Conform afspraak en goede service

Het geheel conform afspraak en verwachting. Als tip in het kader van transparantie is vermelding van een allin prijs (incl verzekering) mogelijk aan te bevelen. Eenieder zal altijd kiezen voor een eigen risico van max €350,- .

Goed geregeld van afhalen tot inleveren, top.

Goede service en betrouwbare bus.

Hoede verhuiswagen

De auto is erg goed. Echter geen steekwagen, geen verhuisdekens, geen spanbanden en deze 2 dingen moet ik toch standaard bij een verhuiswagen kunnen huren. Jammer. Moet ik van de concurrent Bo-Rent horen, dat dat bij hun wel allemaal ook te huur is. Verder leverde ik de auto om 16:54u in maar was de zaak al gesloten terwijl op fe deur staat 17:00u

Zoals altijd, erg vriendelijk, goede service en supersnel geholpen.

Prima verhuurbedrijf

-vriendelijk - ruime busje - schappelijke prijs

Fijne verhuur maatschappij

Goede service & Snel geregeld

Goede service, makkelijk, super vriendelijk

Gereserveerd online, alles stond proper klaar en met de glimlach. Zeer goede prijs -kwaliteit

Prima service en makkelijk te regelen

Bij het bestellen vriendelijke mensen gesproken die alles goed konden uitleggen en wilden meedenken. De bus moest groot genoeg zijn, naar Engeland kunnen en op de trein passen. Uiteindelijk is alles prima gelukt. Ophalen en inleveren ging perfect en volgens afspraak. Minpunt: De bus zit niet erg comfortabel. Zeker niet voor zo'n lange afstand.

Goede service, klantvriendelijk..zeer tevreden klant.

Telefonisch contact gehad Meteen goede tekst en uitleg Daarop meteen gereserveerd voor de volgende dag.

100% tevreden

Alles is goed verlopen. Vriendelijke, geduldige en zorgvuldige service. Zowel vooraf, als achteraf. Bus was prima en heel fijn dat wij die 5 dagen onze eigen auto bij jullie mochten parkeren.

Prima service, mooi busje. Vriendelijke medewerkers.

Alles perfect geregeld. Volgende keer weer een busje huren hier.

Top geregeld

Mijn ervaring: makkelijk communiceren, goede afspraken, goed bereikbaar en flexibel. Prima tarieven!

Een geweldige service, echte meedenkers.

Ben er super geholpen toen mijn garage geen plaatsvervangende auto voor mij had. Superschoon auto voor weinig geld. Ze denken zo goed mogelijk mee met jou individuele wensen en situatie.

Prima auto’s

Erg goed

Correct

Heel erg tevreden

Goede betrouwbare auto

Bestelbussen zijn prima en service eveneens.

Toppers

Hier is de klant nog koning. Betrouwbaar

Professioneel en klantvriendelijk

Regelmatig maak ik gebruik van de diensten van Adrem en ben dan ook heel enthousiast over dit bedrijf! Ze zijn deskundig, behulpzaam, de busjes woede. Keurig afgeleverd en de prijs/kwaliteit is super!

Beste autoverhuur bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad

Geweldige service, goede & aardige mensen, goede voertuigen - gewoon top.

betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

afspraken worden nagekomen / afwikkeling binnen zeer acceptabele tijd

Altijd vriendelijk en goede service.

Goede service geldt voor de personen die mij bij het afhalen van de auto geholpen hebben maar ook voor de digitale reservering, bevestiging en financiële afwikkeling. Auto was in goede staat.

Perfect!

Wij zijn heel erg tevreden. Geweldige bus om in te rijden. En goede service. Daarnaast ben ik ook zeer te spreken over jullie site, de aanpak is persoonlijk en grappig, dat kon ik zeker waarderen.

Prijs- kwaliteitverhouding klopt als een bus en de service is simpelweg geweldig!

Professionals van A tot Z!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA