Duidelijke instructies vooraf

Voor het eerst bij Adrem een bus gehuurd. Moest ook wel in verband met een verhuizing. Alles netjes geregeld en prima verzorgd. Ik kreeg een mooie bus te huur en was daar zeer tevreden over. Je betaald vooraf borg, maar het verschil krijg je netjes weer retour. Zeker een aanrader.

Lastminute gereserveerd, direkt geleverd.

Onze plannen waren gewijzigd. Hierdoor heb gevraagd of nog "iets met laadklep" beschikbaar was. Deze meubelbak kon ik direkt ophalen. Ook waren ze flexibel met terugbrengen. Kortom, wij waren er enorm mee geholpen. Dank je wel adrem!

Supper

Gewoon top

Uitstekende en snelle service, bovendien een betrouwbare verhuurder

Een verhuisbusje huren is gemakkelijk en niet duur. de service is snel en vriendelijk.

top

helemaal niets op aan te merken, top!

Goed en keurig behandeld

Goed behandeld

Prima service, fijne medewerker

Als verliep vlotjes. Prima busje voor prima prijs. En zeer sympathieke medewerker aan balie.

Mijn lof uiting over Adrem Autoverhuur

Een busje huren met laadklep bij Adrem was snel geregeld. Geen gedoe met het invullen van heel lange lijsten op de site. Direct duidelijkheid. Een wijziging, om reden, van de datum gaf geen probleem. Men bleef vriendelijk aan de telefoon. Op de afgesproken dag werd de auto opgehaald, duidelijke instructie over het schakelen, brandstof etc. en pas na 24.00 uur terugbrengen gerelateerd aan de tijd van ophalen!! Ook bij het terugbrengen stond de koffie klaar. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft een luisterend oor. Service vond ik geweldig, kortom een bedrijf dat staat voor zijn klanten en een acceptabele prijs.

Gemakkelijk, snelle service en niet duur

Ik had weer snel tijdelijk een auto nodig omdat mijn wagen ter reparatie in de garage was. Weer na diverse vergelijkingen van diverse aanbieders, ben ik weer bij Adrem uitgekomen. Vandaag gebeld , dezelfde dag geregeld en kunnen ophalen. Adrem geeft geweldige service en diensten om snel en goedkoop een goede auto of bus te huren , zonder ingewikkelde "poespas vragen. Ik kan iedereen Adrem aanraden

Vriendelijk personeel en goede service!

Alles was eenvoudig te regelen!

Flexibel en competitief

Fijn bedrijf dat zich flexibel opstelt tegen een aantrekkelijke prijs.

Doen wat afgesproken is

Ervaring is goed zoals hij moet zijn. Netjes vriendelijk en op tijd behandeld. Het enige puntje van verbetering is dat de bus wel erg oud was en behoorlijk wat beschadigingen, zoals een barst in een ruit.

Zoals altijd super service. Dank van een tevreden klant.

Snel, eerlijk, flexibel en geduldig. Persoonlijke benadering. Super

Bus voldeed prima; goede afspraken; zorgvuldige afhandeling klacht

Ik heb de bus gebruikt voor een verhuizing. Ik ben zowel op zaterdag als op zondag vanuit Maastricht naar Amsterdam gereden en terug; twee keer precies hetzelfde traject. Ik heb twee keer getankt: een keer aan het eind van de eerste rit en een keer vóór terugbrenging van de bus. Er bleek een verschil te zijn in wat ik per keer voor het tanken moest betalen en ik ging twijfelen of ik de bus wel volgetankt had gekregen. Deze klacht is vervolgens door Adrem zeer zorgvuldig afgehandeld. Klasse. De klant blijkt koning.

Geweldig en gemakkelijk en vriendelijke hulp

Top verhuurbedrijf. Eigenlijk op de bonnefooi erheen gegaan met de hoop om een auto te kunnen meenemen en dat is gelukt. Op een zeer vriendelijke manier geholpen.

De Peugeot was het perfecte vervoermiddel voor onze opdracht. Wik hem de volgende keer weer!!!

Alles goed geregeld . Fijne bus en duidelijk info . En goede prijs

Top service! Fijne auto's!

Vriendelijk personeel, top service, fijne auto's!

Hoe vaker hoe beter

Nooit problemen gehad en goede beschikbaarheid

Was ok

Afspraak nagekomen prij kwaliteitverhouding ok

top verhuurbedrijf!

personeel erg vriendelijk en klantgericht. zeker een aanrader!

Zakelijk en houden zich aan afspraken

Zakelijk en houden zich aan afspraken

Goed service

Snelle en juiste afhandeling.

Het zou wel prettig zijn indien je zelf al online kunt reserveren voor de korte termijn acties nu moet je de aanvraag even afwachten.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA