ik ben al een tijdje niet meer geweest, maar was altijd erg tevreden
Een 10, dankjewel Sabrina!
Ik ben fan van Adrem! 2e keer in 1 maand een busje gehuurd. Fijn bedrijf!
Dankjewel Christianne! Wij zijn fan van jou!
Ik heb jaren geleden voor het eerst een personenbusje bij Frits gehuurd voor een weekje Friesland en sindsdien regelmatig (o.a. als mijn familie uit het buitenland op bezoek is). Altijd goed.
Dankjewel voor de 10, Melanie!
Weer eens tevreden een bus gehuurd bij Adrem, staan altijd voor je klaar en denken graag mee. Nooit gezeur en gewoon waar voor je geld. Waarom een 8 en geen 10 deze keer? Dit omdat toen ik wegreed er bij eerste verkeerslicht aankwam toen ik moest remmen dat een een signaal op dashboard afging. Dit bleek later een defect remlicht te zijn. Dat had de medewerker bij controle voor de bus denk ik wel mogen opvallen, aangezien de bus binnen stond ter controle. Al met al, weer tevreden en volgende keer zeker weer Adrem!
Dankjewel voor de 8, Roy! Remlicht gaan we checken, goed punt!
Afspraak = afspraak maar ook flexibel.
Een 10, dankjewel Vincent!
Toen ik mijn gehuurde bus uren eerder ingeleverde dan gepland, kreeg ik direct de opmerking te horen: eindelijk, dan kan ik de sleutels aan de volgende geven. Ik was verbaasd, want ik zou de bus pas uren later inleveren. Doordat een andere bus nog niet geretourneerd was, kon mijn bus direct door worden verhuurd aan andere klanten die zaten te wachten. Doordat ik dus eerder de bus heb ingeleverd, kon Adrem de wachtende mensen toch helpen. Een dankjewel ontbrak. Het naar beneden afronden van het huurbedrag evenmin. Het zou van service getuigen als je je klanten hiermee bindt.
Dankjewel voor je beoordeling Maarten! Jammer dat je ons geen voldoende wilt geven. Ik heb je zeker bedankt dat je zo vroeg terug was. Terwijl je aan het afrekenen was, kwam de bus al binnen waarop wij aan het wachten waren. Niet echt een reden om korting te geven - de huurder die te laat was kreeg ook geen boete.
Original review
Goede bus voor een goede prijs. Snelle en vriendelijke bediening. Volgende keer weer hier huren!
Hartstikke bedankt voor de 10!
Ik huur al sinds jaar en dag wanneer ik een busje nodig heb voor een verhuizing of een ritje naar het milieupark uitsluitend bij Adrem. Ik ben zeer tevreden over zowel de service als het materiaal. Ik ga nergens anders .
Een 10, dankjewel Ron!
Zowel bij het halen als het brengen van de huur bus erg plezierig en vlot geholpen!
Dankjewel voor de 10, Hans!
Snelle afhandeling bij ophalen, als bij terug brengen. Mooie schone busjes
Een 10, dankjewel Ronald!
Dankjewel voor de 8, Ruud!
Vriendelijke en snelle service. Er was wat mis gegaan met de reservering maar dit is netjes recht gezet.
Een 10, dankjewel Jonas!
Prettige ervaring. Gloed nieuw voertuig. En ik denk een goede prijs (alhoewel natuurlijk altijd te duur;-)
Haha John, dankjewel voor de 9!
Goede service, vriendelijk personeel.
Dankjewel voor de 10, Henk!
Geen klachten, gewoon goed.
Hartelijk bedankt voor de 8!
Goede bus, paste alles in. Vriendelijk personeel, snelle afhandeling. Volgende keer weer.
Een 10, dankjewel Carola!
Vriendelijke mensen, duidelijk en eerlijk. Ben ontzettend tevreden en zal zeker mocht her nodig zijn weer bij Adrem een voertuig huren.
Dankjewel voor de 10, Esther!
De dag dat we eigenlijk wilden reserveren was in onze woonplaats geen bus beschikbaar. Meerdere alternatieven werden geboden. Ook nog een extra telefoontje om iers te controleren. Vervolgens is hele dag huur omgezet naar halve dag tarief omdat we bus maar enkele uren hebben gehad. Dus erg goede service.
Doen zich alle moeite om de klant tevredenheid te houden.
Een 9, hartstikke bedankt!
Heb in 1 x al mijn spullen kunnen verhuizen met de gehuurde auto die wij bij Adrem hebben gehuurd.
Dankjewel voor de 7!
Goeie service, klantvriendelijk, snel afgehandeld. Kortom zal het iedereen aanraden
Een 10, dankjewel!
Wel jammer dat de prijzen erg gunstig op de website wordt gezet, veel 'verborgen' kosten. Nog steeds prima betaalbaar! Jorn
Je kunt altijd op hen vertrouwen en de kwaliteit van de auto als de service is perfect. De goederentaxi Maastricht
Huren van busje hoef niet moeilijk te zijn, daarom bij Adrem!
Enige nadeel was dat de bus behoorlijk vuil was van binnen en buiten en de deur aan de passagierzijde sloot niet helemaal aan waardoor er veel herrie in de cabine was. Verder was alles prima geregeld.