Vriendelijke en goede service

Snelle afhandelingen en goede service

Goed en vriendelijk

Zoals altijd een zeer goede service

Ik huur al sinds 2012 bij Adrem Autoverhuur Limburg, in al die jaren heb ik nog nooit iets kunnen vinden wat beter kon! Het personeel is altijd ( zelfs als ze het super druk hebben) heel erg klantvriendelijk en helpen je zoals je zou verwachten van een bedrijf. Ik ben een zeer tevreden huurder bij Adrem

zeer goede service,vlotte afhandeling ,vriendelijk personeel.

zeer goede service,vlotte afhandeling ,vriendelijk personeel

Leuke service!

Prima geholpen

Gewoon goed

Super vriendelijk personeel En goede service

Gladjes, efficiënt en sympathiek.

Een afwikkeling gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Het informele van de correspondentie verhoogd het gevoel wederzijds verantwoordelijk te zijn voor het correcte verloop van de transactie.

Correct, snel en voordelig

Bedrijf denkt met je mee in het vinden van een goede transportoplossing. Zeer tevreden en zal in toekomst zeker opnieuw gebruik van hun service maken.

Solide en goed

Geen Aanvullende opmerkingen

Perfect!

Jullie denken mee, altijd volgt de beste oplossing! Top!

Heldere communicatie en een goede prijs.

Duidelijke richtlijnen/afspraken en de mogelijkheid om de sleutel in te leveren na sluitingstijd. Goede prijs en service! Klein minpuntje was dat er zwart zand ik het laadruim lag. Met het verhuizen van meubels is dat niet handig. Al met al een goede ervaring!

Gewoon perfedte service denken met je mee

Echt een goede service en absoluut niet duur.

Busje gehuurd, zoals vaker bij Adrem, voor een verhuizing. Prima aanbod, service en prijs. Een absolute aanrader!

Prima service.

Goed.

Snel, flexibel, zeer klantvriendelijk

Het was op korte termijn nog mogelijk een busje te huren. Al onze vragen werden vriendelijk beantwoord en samen met ons werd ook de bus voor gebruik grondig geïnspecteerd.

Goede uitleg

Vriendelijke man, goede uitleg !

Goede service, centraal gelegen

Altijd goede indrukken.

Gloednieuw busje en snelle service

Ik vond de service goed. Ik werd gebeld toen ik het busje vroeger kon halen dan afgesproken en mocht het busje een half uur later terug brengen. Het rest bedrag werd ook snel terug gestort. Al met al een positieve ervaring.

Ongecompliceerd en eerlijk

Alles was snel en makkelijk geregeld. Borg was binnen 2 dagen terug en Adrem was hier erg eerlijk in. Zeker aan te raden.

Pluspunten

Telefonisch als ook via de website goed bereikbaar.

geen gevonden

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Geen.gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel.

Pluspunten

Jammer dat je betaald moet parkeren voor de deur.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA