Ook nu ben ik weer heel erg tevreden over de service!
Geweldig bedankt voor de 10, Maikel!
Een hele goeie service.
Een 10, super bedankt Michel!
Alles is prima verlopen, vanaf het telefonisch onderhoud, het halen van de auto tot en met het terugbrengen ervan. We zullen zeker terugkomen.
Dankjewel voor de 9, Peter! Graag tot ziens!
Mijn ervaring met Adrem is erg positief. Op een slordigheidje na bij de afwerking van de laatste factuur.
Een 8, dankjewel Paul!
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik huurde een oldtimer, daar was technisch wel wat op aan te merken maar mijn opmerkingen werden zeer serieus genomen. Financiële afhandeling was prima. Zal er voor een volgende keer weer graag terug gaan.
Dankjewel voor de 7, Peter!
Fijne dienstverlening, geen addertjes onder het gras... Gehuurde bus voldeed prima aan de verwachtingen!
Een 10, geweldig bedankt Ivo!
Vriendelijk personeel. Goede auto. Professionele afhandeling.
Hartstikke bedankt voor de 10, Iris!
Alleen erg lang moeten wachten bij balie toen ik de bus kwam ophalen.
Dankjewel voor de 8, Lia! Sorry voor het wachten...
Altijd als klant is koning behandeld, vriendelijke werknemers vooral in Heerlen.
Een 10, super bedankt! Voor ons ben jij ook een koning!
Snelle behulpzaam personeel, Bus in goede staat en snel een afspraak kunnen inplannen
Super bedankt voor de 10, Tayeb!
Als ik een busje nodig heb, eender welk formaat huur ik steeds bij Adrem. Goeie service, geen gedoe.
Een 10, hartstikke bedankt Joris!
Alles in orde, vriendelijke medewerker. Prijs huren bus alleszins redelijk
Bedankt voor de 9, Harry!
Ophalen en terugbrengen is zo gebeurt. Voel me allen bezwaard dat je, ondanks dat je moet betalen voor het parkeren, de buurt belast met al die bussen en vrachtwagentjes
Dankjewel voor de 7, Ron! Goed dat je compassie hebt voor de buurt. Gelukkig kunnen wij het daar goed mee vinden.
Telefonisch goed geholpen. Geboekte bus stond zoals afgesproken klaar en zag er nieuw en netjes uit. Ook bij afhalen en retour brengen vriendelijk te woord gestaan.
Een 8, dankjewel Sandra!
Goede prijs , maar volgende keer iets duurder voor meer rijcomfort
Dankjewel voor de 7 Olga! Hopelijk de volgende keer een grotere auto!
Snelle en vriendelijke service, zowel per mail als de jongen achter de balie. Teruggave borg nog dezelfde dag!
Een 10, hartstikke bedankt Nicole!
De reservering was makkelijk en er was veel transparantie over de mogelijkheden en prijs ophalen en inleveren ging goed.
Dankjewel voor de 9, Esther!
OK
Een 10, super bedankt Naut!
Top bedrijf super vriendelijk en professioneel
Geweldig bedankt voor de 10, Mirianda!
Door online al alle gegevens in te vullen, was er geen lange wachttijd bij t ophalen van de auto. Auto werd netjes voorgereden en samen met mij gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Goede service en hele klantvriendelijke mensen
Een 10, super bedankt Alexandra!
Al heel vaak een busje gehuurd, alles goed geregeld.
Hartstikke bedankt voor de 10, Henri!
snelle en goede service.
Een 10, super bedankt Stadscamping Den Driesch!
Vriendelijk en open bedrijf, alles perfect en snel geregeld.
Een 10, hartstikke bedankt Roy!
Goede service, fijne mooie nieuwe bestel bus en vriendelijk personeel. Volgende keer weer hier huren!
Dankjewel voor de 9, Hans! Volgende keer weer van harte welkom!
Uitstekende service en doen wat ze beloven. De auto was goed onderhouden.
Een 10, super bedankt Marcel!