Pluspunten
betrouwbaar, vriendelijk, zorgvuldig
Een 10, dankjewel Ranco!
Bedankt voor de 10, Ger!
Pluspunten
alles corekt abgelaufen. freundliches Personal
Een 10, bedankt Bernd!
Pluspunten
Goed materiaal, snel geholpen!!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Bedankt voor de 9, Paul!
Pluspunten
Goede bus; snelle service; nette afwikkeling aan einde verhuurperiode.
Een 9, dankjewel!
Pluspunten
Mariposam
VerbeterpuntenMariposam
Bedankt voor de 8, Ger!
Een 10, dankjewel Gianni!
Nvt
Bedankt voor de 10, Milan!
Pluspunten
Helemaal goed nooit klachten en altijd correct
VerbeterpuntenGeen
Een 9, bedankt Hotel de Poshoorn!
Pluspunten
Meestal een auto beschikbaar, auto is wel altijd netjes.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de voertuigen APK gekeurd zijn voordat je een klant er mee laat rijden. Ik heb geen zin om nogmaals een boete op de deurmat te krijgen door jullie fout. Je moet opener zijn over jullie prijzen, want zo goedkoop als jullie zeggen zijn jullie echt niet. Als ik eerlijk ben huur ik enkel een auto bij jullie als het de laatste optie is.
Bedankt voor je beoordeling Stefan. Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Ik heb de auto's die door jou gehuurd zijn opgezocht. Geen enkele auto heb je ongekeurd gehuurd, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Al onze voertuigen zijn jonger dan 3 jaar, dus nog niet APK plichtig.
Pluspunten
Goede persoonlijke benadering en flexibel in afhalen wagen
VerbeterpuntenIn de reservering alle bedragen gelijk MET BTW vermelden.
Bedankt voor de 9 Sjaak! Als het goed is, staat in je reservering het totaalbedrag met BTW.
Pluspunten
Betaling met American Express wat niet mogelijk. Netjes door het bedrijf een factuur gestuurd.
VerbeterpuntenIn de auto die ik gehuurd had was gerookt, dat is niet heel erg netjes.
Bedankt voor de 7 Kirsten! Goed verbeterpunt, het is niet de bedoeling dat er gerookt wordt in onze auto's.
Pluspunten
snelle en prettige communicatie. goede auto uitstekende klantgerichtheid
Een 10, bedankt Paul!
Pluspunten
Snel en simpel!
Bedankt voor de 10, Bas!
Pluspunten
Perfecte service
Verbeterpunten-
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, snelle afwikkeling, prima verhuisauto, goed advies.
Verbeterpuntengeen
Een 10, dankjewel Inge!
Bedankt voro de 9!
Pluspunten
Zijn zeer Client vriendelijk en duidelijke uitleg over het huren.
VerbeterpuntenZou er geen weten
Een 10, hartelijk bedankt Connie!
Bedankt voor de 8, Mart!
Pluspunten
Alles perfect geregeld
Een 10, dankjewel!
Pluspunten
flexibel, heldere communicatie, goed bestelbus Mercedes U
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor 9, Erik!
Pluspunten
reserveren werkt goed, vragen worden snel en correct beantwoord uitleg bus etc prima.
Bedankt voor de 8, Harry!
Pluspunten
Hele goede service. Goed geholpen en zeker niet duur. Wij gaan hier zeker terug als we nog iets moeten huren!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten!
Een 9, dankjewel Lindsey!
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en zeer duidelijke service. Gemakkelijk om een auto te huren, en het resterende bedrag van de borg snel terug op je rekening.
Verbeterpunten-
Een 10, dankjewel Elmar!
Bedankt voor de 7, Emile!