Top verzorgd

Namens Philadelphia bedankt

Eenvoudig te regelen, duidelijke info, vriendelijk personeel, goede prijs

Goede service, nette bus, schone laadruimte.

Goede service, nette bus, schone laadruimte.

Altijd TOP !!!

Heb al verschillende keren een bus gehuurd via Adrem , en alleen maar goede ervaringen ! Daarnaast is de service van het personeel twee duimen hoog !!

All good

The car was not completely fuelled up but it was no problem when I returned it was the same amount of fuel as I got it! Good service!

Super service!

Adrem is een fijne verhuurder! Goede communicatie en goede service. De bus werd nog extra schoongemaakt toen we hem kwamen ophalen, alles verliep heel soepel. Bedankt!

Goede en snelle hulp, geen onnodige spelerijen, mensen weten wat zij doen!

In een word, geweldig...

Top verhuurbedrijf

Onze ervaring met Adrem autoverhuur Is top. Vriendelijk personeel mooie schoon vervoer en niet te vergeten uiterst betaalbaar. Ik kan adrem iedereen aanbevelen

Super geregeld

Zezinho zeer attent. Denken meel en zijn geen afzetters. Top daarvan Heerlen. Ga graag weer een busje huren als het nodig is👌👌👌👌👌

Erg vriendelijk bedrijf

De bevestiging van reservering kwam niet in mijn mailbox, maar dat werd achteraf prettig opgelost. De bus werd behoorlijk vuil aangeboden, buitenkant geen probleem, Binnenkant, dat zag ik pas bij het laden, en was natuurlijk wel een prob leem. ivm verhuizen van al mn spullen. Ze hadden dit over het hoofd gezien. Dit zal worden gecompenseerd in de afrekening. die ik nog niet heb ontvangen. Ook heel prettig: heel druk om 16,30 op zaterdag middag bij het inleveren van de bus. We hoefden niet te wachten om af te handelen - in goed vertrouwen- en konden vrij snel gewoon naar huisgaan. Mijn indruk: betrouwbaar en klantvriendelijk. ( hpelijk vind ik dat ook nog als de afrekening in de bus valt.

altijd top geregeld!

Goede service! 10+

Professioneel bedrijf dat service gericht klanten aan het juiste voertuig helpen!

Zeer vriendelijke medewerkers die er echt alles aan deden om de juiste auto beschikbaar te hebben.

top

Geweldige service Professionele uitstraling. Top bedrijf. Zal hem zeker aanraden

Gewoon goed

Jammer dat het kantoor in Sittard niet continu bemenst is. Ik vindt persoonlijk contact toch fijner.

goed (=8) had gemakkelijk 9 of 10 kunnen zijn

bedankt / danke / gracias / merci / شكرا (shukran) (onze woongebieden) P.S. betr.: goed (=8) had gemakkelijk 9 of 10 kunnen zijn reden reeds mondeling aan de balie doorgegeven (voor de goede toehoorder :-)

Goede bus, uitstekende service.

Vriendelijke bediening.

Super goed! aardig personeel, en prijs technisch top bedrijf. Goede bus gehuurd.

Top service, klantvriendelijk, absolute aanrader!!!

Prima ervaring

Goede service. Natuurlijk is er altijd wel wat aan een busje dat je huurt, maar dat komt door de huurders. Bij Adrem hebben we diverse keren een busje gehuurd en altijd naar volle tevredenheid.

Gewoon prima en duidelijk

uitstekende sevice

Perfect wagenpark voor iedere klus vriendelijke bediening. snelle financiële afhandeling goede prijs .

Goede service en fijne auto

uitstekende service , afspraken worden correct nagekomen

zie bovenstaande

Super personeel

Heel leuke jongens die je helpen,dit was de eerste keer dat ik bij Adrem gehuurd heb. Maar ben zeer tevreden. Volgde keer weer bij jullie.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA