Reserveren via mail ging goed. Mensen aan balie zijn netjes en vriendelijk. Denk ook dat er best kleine zaken goed te regelen zijn bijv borg. Ik kom en blijf hier komen om te huren
Een 7, dankjewel Chris!
Vriendelijke en correcte medewerkers in Hoensbroek. Huurauto perfect. Niets op aan te merken op alle fronten.
Super bedankt voor de 10, René!
Net zoals de vorige keer een cijfer 10. Alles goed geregeld.
Een 10, hartstikke bedankt Remy!
Wij leven in een bizar tijdperk. Iedereen is aan het trachten te overleven. Veel service op velerlei gebieden komt daardoor op een laag pitje te staan. Wat is het dan geweldig fijn om soms een bedrijf tegen te komen, die zorgt dat je er heel goed bij voelt. Prima voorlichting over hun mogelijkheden, goed prijs/kwaliteitverhouding en prima after sales. Mijn complimenten dus voor Adrem Autoverhuur!
Hartstikke bedankt voor de 10 en je mooie woorden, Hanno!
Prima dat ik een uurtje een bestelauto kan huren!
Een 10, hartstikke bedankt Jeroen!
Klant vriendelijk
Super bedankt voor de 10, Margriet!
Prima verhuurbedrijf, zal altijd wanneer nodig daar de auto huren, hele aardige personeel.
Een 10, geweldig bedankt Michel!
Super bedankt voor de 10, Joep!
De bestelbus voor 1 dagdeel gehuurd. Alles perfect verlopen, dus weer een tevreden klant
Een 10, harstikke bedankt Bibi!
goed geholpen. Vriendelijke mensen. Geweldig bedrijf.
Geweldig bedankt voor de 10, José!
Vriendelijke ontvangst en de bus stond klaar. Prima prijs/kwaliteit verhouding volgens mij. Hier kom ik graag terug.
Een 10, harstikke bedankt Marc!
Snel goede bus geregeld. Prettig en adequaat personeel.
Een 10, super bedankt Mathijs!
Persoonlijke toon en houding, maar zeer professioneel in service. Prima voertuigen. Transparant.
Hartstikke bedankt voor de 10, Stefan!
Snelle reactie en eventuele verandering of aanpassing.
Een 10, geweldig bedankt Anja!
Goede service en vriendelijk perdoneel. Top! Zeker een aanrader Groeten Mo
Een 9, dankjewel Mo!
Snel, goed en betrouwbare service.
Dankjewel voor de 8, Dennis!
zeer tevreden
Een 10, harstikke bedankt John!
De wagen was heel goed en het personeel was erg behulpzaam en duidelijk
Super bedankt voor de 10, Christina!
Geheel conform afspraak voertuig afgehaald en later weer ingeleverd. Dit ging \onder problemen en op een snelle efficiënte manier.
Een 8, hartelijk bedankt!
Al vaker klant geweest telkens tevreden!
Hartstikke bedankt voor de 10, René!
Even bellen en het wordt geregeld, ook al bel je 10 voor 12. Perfect.
Dankjewel voor de 9, Peter!
Bus gereed binnen 15 min. na binnenkomst en binnen 15 min. ingeleverd. Top!
Super bedankt voor de 10!
Zeer behulpzaam, vriendelijk, goede afwikkeling en borg was na 2 dagen terug op de rekening.
Een 10, geweldig bedankt Harry!
Als ik nog eens een auto nodig heb,weet ik waar ik moet zijn.
Harstikke bedankt voor de 10, Paul!
Het enige jammere was dat ik via de site een reservering voor dezelfde dag gedaan heb waar ik geen reactie op kreeg. Dus even gebeld maar toen werd vervolgens alles prima opgepakt. Fijn dat dit zo snel kon. Naar de vestiging gegaan, uitleg gekregen en busje in ontvangst genomen. De overige afhandeling verliep ook soepel (het retourneren van de bus en terugkrijgen van de borg). Als ik weer een busje nodig heb weet ik waar ik heen ga!
Dankjewel voor de 9, Yasmine!