Pluspunten
Goede service, goedkoop, goed busje
VerbeterpuntenOp zaterdag wel erg vroeg inleveren. Het milieupark bijvoorbeeld is dan nog open.
Een 8, dankjewel Ron!
Pluspunten
Makelijk en snel
Bedankt voor de 7!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en snel.
Een 10, hartelijk bedankt!
Pluspunten
snelle levering en reactie; vriendelijke personen
Verbeterpuntenauto ingeleverd en sleutel via safety-brievenbus geretourneerd. akelig plekje om auto alleen achter te laten op industrieterrein Sittard (weinig toezicht)
Bedankt voor de 10, Franciscus!
Pluspunten
Geen gedoe voor- en achteraf. Bus huren en klaar, super.
Een 10, dankjewel Ronald!
Bedankt voor de 9, Paul!
Een 10, dankjewel Patrick!
Bedankt voor de 10, Marian!
Pluspunten
Snel en goede behandeling. Nemen de moeite om alles goed aftehandelen
VerbeterpuntenHet liefst iets langer open zijn.
Een 9, dankjewel Yvonne!
Pluspunten
Mijn gereserveerde wagen was nog niet terug. Ik kreeg daarom een andere met meer volume voor dezelfde prijs.
Bedankt voor de 10, Ger!
Pluspunten
gewoon oke
Verbeterpuntendoe verder zo
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers en altijd zeer correct wat betreft de verhuur en het afhandelen van de overeenkomsten. Zeer tevreden klant en zal zeker gebruik blijven maken van hun service. Het feit dat je ook in de weekende vroeg in de ochtend kan huren is ideaal.
VerbeterpuntenNiks, ga vooral zo door!
Een 10, bedankt Sybren!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en betaalbaar.
Bedankt voor de 10, Monique!
Een 9, dankjewel!
Pluspunten
Klantvriendelijk, Uitleg was netjes,
VerbeterpuntenVerkeerde aflevertijd.. bedrijf was nog niet geopend om 08:00 op maandag de 21e oktober 2018, pas om 0900 uur en ben daarom te laat gekomen voor een afspraak en een flinke som geld misgelopen daarom maak ik hier een punt van.
Sorry voor de verkeerde communicatie Kenneth! Wij zijn alleen op zaterdag om 8:00 open, de andere dagen vanaf 9:00
Pluspunten
service staat hoog in het vaandel. na terug brengen van de auto werden we kosteloos naar het centrum van Maastricht gebracht
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de 10, Piet!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenauto's/bussen poetsen voor uitleen
Een 9, bedankt Duramotion!
Pluspunten
Zeer behulpzaam aan de telefoon
Verbeterpuntenniets
Dankjewel voor de 9, Olga!
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel. Bestelwagen in zeer goede staat. Afhandeling op een zeer correcte klantvriendelijke manier. Een volgende keer maak ik graag weer gebruik van Adrem!
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor de 10 en je complimenten, Tanja!
Bedankt voor de 9, Erni!
Pluspunten
De bestelde bus zag er netjes uit. Tevens mocht ik de bus eerder hebben dan de afgesproken tijd. Mocht ik de bus later dan de sluitingstijd terugbrengen was dit geen probleem. Er werden zelfs geen extra kosten voor in rekening gebracht.
VerbeterpuntenDe borg (met aftrek van de kosten) had iets eerder terugbetaald worden. Hey duurde wel 4 dagen alvorens ik het bedrag op mijn rekening teruggestort kreeg. Ik had immers de gehuurde bus netjes afgeleverd.
Een 8, dankjewel! Goed verbeterpunt, wij doen ons best om de betaalde borg zo snel mogelijk weer terug te storten.
Pluspunten
Duidelijke voorwaarden, vooraf bekijken van de auto op schade's gaat heel zorgvuldig, snelle, correcte financiële afhandeling, goed onderhouden en schoon materieel.
Verbeterpuntengeen
Hartelijk bedankt voor de 10, Rinus!
Pluspunten
Zéér vriendelijke benadering aan de balie en duidelijke uitleg. Merkbare moeite doen om de auto zo snel mogelijk gereed te hebben staan. Dus wat betreft klantvriendelijke houding zéér tevreden.
VerbeterpuntenTijdens een korte stop op de terugweg liepen we even om het busje heen en daarbij viel ons op dat het profiel van de achterbanden best wel versleten was. Dat vonden wij niet verantwoord voor een huurauto.
Een 8, bedankt Jef! Goed verbeterpunt, banden zijn belangrijk!
Pluspunten
Alles is positief. Vriendelijke mensen, goede service en zeker de prijzen zijn positief!!! Keep up the good work!!!
VerbeterpuntenMisschien een noodnummer in de bus plakken, mocht er s'avonds iets zijn.
Bedankt voor de 10 en voor je mooie woorden, Roger!
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenMeer informatie vooraf over werkelijke definitieve kosten
Een 10, bedankt Leike! Goed verbeterpunt.