Pluspunten

fijne en prettige service en omgang

maak met de iPad foto's van de auto, i.p.v. tekenen op papier

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

Vriendelijk en vlot te woord gestaan

in en uitrit wagens kan verbeterd worden.

Pluspunten

Makkelijk in de omgang; hebben eigen fout snel opgelost; fijn dat bus op zondag middag kan worden ingeleverd

Jammer dat je moet betalen om te parkeren;telefonisch reserveren ging effe mis, hadden verkeerde week genomen.

Pluspunten

Mogelijkheid voor enkele reizen maar dat kan alleen bij een landelijk netwerk

Pluspunten

Wat een top bedrijf!!! Super service, super auto. Wat de ervaring helemaal af maakte was het feit dat ik geld terug kreeg aan het einde van de rit. De meneer die ons hielp vond namelijk dat wij te veel getankt hadden en dat wij te veel uren hadden gereserveerd. Dus hij zei dat hij er 2 uur van maakte en hij gaf ons nog 10 euro terug van de benzine die te veel was getankt. Nog nooit mee gemaakt dat een bedrijf minder geld vroeg dan je van te voren had berekend. Nooit meer een andere autoleen bedrijf dan dit bedrijf!

Niks!

Pluspunten

Afspraken nakomen. Snelle afhandeling.

NVT

Pluspunten

Vrijwel nieuwe auto's tegen goed tarief.

Pluspunten

Goede uitleg en service

Voertuigen moeten wel 100% goed zijn bij mij was er een richting aanwijzer van op de spiegel kapot. Als een klant het voertuig komt halen moet dat verholpen zijn.

Pluspunten

Medewerkers hebben alle moeite gedaan om last minute een busje te regelen. Alle afspraken werden nagekomen. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Bestelbusje was prima in orde.

Pluspunten

Vlotte intake en bevestiging per mail. Afhalen ging soepel en de gehuurde bestelbus zag er prima uit en reed goed. Verrekening verliep ook goed. Mijn voorganger had niet volgetankt. Adrem heeft netjes de benzinekosten voor mij verrekend. Kortom, prima bedrijf en als ik nog eens een bestelbusje nodig heb weet ik waar ik heen ga!

Ga zo door!

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Klant vriendelijk, goede autos

Pluspunten

Goede afwikkeling

Apk van de au auto beter in de gaten houden

Pluspunten

Vriendelijke medewerker.

Dat ik in Maastricht een Belgische busje meekrijg. Dit viel mij wat tegen , rondrijden met ern Belgische kenteken.

Pluspunten

Snelle service, dat je de auto in de avonduren kan huren Meteen reactie op de mail

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Vriendelijk, fijne website, alles verloopt snel.

Pluspunten

Fijne service!

Pluspunten

Meedenkend! Oplossingsgericht word er gedacht!

Doorgaan zo!

Pluspunten

Nette,goed oderhouden auto’s.

Eventueel meeverhuren van verhuismateriaal.Zoals steekwagen,verhuiskarretjes,ladingzekeraars.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De dame was vriendelijk, de wagen werd samen goed gecontroleerd en de bus was perfect.

Alles draait om geld, voor een bussines om te kunnen bestaan maar ook voor de mens om te kunnen leven hoe je wilt. Het zou dan ook fijn zijn als er duidelijker vermeld wordt vooraf dat je met meer km's een hogere prijs betaald. Ik huur geregeld voertuigen in allerlei landen en typisch landje als we zijn, was dit de eerste keer dat ik meemaakte dat er een fors bedrag in rekening gebracht werd. Ik huur dan ook nooit meer bij Adrem. Bijna het dubbele omdat ik de km's niet goed had ingeschat is toch erg misleidend bij een van te voren afgesproken prijs. Volgens mij mag dat ook niet eens. Mondeling een prijs toezeggen en dan een hele ander factuur krijgen vind niemand fijn

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA