Pluspunten

Goede service, goedkoop, goed busje

Op zaterdag wel erg vroeg inleveren. Het milieupark bijvoorbeeld is dan nog open.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makelijk en snel

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Pluspunten

snelle levering en reactie; vriendelijke personen

auto ingeleverd en sleutel via safety-brievenbus geretourneerd. akelig plekje om auto alleen achter te laten op industrieterrein Sittard (weinig toezicht)

Pluspunten

Geen gedoe voor- en achteraf. Bus huren en klaar, super.

Pluspunten

Snel en goede behandeling. Nemen de moeite om alles goed aftehandelen

Het liefst iets langer open zijn.

Pluspunten

Mijn gereserveerde wagen was nog niet terug. Ik kreeg daarom een andere met meer volume voor dezelfde prijs.

Pluspunten

gewoon oke

doe verder zo

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en altijd zeer correct wat betreft de verhuur en het afhandelen van de overeenkomsten. Zeer tevreden klant en zal zeker gebruik blijven maken van hun service. Het feit dat je ook in de weekende vroeg in de ochtend kan huren is ideaal.

Niks, ga vooral zo door!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en betaalbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantvriendelijk, Uitleg was netjes,

Verkeerde aflevertijd.. bedrijf was nog niet geopend om 08:00 op maandag de 21e oktober 2018, pas om 0900 uur en ben daarom te laat gekomen voor een afspraak en een flinke som geld misgelopen daarom maak ik hier een punt van.

Pluspunten

service staat hoog in het vaandel. na terug brengen van de auto werden we kosteloos naar het centrum van Maastricht gebracht

geen

Pluspunten

snelle service

auto's/bussen poetsen voor uitleen

Pluspunten

Zeer behulpzaam aan de telefoon

niets

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. Bestelwagen in zeer goede staat. Afhandeling op een zeer correcte klantvriendelijke manier. Een volgende keer maak ik graag weer gebruik van Adrem!

Geen.

Pluspunten

De bestelde bus zag er netjes uit. Tevens mocht ik de bus eerder hebben dan de afgesproken tijd. Mocht ik de bus later dan de sluitingstijd terugbrengen was dit geen probleem. Er werden zelfs geen extra kosten voor in rekening gebracht.

De borg (met aftrek van de kosten) had iets eerder terugbetaald worden. Hey duurde wel 4 dagen alvorens ik het bedrag op mijn rekening teruggestort kreeg. Ik had immers de gehuurde bus netjes afgeleverd.

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, vooraf bekijken van de auto op schade's gaat heel zorgvuldig, snelle, correcte financiële afhandeling, goed onderhouden en schoon materieel.

geen

Pluspunten

Zéér vriendelijke benadering aan de balie en duidelijke uitleg. Merkbare moeite doen om de auto zo snel mogelijk gereed te hebben staan. Dus wat betreft klantvriendelijke houding zéér tevreden.

Tijdens een korte stop op de terugweg liepen we even om het busje heen en daarbij viel ons op dat het profiel van de achterbanden best wel versleten was. Dat vonden wij niet verantwoord voor een huurauto.

Pluspunten

Alles is positief. Vriendelijke mensen, goede service en zeker de prijzen zijn positief!!! Keep up the good work!!!

Misschien een noodnummer in de bus plakken, mocht er s'avonds iets zijn.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Meer informatie vooraf over werkelijke definitieve kosten

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA