Huren was snel geregeld

Had nog een bestelbus staan, morgens gebeld .in de middag al aan het rijden geweest

Erg fijne ervaring

Ondanks de drukte bij het ophalen, zat ik vrij snel achter het stuur van het gehuurde bestelbusje. Erg fijne communicatie en bereikbaarheid en zeer positieve ervaring.

Snelle reactie. Ik had een busje voor de volgende dag nodig. Was in eerste instantie niet mogelijk op het tijdstip dat ik deze nodig had. Ad Rem kwam vervolgens zelf met een alternatief. Fijn dat ze met je meedenken. Top!!

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service

Goed verzorgd!

Goede service, duidelijk, overzichtelijk en heldere communicatie.

correcte afhandeling van zaken

bij aankomst goed geinformeerd over de mogelijkheden en meteen gezegd wat het kost met bepaalde km stand.

Uitstekende service

Vorige keer een kleine fout gemaakt, maar netjes hersteld!

Uitstekend!

Uitstekend geholpen. Mooie en nieuwe auto, snel mijn borg weer teruggekregen. Chapeau!

Super fijne service, borg wordt altijd mooi op tijd terug gestort! :D

Super fijne service, borg wordt altijd mooi op tijd terug gestort! :D

onvoldoende

89 Euro voor het dagdeel 13.00 uur tot 17.00 uur vind ik te duur. Geen km vrij, Heb het idee dat het huren van en bus voor het grootste deel uit verzekeren bestaat. Als dit de bedoeling is, zal ik er nooit meer gebruik van maken

Snelle en goede service

Keurige bestelbus en goede service. Geen wachttijd

Perfecte auto en vriendelijke service.

Personenbus gehuurd. Auto was tip top in orde (zo goed als nieuw). Geholpen door vriendelijke medewerkers en zowel halen als terug brengen binnen 5 minuten geregeld.

Perfecte service

Goed en snel geholpen , een echte aanrader

heel goed

heel goed

prima service en top auto

Goed en vakkundig geholpen. Prima service en nette en goede auto!

Snelle service, goede bus

Goed geholpen door zeer vriendelijk personeel. Had nog nooit een grotere bus gereden maar werd gerustgeld dat het simpel zou zijn. Dat was ook zo. Afhandeling eveneens perfect. Bedankt

Super service👍👍👍

Portemonnee in auto laten liggen, 1 telefoontje en De portemonnee werd direct bezorgt bij station Maastricht zodat ik op tijd met trein kon vertrekken. Dat is wat ik top service vind! Dank. Hans

Veel duurder dan gedacht

Ik had een bestelbus gehuurd voor een dagdeel toen ik in de zaak was kwamen helaas toch nog extra kosten bij

Administratieve afhandeling prima, staat van de auto matig

Heel klantvriendelijke afhandeling. Werd gebeld dat de auto eerder beschikbaar was dan afgesproken, de financiële afhandeling vond nog dezelfde dag plaats. Helaas was de staat van de auto (bestelbus) matig. Cabine was vuil, auto was her en der beschadigd (krassen en deuken) wat overigens wel genoteerd werd. Bovendien waren de scharnieren van de achterdeuren aan de binnenzijde kapot, waardoor deze bij het minste geringste naar binnen of naar buiten klapten.

Prijs kwaliteit verhouding is scheef

Afgejakkerde personenbus en van binnen niet schoongemaakt

tevreden

fijne bus.

Zijn niet op de minuut

Kreeg extra gratis tijd, door hem op hun vraag, eerder op te halen. Dit is niet extra verrekend.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Prima ervaring

Realistisch meedenken binnen de hectiek van verhuizen.

Vriendelijke, laagdrempelige benadering. Regels zijn 1: Hoe ze uitgevoerd dienen te worden ligt in de praktijk ! DAT hebben jullie Goed door !

Uitstekend en snel op weg geholpen!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA