Nette bus gehuurd, vriendelijk personeel

Alles prima geregeld!

Fijne bus gehuurd. Ook het contact was netjes zowel aan telefoon als ter plekke.

Zeer vriendelijk en prijstechnisch geweldig !

We huren er vaker een bus..

Onze ervaring is dat het altijd goed wordt geregeld. Ook de borg die je betaald wordt minus de kosten voor de huur, eventuele verzekering en km, netje en vlug teruggestort op je rekening

Prima huurervaring

Keurige auto. Sympathiek personeel.

Prima service, helder en duidelijk

Prima bus, schoon! En ruim

Top bedrijf

Ik kon snel terecht en kreeg voor een goede prijs een mooie bus die zgan was! Zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Duur

Auto was niet volledig afgetank bij ontvangst. 1 euro per extra km vind ik duur.

Heel goed en zeer tevreden

Voor de eerste keer bij jullie een busje gehuurd en werd meteen geholpen en voorzien.(zat vooral in nood voor een busje) Top service en aardige mensen aan de balie. Kom zeker terug bij jullie voor te huren al is het maar om de klantvriendelijkheid.

Altijd een passende oplossing

Beter dan verwacht.

Ik was zeer aangenaam verrast door het feit dat er werd meegedacht om een oplossing te vinden voor het feit dat wij op zaterdag de verhuisbus pas 's avonds laat terug konden brengen. Uiteindelijk bleek het totaalbedrag wat wij moesten betalen nog minder te zijn dan het bedrag wat wij hadden berekend!

Prima dienstverlening - we mochten de wagen al eerder hebben dan de afgesproken tijd en dat was een aardige verrassing

Vriendelijk en flexibel. Ga zo door.

Alles tip top verlopen vriendelijk personeel. Een aanrader. 👍

Goede service en vriendelijk personeel. De auto was ook prima.

Netjes vantevoren de schades aan de auto genoteerd. Minpuntje was de late mail als bevestiging van de reservering. Rest was prima!!

Aardige mensen, alles is mogelijk

Altijd vriendelijke mensen als je je busje komt ophalen of wegbrengen. En er is veel mogelijk als je het met ze overlegt.

Hele goede service, zeer zeker weer indien voertuig nodig

Goede service en uitleg, snelle controle voor en na aflevering. Borg binnen 2 dagen terug op de rekening.

Super goede service heel vriendelijk.

Hele goede en duidelijke service. Via de website en vervolgens via de mail en telefonisch. Als we in de toekomst een bus of een andere auto willen huren komen we zeker naar jullie terug.

Goede en vriendelijk service en personeel

Onze eerste ervaring is zeker goed. netjes op afgesproken ijd de auto kunnen ophalen. na dat aan onze kant een foutje was, met aan geven wanneer het busje terug moest. Maakten ze geen probleem om en wilde het aanpassen. Autovakmeester Verheijen Born

Top verhuurder

Altijd goed geregeld, snelle handelingen bij de receptie en uitermate vriendelijk.

Goed bedrijf waar je makkelijk en goedkoop auto's kunt huren.

Ik heb online een bus gehuurd. Deze was goed in orde. Ik ben naar zuid holland en terug gereden. Bus was schoon. Ook het inleveren was prima gegaan.

Prijs is misleidend

De prijzen op de website zijn excl btw. Daarnaast is de (bij andere bedrijven standaard) verzekering verplicht. Ik heb slechts enkele km met de huurauto gereden maar uiteindelijk was ik bij Avis goedkoper uit geweest.

Ben erg tevreden met de service en snelle afhandeling van mijn huur,

Professioneel en dijn dat het een persoonlijke service is en geen computer

Vriendelijk personeel

Goed, een klein nadeel na sluitingstijd moeilijk te bereiken, voor een vraagje, had gebeld, zou terug gebeld worden, personeel stond te wachten voor de auto in te laden, maar er werd niet terug gebeld.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA