Pluspunten
Snelle respons prima auto (s ) vriendelijk en adekwaat personeel
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de 9, Ludo!
Pluspunten
Alles snel en gemakkelijk geregeld, geen ongewenste verrasingen. Goede bus. Top
VerbeterpuntenAltijd een contract beschikbaar hebben, was mij achteraf wel nog gegeven trouwens! (was toen een probleem met de computer volgens mij)
Een 9, bedankt Jasper!
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien een uurtje eerder open ipv pas om 9.00.
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Zeer correct naar de klanten toe!
Een 10, hartelijk bedankt!
Bedankt voro de 10, Mario!
Pluspunten
Reserveren van de bus verliep prima Duidelijk overzicht van de kosten Borg vlot terugbetaald
VerbeterpuntenEerdere ervaringen met Adrem waren een stuk positiever. Het ophalen verliep hectisch. Het was druk en de medewerkers waren gehaast. Bij de check van de auto voorafgaand aan de verhuur vertelde de medewerker dat er een foutmelding kon verschijnen maar dat dit gecheckt was en kon worden genegeerd. Tijdens mijn autorit naar en van Amsterdam is er minimaal twintig keer een melding, vaak gepaard met een geluidssignaal, verschenen. Dit leidt af en draagt absoluut niet bij aan relaxed rijden in een drukke verkeerssituatie. Bij het terug brengen van de auto heb ik dit gemeld maar er werd vrij lauw op gereageerd. Er zou een melding van worden gemaakt om het euvel op te lossen. Ik zou Adrem, ondanks mijn eerdere positieve ervaringen, nu niet meer direct bij anderen aanbevelen. Adrem heeft nav de recensie nog contact opgenomen om excuses aan te bieden en toegezegd dat ze het serieus zullen oppakken.
Beste Harm, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. De bus die je mee kreeg, is nog geen jaar oud, maar heeft last van meldingen die de Volkswagen garage Wealer blijkbaar niet snel kan oplossen. Mijn excuses daarvoor!
Een 8, bedankt!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam,goede bussen en auto's. Snelle afhandeling,goede service! Raadt het iedereen aan.
Bedankt voor de 10, Ricardo!
Een 8, dankjewel!
Pluspunten
Flexibel, meedenken en vriendelijkheid
Verbeterpuntennvt
Bedankt vvor de 10!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk behandeling; via mail en bij het ophalen en terugbrengen! Super! Het moest een verrassing zijn en dat is het zeker geworden!! Dank aan jullie allemaal!
VerbeterpuntenAlle prima! Zeker begrip voor stagiaires!!
Dankjewel voor de 10, Helga, graag gedaan!
Pluspunten
Gastvrije ontvangst Geen pietluttige eindcontrole
Een 8, bedankt Jan!
Pluspunten
Vriendelijk. Geen verrassingen. Fair.
Bedankt voor de 10, Erik!
Pluspunten
Vriendelijk en net te woord gestaan Goede service en nette auto
Een 10, hartelijk bedankt!
Pluspunten
Bedankt voor de 10, Matthijs!
Pluspunten
Super nette service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten..
Dankjewel voor de 10, Denise!
Pluspunten
Goede service, gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Verschillende auto's en busjes al gehuurd, nog nooit ergens een probleem mee gehad.
Een 10, bedankt Antoine!
Pluspunten
Vriendelijke man, fijne grote bus, goede prijs
Bedankt voor de 9, Rachel!
Pluspunten
Informatie vooraf. Makkelijk om iets te wijzigen. Snelle ophaal en terugbreng.
Een 10, bedankt Servé!
Pluspunten
Prima service, gemakkelijk een busje huren. Geen problemen
Bedankt voor de 10 Charlene!
Pluspunten
makkelijke afhandeling auto ophalen
Verbeterpuntenbereikbaarheid tijdens en buiten kantoor uren
Bedankt voor je voldoende beoordeling Paul!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke afhandeling met een duidelijke uitleg, zowel aan de balie als in de toegestuurde documentatie.
Een 9, dankjewel Ad!
Bedankt voor de 10, Audrey!
Pluspunten
Goed bereikbaar, prima bus en zeer correct in de nakoming van afspraken. Ik moest op korte termijn een bestelbus huren en dat was geen enkel probleem. Bovendien vond ik het relatief goedkoop en waren en geen kosten achteraf die niet eerder duidelijk waren gemaakt.
VerbeterpuntenEen parkeervoorziening in Maastricht zou een verbetering zijn, maar wat mij betreft geen vereiste.
Een 10, dankjewel Jeffrey!
Pluspunten
-Snel -Vriendelijk
Verbeterpunten-Nieuwere auto's nodig
Bedankt voor de 9, Ivan! Nieuwe auto's zijn onderweg, bedankt voor het melden!