Snel en makkelijk

Enige nadeel was dat de bus behoorlijk vuil was van binnen en buiten en de deur aan de passagierzijde sloot niet helemaal aan waardoor er veel herrie in de cabine was. Verder was alles prima geregeld.

Prima! Snel, professioneel, behulpzaam!

Zie hiervoor

Flauw

Het is niet mijn bedoeling om ondernemers onderuit te halen met een héél lage beoordeling, waardoor hun gemiddelde zwaar achteruit gaat. Gehuurde auto en service van Adrem waren bovendien verder ok. Echter niet leuk is als je een auto voor een dagdeel huurt en om 11.30 terugbrengt, tóch een hele dag betaalt. Juist om op tijd terug te kunnen zijn vroeg ik of ik de auto de avond daarvoor vlak voor sluitingstijd kon ophalen om op de dag zelf op tijd te kunnen vertrekken. Was geen probleem. Maar niemand die zei dat dat de huurtermijn daardoor verlengd werd tot een hele dag. Geen bereidheid van de dame aan de balie om deze omissie te corrigeren: 'de nota wordt al verwerkt'. Het gaat maar om een klein bedrag, maar als ondernemer zeg ik: flauw en onverstandig.

Voor een redelijke prijs kan je hier personen auto's huren en bestelbusjes! Zelfs per dagdeel is dit mogelijk.

Alles prettig & vlot geregeld

Mijn zoon ging verhuizen,dus hadden we een bus nodig. Dus via internet een bus gereserveerd bij Adrem in Maastricht. Heb hier al vaker een bus gehuurd en altijd goede ervaringen mee gehad. Ook nu was dit het geval. Heb zelf nog even gebeld omdat ik zeker wilde weten of mijn reservering ook mogelijk was. Dit was het geval dus allemaal prima geregeld. Het was een Volkswagen Transporter, een erg prettig rijdende bus. Ook zuinig want hoefde niet veel bij te tanken. Enig minpuntje was dat de radio geen ontvangst had. Waarschijnlijk. doordat de antenne er niet op zat. Alles verder prima gelukt en de bus weer netjes terug gebracht. Het huur bedrag werd verrekend met mijn borg. Het restant stond de volgende dag al netjes op mijn bankrekening bijgeschreven. Dus als je een bus of personenauto nodig hebt, bel Adrem, dan komt alles goed. Vriendelijk groetend, Maurice.

Gewoon belachelijk goed.

Prima bus, gemakkelijk gehuurd, teruggebracht, snel de borg terug. Goede vriendelijke service. Ze lopen heel precies de schades die er al waren van te voren met je na, zodat achteraf geen misverstanden.

Vriendelijke medewerkers. Prima bus.

Snel geholpen

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Een bijzonder prettige en flexibele opstelling van het team met een goede telefonische bereikbaarheid, met als enige min puntje dat de binnenmaten van de nieuwe bestelbus nog niet helemaal goed in het systeem zaten

positief. snel en goed geholpen

snel en netjes busje ontvangen en het zelfde bij busje inleveren.

Altijd even behulpzaam en betrouwbaar

Denken met klant mee voor de beste oplossing tegen de best mogelijke prijs.

Mijn ervaring met Adrem is goed. Ik heb vaker een busje gehuurd bij dit bedrijf en dat is iedere keer prima verlopen. Ik had deze keer een busje ingepland van 12 t/m 17 uur. Rond 10:30 uur belde Adrem mij met de mededeling dat het busje al beschikbaar was en dat ik hem zonder extra kosten al kon komen ophalen. Prima service.

Klant is koning

Het huren van een bus moet gewoon zonder problemen gaan. Meestal ben je al druk met andere zaken. Al jaren klant nu bij Adrem, nog steeds het gevoel dag ik als klant koning ben.

GEWELDIG

Zeer behulpzaam en flexibel dat is zoals ik Adrem wil omschrijven.

Altijd behulpzaam, altijd vriendelijk!

Met een glimlach op weg naar Adrem. Wij huren met enige regelmaat een busje bij Adrem. Prima service, betrouwbaar en altijd een hartelijke ontvangst.

Top geregeld

Voor een goede prijs in een dag alles kunnen verhuizen met een gehuurd busje. Toppie! Heel vriendelijk personeel.

Had op kort termijn een auto nodig (automaat)

Kon snel en prima geregeld worden.

Goed bevallen

Nette vrijwel nieuwe bus. Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling.

Zeker een aanrader !!

Ik heb een ontzettend goede ervaring met Adrem Autoverhuur, alles is snel en heel erg goed geregeld, super tevreden en altijd heel vriendelijk.

Zeer tevreden!

Zeer fijne ervaring bij Adrem. Voor het eerst een bestelbus gehuurd om te verhuizen, was ook heel zenuwachtig om met een busje te gaan rijden. Volgens Adrem medewerker was het niet nodig om zenuwachtig te zijn. En inderdaad , busje was makkelijk te besturen, ik heb genoten van het rijden :) Verder zeer tevreden over de service van Adrem v.a. moment van het reserveren tot het afhandelen van de eindfactuur. Het restbedrag was binnen 2 dagen op mijn rekening teruggestort. Fijne service, fijn busje. Volgende keer zeker weer Adrem. Bedankt!

Snelle, duidelijke service

Perfect geregeld van te voren, en soepele afhandeling op de dag zelf.

keurige service en afhandeling

bus stond netjes klaar, formulier was vooraf ingevuld ivm coraonaregels. afhandeling en inlevering bus keurig verlopen. borg binnen een dag teruggestort

Top geregeld en uiterst flexibel

Ik had een grote bestelwagen nodig met laadklep. Maar ik had het probleem dat, tot de dag van te voren niet wist of het zou door gaan op de geplande datum. Het was goed mogelijk dat ik moest gaan schuiven. Welnu, daar maken ze bij AdRe m geen punt van. Ze denken meer en adviseren. Ik ben fan...!!!

Correct geregeld

Goede verzorgde busjes