Pluspunten
Flexibel, vriendelijk, goede prijs, goede kwaliteit
VerbeterpuntenOpeningstijden ruimer
Een 10, bedankt Arthur! Goed idee, ruimere openingstijden.
Pluspunten
Flexibel in de verhuur en aanpassing enkele dagen van tevoren naar een bus met drie personen zitplaats ipv 2 personen.
VerbeterpuntenMelding van slecht onderhouden remmen in dashboard, dat geeft geen goed gevoel mbt vertrouwen naar de wagen. Meerdere beschadigingen aan de bus bij het huren. VW transporter tav 3 personen was in de ochtend aangegeven, in de middag kreeg ik een ford busje. Geef het niet aan, zodat je flexibel bent, of verstrek de aangegeven bus.
Bedankt voor de 7 Eric! Sorry van de melding, kan mij voorstellen dat dit geen goed gevoel geeft...
Pluspunten
Klantgerichtheid is uitstekend
Een 10, dankjewel Mariska!
Pluspunten
Verbeterpuntenwebsite aanpassen wat betreft het casch betalen dat niet mogelijk is.
Bedankt voor de 8 Wiel! De website is aangepast: met cash betalen gaat sinds 1-1-2019 niet meer.
Dankjewel voor de 8, Sandra!
Pluspunten
als was super geregeld .
Verbeterpuntengeen
Een 10, dankjewel Roger!
Pluspunten
Prima service en goede kwaliteit auto
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor de 8, Gijs!
Een 10, dankjewel!
Pluspunten
Flexibel, plezierig contact
Bedankt voor de 10, Pascal!
Pluspunten
Top service top vervoersmiddel dat je huurd
VerbeterpuntenNiks
Een 10, dankjewel Steven!
Pluspunten
Door medewerker in Heerlen is de slechte reservering in Sittard goed afgehandeld
VerbeterpuntenAls ik een reservering gemaakt heb om in Sittard een busje op te halen op datum en tjjdstip dan is het een slechte zaak dat dan niemand aldaar aanwezig is. Ik heb van de medewerker van Heerlen vernomen dat de medewerker in Sittard zich s'morgens had ziek gemeld. Slecht is dan de service dat dit niet goed gecommuniceerd wordt met de reservering die dan voor Sittard gelden.
Bedankt voor je beoordeling René! Jammer dat je ons geen voldoendce kunt geven. Omdat we je niet in Sittard konden helpen, hebben we je gebeld. Gelukkig was er in Heerlen nog een bestelbus. Nogmaals sorry!
Pluspunten
easy going and accurate
Een 10, hartelijk bedankt!
Pluspunten
Snel geregeld en voordelig geprijst. Geven de klant vertrouwen en denken mee!
VerbeterpuntenBus had her en der wat schade, zou misschien beter kunnen zijn vastgelegd of verholpen kunnen worden.
Bedankt voor de 8, Luc!
Pluspunten
Makkelijk te boeken en vooral flexibel met de verhuur.
VerbeterpuntenAuto technisch iets beter controleren van te voren. In ons geval was de linker dim verlichting stuk.
Dankjewel voor de 10, Kim!
Pluspunten
Klant bereid te helpen en mee zoeken en denken naar een oplossing. Service is goed aan de balie en ook daar denken ze aan de klant en de situatie met terug brengen.
Bedankt voor de 10, Bas!
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Een 10, dankjewel!
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNee
Bedankt voor de 10, Hester!
Pluspunten
Service meedenken vriendelijkheid flexibiliteit
VerbeterpuntenCash betalingen niet meer mogelijk
Een 9, dankjewel Peter! Cash is afgeschaft door onze verzekering ... Sorry!
Pluspunten
Snelle afhandeling. Flexibel.
Verbeterpunten-
Een 9, dankjewel Simonne!
Pluspunten
Flexibel in veranderen tijd. Sleutelservice in het eeekend. Geen belachelijk hoge borg.
Bedankt voor de 10, Marian!
Een 10, dankjewel Ivan!
Pluspunten
Busje gehuurd voor verhuizen van spullen. Zeer behulpzame medewerker. Goed advies gegeven voor wat ik als beste kon huren nadat ik had uitgelegd wat ik moest vervoeren.
Bedankt voor de 10, Rick!
Pluspunten
Hoewel ik de bus om 16.30 uur de bus kon halen, werd ik gebeld dat ik al om 15.00 uur kon komen. Prima.
Een 10, dankjewel René!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, goed materiaal goede prijs. Kortom, ik ben tevreden!
Bedankt voor de 10, Marco!
Pluspunten
snelle afwikkeling , zeer goede auto
Verbeterpuntencontroleer beter of de voorlaatste klant heeft afgetankt,ik had 24kilometer gereden en moest 11,6 liter diesel bijtanken. met vriendelijke groeten, joop janssen.
Bedankt voor de 8, Joop! Ik hoop dat je dit ook aan de balie hebt gemeld, dan kun je het teveel getankte bedrag terugkrijgen. Het is niet de bedoeling dat jij voor de brandstof van de vorige huurder betaalt...