Een 10, bedankt Roel!
Pluspunten
Snel, alles kan
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor de 10, Jo!
Pluspunten
zeer klantvriendelijke en flexibele service! snelle en correcte opvolging van vragen en administratieve zaken, correcte afhandeling van 't financiële aspect; erg vriendelijk en behulpzaam onthaal bij eerste telefonische kennismaking.
VerbeterpuntenKan nauwelijks iets verzinnen, maar mss toch dit: voor de classic old timer, Le Patron, was het wel handig geweest om een routebeschrijving in de streek of een gedetailleerde wegenkaart te hebben. We hebben zelf geknoeid met een draagbare gps, maar dat werkte niet goed en het toestel was na korte tijd "plat" met een lege accu..... heeft wat stress gegeven.
Dankjewel voor de 10, Kristine! Leuk verbeterpunt van de routebeschrijving.
Pluspunten
Snelle nette service en heel klantvriendelijk
Een 10, dankjewel Ineke!
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service.
Een 10, bedankt Patrick!
Pluspunten
Soepel, vriendelijk, correct
Bedankt voor de 10 Leo!
Pluspunten
Mega Vriendelijke service!
Verbeterpuntentot 1700 kunnen inleveren
Bedankt voor 10, Bram!
Pluspunten
Top! Alles goed en snel geregeld.
VerbeterpuntenEr lag nog iets vd vorige huurder in de bestelwagen.
Bedankt voor de 8 Millie!
Pluspunten
Perfect geholpen en vriendelijk personeel.
Een 10, dankjewel Vivian!
Bedankt voor de 7 Inge!
Pluspunten
Geweldige service! Aller aardigst personeel! Goed onderhouden en schoon wagenpark!
VerbeterpuntenLastige bereikbaarheid! Dit is begrijpelijk, allen zijn druk bezig om de afleveringen en onderhoud zo goed mogelijk te laten verlopen!
Een 10, dankjewel Ed! Leuk verbeterpunt!
Pluspunten
snel, correct, en vriendelijk.
Bedankt voor de 8, Huub!
Pluspunten
Om 12 uur gebeld om een uurtje een bus te huren. Was beschikbaar, dus geen probleem. Borg binnen een dag retour op de rekening.
VerbeterpuntenBekijk de mogelijkheid om het tarief voor de verzekering meer afhankelijk te maken van de huur. Ik huur een uurtje en betaal net zo veel als voor een dag. Risico dat Adrem loopt is toch ook kleiner door de beperkte huur.
Een 9, dankjewel Daniël! Goed verbeterpunt, bij minder huren zou een lagere premie eerlijker zijn. Gaan we naar kijken!
Pluspunten
Nette, vlotte, duidelijke website. Makkelijk reserveren. Net/goed contact via mail voor de mogelijkheden. Als het ene bedrijf niet heeft wat jij wil, wordt er gekeken voor een andere oplossing/mogelijkheid. Je wordt netjes geholpen als mens en niet als een nummer.
VerbeterpuntenAls de wagen opgehaald wordt zou het fijn zijn als de bak schoon/aangeveegd is en de ramen schoongemaakt.
Een 9, bedankt Jacolien! Sorry dat de auto niet helemaal schoon was, goed punt!
Pluspunten
vriendelijke service, denken met de klant mee en betrouwbaar. Fantastisch bedrijf! Absoluut aan te raden.
Bedankt voor de 10, Yan!
Pluspunten
Snelle en leuke reactie
VerbeterpuntenN.v.t.
Een 10, bedankt Mees!
Pluspunten
Vriendelijke personeel Goede service en fijne busjes
VerbeterpuntenEigenlijk geen te noemen.
Bedankt voor de 10, Nancy!
Pluspunten
Snelle reactie. Goede prijs.
VerbeterpuntenCheck bus tussen huurders door. Er was geen ruitenwisser vloeistof bij ons.
Een 9, dankjewel Laura! Sorry van de ruitenwisservloeistof...
Pluspunten
Goede communicatie Klantvriendelijk
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Een hele goede service!
VerbeterpuntenGeen.
Een 10, bedankt Andy!
Bedankt voor de 8 Miriam!
Many thanks for the 8, Athanasios!
Pluspunten
Vriendelijke en professionele medewerker(s) Prima prijs/kwaliteit
Een 9, dankjewel Carla!
Bereikbaarheid en uitleg waar de sleutels te laten
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Sorry dat we niet hebben uitgelegd waar de sleutelkluis zat.