Pluspunten
zeer vriendelijk en behulpzaam, goede uitleg, fijne wagen, kortom top
Verbeterpuntenindien er eens iets onverhoopt gebeurd met de huurder waardoor hij de reeds gehuurde wagen tocn niet nodig heeft op de gereserveerde dag, dat er misschien dan wel een beetje sympathieke regeling zou zijn, zodat de huurder niet de hele auto etc hoeft te betalen, ik bedoel, er kan altijd iets gebeuren. het moet ook niet zo zijn dat de verhuurder voor Sinterklaas hoeft te spelen, maar .....
Bedankt voor de 8, Alain!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.
VerbeterpuntenDe bussen controleren voordat mensen er mee weg rijden. Onze bus deed het niet en lag vol rotzooi.
Een 8, dankjewel Daisy!
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Bedankt voor de 10, Peter!
Een 9, hartelijk bedankt!
Pluspunten
Snel
Een 9, bedankt!
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Bedankt voor de 8, Gerard!
Pluspunten
Goed te bereiken
Een 9, dankjewel Frank!
Pluspunten
medewerkers aan de balie zijn vlot en kundig.
Bedankt voor de 7, Hedy!
Pluspunten
Goed aan de afspraken gehouden. Je kunt op maandag terugbrengen als je tot zondag huurt, zonder meerkosten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bus reed soepel en comfortabel.
VerbeterpuntenBus was van buiten erg vuil. De voorruit hebben we zelf moeten ontvetten om tijdens regen goed zicht te hebben. Terwijl de bus la 92000 km had gereden verscheen in het display dat de datum van onderhoud was overschreden sinds 45000 km
Een 7, bedankt Dick! Goed verbeterpunt. Wat betreft het onderhoud: dat gebeurt wel op tijd, maar alleen de VW garage kan dat uitzetten.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, Denken met je mee als je in nood bent om een auto. Auto netjes van binnen
VerbeterpuntenGeen.
Een 10, dankjewel Marco!
Pluspunten
snel geregeld, goedkoop en flexibel
Bedankt voor de 10, Mario!
Pluspunten
Makkelijk
Een 10, dankjewel Banya!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over alles
Een 10, dankjewel Pascale!
Bedankt voor de 7!
Pluspunten
Gratis annuleren. Snel beschikbaar.
VerbeterpuntenOpeningstijden weekend (vroeg dicht)
Een 7, dankjewel!
Pluspunten
De medewerkers waren vriendelijk. Toen bleek dat er een en ander mis was gegaan bij onze boeking werd er betrokkenheid getoond en moeite gedaan om het probleem op te lossen.
VerbeterpuntenHet boekingsproces was minder. Aanvankelijk via website gereserveerd voertuig was niet beschikbaar. Telefonisch de reservering aangepast, inclusief ander ophaalmoment. Dit is vervolgens niet goed verwerkt, waardoor we bij Adrem stonden maar de medewerkers ons geen voertuig mee konden geven. Uiteindelijk kregen we het voertuig de volgende ochtend.
Bedankt voor de 7, Gerrit! Sorry voor de onduidelijkheid , goed verbeterpunt!
Pluspunten
Zeer persoonlijk en ze geven goed advies. De auto's zijn netjes en prettig om in te rijden.
Dankjewel voor de 10, BC Victoria!
Pluspunten
goede service, betaalbaar
Verbeterpunten.
Een 10, dankjewel Olaf!
Pluspunten
Zeer Klantgericht en vriendelijk personeel
Verbeterpunten?
Bedankt voor de 9, Peter!
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel.
Een 10, bedankt Marcel!
Positif
Équipe très efficace et agréable!
Merci beaucoup pour le 10, Laure!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte service toen we lastminute een bestelbus nodig hadden! Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen!
Een 10, dankjewel Stephan!
Pluspunten
Keurige medewerker gesproken. Is blijven wachten omdat wij door omstandigheden te laat waren.
Bedankt voor de 10, Maurice!
VerbeterpuntenDeze bedrijf is perfect
Bedankt voor de 10, Restaurant Aphrodite!
Pluspunten
Prima service.
Bedankt voor de 10, Beko!