Informeel gesprek met verhuurder Tijd van terugbrengen wordt soepel toegepast gebruik auto goed uitgelegd Financieel correct afgehandeld
Dankjewel voor de 10 en het leuke gesprek, Rien!
Een bakwagen gehuurd, en deze was zeer net. Service was super, ondanks een klein foutje wat men heel netjes opgelost heeft!
Een 9, dankjewel Huub!
Simpel en snel geboekt en ingeleverd.
Bedankt voor de 10, Philip!
Goede service, snel gereserveerd, flexibel, vriendelijk. Tot de volgende keer.
Een 10, hartstikke bedankt Ruud!
Snelle service ,vriendelijk ,aanrader
Dankjewel voor de 10, Kim!
Voor een weekend een auto gehuurd bij Ad Rem. De auto was gloednieuw, de service was uiterst vriendelijk en professioneel.
Een 9, dankjewel Olof!
De regeling op voorhand met het reserveren van er bus is super verlopen. De regeling van het huren zelf en het afhandelen ben ik zeer te spreken over. Ik zal daarom zeker terug keren bij en volgende keer huren, dit zal niet lang duren. De volgende plannen zijn al weer in de maak.
Een 10, dankjewel Kenneth! Graag tot de volgende keer!
Super service
Super bedankt voor de 10, Max!
Ik zal nooit meer twijfelen om ergens anders een fijne auto te huren
Een 10, dankjewel Freddy!
Een busje huren zonder veel gedoe
Dankjewel voor de 8, Linsey!
Goede service, vriendelijke mensen
Een 10, dankjewel Wendy!
Goed service en bent snel op weg.
Een 10, dankjewel Quintin!
Snelle service en prima auto zoals altijd.
Bedankt voor de 9, Bob!
Uitstekende service op elk gebied. Alles is duidelijk en eenvoudig te regelen via de website. Reageren snel via mail. Duidelijke offerte. Auto stond klaar op het afgesproken tijdstip. Geen discussies bij inleveren. Alles is duidelijk volgens afspraak. Aanbevelingswaardig!!
Goede service, klantvriendelijk, en goeie prijzen
Een 10, dankjewel Rick!
Ik heb altijd vrij last-minute een busje kunnen huren, wat heel fijn is als je iets morgen al wilt gaan ophalen. Ze zijn altijd vriendelijk en de prijs is helemaal prima. Nog geen enkele keer een slechte ervaring gehad met Adrem. Ik raad het iedereen aan om daar een auto/ bus te huren!
Dankjewel voor de 10 en je mooie advies, Anne!
De medewerkers van Adrem werken en denken klantgericht, zoeken naar oplossingen als je een auto iets langer wil huren. De huurauto's zijn schoon en technisch perfect in orde.
Een 9, dankjewel Ruud! Wat betreft het meedenken: graag gedaan!
OK
Dankjewel voor de 10, Paul!
Het was fijn dat alles snel online geregeld kon worden. Het ophalen van de bus ging daardoor snel en leek allemaal duidelijk. Echter heb ik nooit een specificatie ontvangen wat ik nu heb moeten betalen. Ik had gereserveerd voor 2 dagen en kreeg een mail met wat het zou kosten met x-aantal kilometers. Uiteindelijk hebben we de bus maar 1 dag nodig gehad en heb meer betaald dan in de mail voor 2 dagen stond.
Een 8, dankjewel Daisy! Ik zal je factuur opzoeken en naar je mailen. Als je daarna nog vragen hebt, horen wij het graag!
Snel en makkelijk geregeld, goede service...een aanrader
Dankjewel voor de 10, en het aanraden Ronny!
Een 10, dankjewel Ruben!
Vakkundige en flexibele dienstverlening van de heren bij afhandeling van de reservering !
Dankjewel Voor de 10, Carlo!
Fijn bedrijf!
Een 10, hartelijk bedankt!
Vrienden zeiden dat ik het beste een busje kon huren bij Adrem. En dat klopt! Ze denken met je mee over welke bus je het beste kan huren. En als de bus niet beschikbaar is op een locatie, denken ze mee in een oplossing hoe ik wel dat busje kan huren! Top. Vriendelijk personeel en de terug betaling van de borg is zeer snel! En Adrem hanteert een goede prijs.
Dankjewel voor de 10, Anne! Jij bedankt voor het huren, en het opvolgen van het advies van je vrienden!
Prettige ervaring en vlotte verhuur.
Een 8, dankjewel Michelle!