Zg. verhuisbus gehuurd, mooie praktische comfortabele MAN.
Dankjewel voor de 10, Marcel!
Fijn en vlot ontvangst en mooie kleine auto die goed was uitgerust en fijn reed. Ook het terug inleveren ging vlot. Prijs is ook prima te doen. Al met al meer dan tevreden!
Een 10, dankjewel Marjolijn!
goed geholpen en alles netjes geregeld
Dankjewel voor de 10, Pascal!
Uitstekende service
Super bedankt voor de 10, Ton!
Goede service, erg vriendelijk.
Een 10, hartelijk bedankt!
Iedereen is vriendelijk en klantgericht.
Dankjwel voor de 10, Vincent!
Je voelt je als klant gewaardeerd, ondersteund door snelle en adequate service!
Super bedankt voor de 9, Gabriël!
Zoals altijd top, flexibel en uiterst vriendelijk!
Een 10, hartsikke bedankt Ralph!
Op korte termijn had ik een busje nodig, woensdag gereserveerd en vrijdag al af kunnen halen. Top service en vriendelijke medewerkers. Mocht ik nogmaals een busje nodig hebben weet ik jullie weer te vinden!
Dankjewel voor de 10, Roger!
Prima geregeld en goed voertuig
Een 8, dankjewel Jack!
Ik moest per direct een bus hebben. Op dezelfde dag nog een bus kunnen krijgen voor een zeer aannemelijk prijs. Eenmaal aangekomen kreeg ik de bus binnen 15 min, super snel! Ik moet een speciaal dankje geven aan de persoon achter de balie, super vriendelijk en had het papierwerk zeer snel in orde. Ik kon de bus parkeren voor hun deur en de sleutels makkelijk inleveren bij hun. Kortom, super service!!
Dankjewel voor de 10 en je uitgebriede review!
Met speels gemak kan je een bestelbus reserveren. De service is ontspannen en uitstekend. Zowel de grote bus (met laadklep) als de kleine bus rijden uitstekend.
Een 10, dankjewel Charles!
Afspraak volgens overleg nagekomen. Perfecte levering en aflevering van de gehuurde bus
Hartstikke bedankt voor de 9, Max!
Gewoon top Alleen de borg duurt wat lang voor je die terugkrijgt
Dankjewel voor de 7, Frank! Sorry dat het terugstorten wat langer duurde!
Top service, prima bus en alles snel online geregeld.
Een 10, dankjewel Jordy!
Telefonische prijs opgave was € 78,00 incl alles. Bij ophalen werd nog een extra afkoop risico aangeboden. Eigen risico van basis € 1750,00 is wel hoog. Dus, toch gedaan. !!! Kosten dus hoger als oorspronkelijk gedacht. Neem dus beslissing op basis telefonische Offerte. Verder prima service.
Bedankt voor de 7!
Goed geholpen reageren snel op e-mail. Fijne nette auto mee gekregen. Zal jullie de volgende keer weer vragen voor een verhuisout.
Dankjewel voor de 7, Noël!
Auto prima kwaliteit Goede service Top medewerkers
Een 10, dankjewel Andy!
Super makkelijk gegaan Top .
Een 9, dankjewel Jamel!
Duidelijk, snel, eerlink
Dankjewel voor de 10, Rob!
Super fijne medewerkers, die graag met je meedenken! Dikke 10+
Een 10, dankjewel Kai!
Van afspraak tot afwisseling, netjes en professioneel.
Een 10, hartstikke bedankt Albert!
Gemakkelijk snel en goed geregeld
Dankjewel voor de 10, Ralph!
prettig contact duidelijk, ik moet alleen de factuur nog digitaal krijgen..
Een 9, dankjewel Patrick!
Al tientallen keren een bus gehuurd bij Adrem Heerlen of Maastricht, maar overal is de service even goed. Personeel is erg (klant)vriendelijk, ze bieden goede service, ze zijn betrouwbaar en eerlijk en de bussen zijn altijd top in orde. Niks op aan te merken.
een 9, dankjewel Joep!