Had nog een bestelbus staan, morgens gebeld .in de middag al aan het rijden geweest
Een 8, dankjewel Danny!
Ondanks de drukte bij het ophalen, zat ik vrij snel achter het stuur van het gehuurde bestelbusje. Erg fijne communicatie en bereikbaarheid en zeer positieve ervaring.
Dankjewel voor de 10, Maurits!
Snelle reactie. Ik had een busje voor de volgende dag nodig. Was in eerste instantie niet mogelijk op het tijdstip dat ik deze nodig had. Ad Rem kwam vervolgens zelf met een alternatief. Fijn dat ze met je meedenken. Top!!
Een 8, dankjewel Ricardo!
Goede en vlotte service
Dankjewel voor de 10, Bert!
Goede service, duidelijk, overzichtelijk en heldere communicatie.
Een 10, dankjewel!
bij aankomst goed geinformeerd over de mogelijkheden en meteen gezegd wat het kost met bepaalde km stand.
Hartelijk bedankt voor de 9!
Vorige keer een kleine fout gemaakt, maar netjes hersteld!
Dankjewel voor de 10, Job!
Uitstekend geholpen. Mooie en nieuwe auto, snel mijn borg weer teruggekregen. Chapeau!
Een 10, dankjewel Michelle!
Super fijne service, borg wordt altijd mooi op tijd terug gestort! :D
Een 10, dankjewel Karthika!
89 Euro voor het dagdeel 13.00 uur tot 17.00 uur vind ik te duur. Geen km vrij, Heb het idee dat het huren van en bus voor het grootste deel uit verzekeren bestaat. Als dit de bedoeling is, zal ik er nooit meer gebruik van maken
Bedankt voor je beoordeling Jo! Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Er gaat inderdaad een heel groot deel van de huurprijs naar Centraal Beheer. Een auto kost € 10 huur per dag, maar € 12,50 verzekering. Een huur auto is peperduur om te verzekeren omdat er veel schade wordt gereden. Sorry!
Keurige bestelbus en goede service. Geen wachttijd
Een 10, dankjewel René!
Personenbus gehuurd. Auto was tip top in orde (zo goed als nieuw). Geholpen door vriendelijke medewerkers en zowel halen als terug brengen binnen 5 minuten geregeld.
Dankjewel voor de 10, Maurice!
Goed en snel geholpen , een echte aanrader
Een 10, dankjewel Miranda!
heel goed
Bedankt voor de 10, Piet!
Goed en vakkundig geholpen. Prima service en nette en goede auto!
Een 10, dankjewel Camping Den Driesch!
Goed geholpen door zeer vriendelijk personeel. Had nog nooit een grotere bus gereden maar werd gerustgeld dat het simpel zou zijn. Dat was ook zo. Afhandeling eveneens perfect. Bedankt
Dankjewel voor de 10, Angelique!
Portemonnee in auto laten liggen, 1 telefoontje en De portemonnee werd direct bezorgt bij station Maastricht zodat ik op tijd met trein kon vertrekken. Dat is wat ik top service vind! Dank. Hans
Dankjewel voor de 10, Hans!
Ik had een bestelbus gehuurd voor een dagdeel toen ik in de zaak was kwamen helaas toch nog extra kosten bij
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. De dag voordat je de bus huurde, stuurde ik je een mail met prijsopgave van de huur, totaal € 91,84. Je hebt de bus de volgende dag gehuurd, en minder kilometers gereden dan je had opgegeven. De totale factuur was daarom lager, namelijk € 74,60. Kun je aangeven welke extra kosten er bij kwamen?
Heel klantvriendelijke afhandeling. Werd gebeld dat de auto eerder beschikbaar was dan afgesproken, de financiële afhandeling vond nog dezelfde dag plaats. Helaas was de staat van de auto (bestelbus) matig. Cabine was vuil, auto was her en der beschadigd (krassen en deuken) wat overigens wel genoteerd werd. Bovendien waren de scharnieren van de achterdeuren aan de binnenzijde kapot, waardoor deze bij het minste geringste naar binnen of naar buiten klapten.
Bedankt voor je beoordeling Jos! Sorry dat de bus niet helemaal schoon was - dat is wel de bedoeling! De bussen worden intensief gebruikt.
Afgejakkerde personenbus en van binnen niet schoongemaakt
Bedankt voor je beoordeling, Nicolaas! Sorry dat de personenbus niet helemaal schoon was...
fijne bus.
Een 10, dankjewel Anita!
Kreeg extra gratis tijd, door hem op hun vraag, eerder op te halen. Dit is niet extra verrekend.
Bedankt voor de 8, Wiel!
Prima ervaring
Een 8, dankjewel René!
Vriendelijke, laagdrempelige benadering. Regels zijn 1: Hoe ze uitgevoerd dienen te worden ligt in de praktijk ! DAT hebben jullie Goed door !
Dankjewel Guus!
Uitstekend en snel op weg geholpen!
Bedankt voor de 10, David!