Pluspunten
Snelle goed en zorgzame hulp
VerbeterpuntenGeen specifieke punten. Misschien zou het beter zijn om al om 0800 open te zijn.
Een 8, hartelijk bedankt!
Een 8, bedankt Steve!
Pluspunten
Lekker dicht bij en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenZondag auto ophalen zou fijn zijn
Bedankt voor de 10, Jason!
Een 8, bedankt!
Pluspunten
Snelle en uiterst attente service. Komen ook tegemoet aan extra wensen Niet gecompliceerd met admin. etc.
VerbeterpuntenGeen noemenswaardige. Behuizing in Maastricht zou iets opgeknapt kunnen worden Parkeerplaatsen binnen toegankelijk maken voor terugbrengen van auto's.
Bedankt voor de 9, Peter! Goede verbeterpunten!
Pluspunten
snelle service
Een 10, bedankt Hans!
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers goede service Kunnen ze bij borend van leren
VerbeterpuntenAirco deed het niet Bij de bus met laadklep
Bedankt voor de 7 en de complimenten, B&B Truste!
Pluspunten
Het was mijn eerste keer, maar dat is voor herhaling vatbaar. Mooie bus, goede service en vriendelijke behandeling. Kortom 5 sterren waard!
Verbeterpuntengeen idee
Een 10, hartelijk bedankt!
Pluspunten
Top geregeld, snel, goede service en fijne auto
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als er een mobiele app was waar alles mee geregeld kon worden ;-)
Bedankt voor de 10, Raymond! Goede tip, gaan we over nadenken!
Pluspunten
Correcte verwerking reservering, prima 'email-begeleiding' in aanloop naar datum van huur auto, keurig/correct/vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle en correcte financiële afhandeling van een en ander
Bedankt voor de 10, Henk!
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGa ik hier niet vermelden, want weet het bedrijf wel, wat niet in orde was bij het ophalen van de Bakwagen. Verder een top bedrijf voor heel goedkoop. Mvg B van den Berg
Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling Björn!
Een 10, dankjewel Ilse!
Pluspunten
Snelle en accurate service bij de balie. Goede afhandeling en snelle terugbetaling van de borg.
VerbeterpuntenBij de basisprijs (29,90 voor een zaterdagochtend) komen nogal wat extra's zoals btw, verzekeringen, kilometers, zodat de totaalprijs meer dan 2,5 keer zo hoog wordt, ook al blijf je in de plaats waar je de auto afhaalt en maar 25km rijdt.
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Borg snel terug op rekening gestort. Personeel wat ik na veel moeite bereikt heb was wel erg vriendelijk
VerbeterpuntenCommunicatie naar de klant erg onduidelijk. Ik moest auto in Heerlen komen halen. Terwijl ik sittard heb gevraagd. En ik een auto moest lenen en extra benzine naar Heerlen kwijt was. Sittard kon ik te voet bereiken. Ik kreeg enkele uren voor moment verhuur een onduidelijke mail dat ik morgen? In Sittard? Auto moest halen? Jullie waren amper te bereiken. De airco was kapot. Ik zou qua km tegemoet gekomen worden omdat ik omdat bij jullie iets fout was naar Heerlen moet komen en extra onkosten gemaakt heb. Bij de afrekening is helaas niets gecompenseerd. Volgende keer dus gewoon weer PALM verhuur ipv adrem. Te chaotisch en dus toch ook duurder qua km etc. Ik beveel jullie dus niet aan helaas
Beste Marly, bedankt voor je beoordeling. Ik snap dat de ervaring niet zo positief was. Sorry daarvoor! Ik zal je factuur opzoeken en de kilometers van Sittard naar Heerlen aan je vergoeden. Nogmaals mijn excuses!
Pluspunten
Alles perfect geregeld
Bedankt voor de 10, meneer Zwaab!
Een 10, dankjewel Jean-Paul!
Pluspunten
Sorry voor de late reactie, ik heb maar kort gebruik gemaakt van de diensten van Adrem. Maar kan wel zeggen dat ik correct en netjes ben behandeld, ook nog door en leuke en aantrekkelijke vrouw, ik meen dat ze Rowena het, dat is altijd goed.
VerbeterpuntenIk heb zo verder geen verbeter punten of andere opmerkingen te melden, ben tevreden en zal als het weer nodig zou zijn, graag weer van de diensten van Adrem gebruik willen maken.
Een 10, bedankt Charles!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke bediening en kundig personeel!
Bedankt voor de 10, Neno!
Pluspunten
Vriendelijk, flexibel, laagdrempelig. Kortom super!
VerbeterpuntenGa zo door!
Een 10, dankjewel Guido!
Pluspunten
Persoonlijke touch
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de 10, Frank!
Pluspunten
snelle adequate hulp. Aantrekkelijk tarief voor een uur lenen.
Verbeterpuntentelefonisch niet zo heel goed bereikbaar
Een 8, dankjewel Frans!
Bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling Gino!
Pluspunten
Bij aankomst bij Adrem autoverhuur Maastricht werd ik vriendelijk geholpen door het personeel; er werd een goede uitleg gegeven over het busje, die overigens prima reed. Ook bij het inleveren, weer een snelle afhandeling en de borg was dezelfde dag nog teruggestort. Al met al een prima bedrijf.
Een 10, dankjewel Gert-Jan!
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Zeer goede en vriendelijke service. Contract en informatie op website was erg helder, de duidelijke voorbeelden bij de verzekeringsinformatie op website waren zeer begrijpbaar en logisch. Vaker voertuigen gehuurd bij verschillende bedrijven, deze staat bovenaan qua service en duidelijkheid. Ook zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenNiets.
Een 10, super bedankt!