijke medewerkers, goede service, niet te duur.

De huur van de bestelbus is prima vverlopen.

Snelle dienstverlening, prima bestelbus, snelle administratieve verwerking!

Snel en goed geregeld

Duidelijke site Snel geholpen Goede eindafhandeling Huur er zeker nog een keer

top

reasonable price, flexible and very easy handling of everything

Is zeer goed

Ik heb telefonisch contact opgenomen in verband met het huren van een bus. Deze had ik nodig de zondag na de kerst. Ik kon de bus ophalen op donderdag middag voor de kerst. Voor de terwijl ik deze pas zondag nodig had. Hiervoor hoefde ik geen extra kosten te betalen wat ik zeer coulant vond. Maandag ochtend heb ik de bus netjes zoals afgesproken ingeleverd. De medewerker heeft de bus netjes gecontroleerd en km stand opgeschreven. Hij gaf aan dat de afrekening binnen 3 dage per mail zou worden toegestuurd, dit laatste is ook gebeurd. Al bij al alles netjes conform afspraken afgehandeld. Indien ik weer een bus zou moeten huren dan zal ik zeker van hun diensten gebruik maken.

Goed geholpen!

Zie boven