Pluspunten
Vlot, behulpzaam, goede service
Bedankt voor de 9, Marlou!
Positive
Alles sehr freundlich und professionell Jederzeit wieder
Ein 10, vielen Dank Dieter!
Pluspunten
Makkelijk een afspraak te maken
VerbeterpuntenBij het ophalen van de bus moest ik meteen pinnen voor huur en borg. Na inleveren bus (zaterdag ) moet je een paar dagen wachten voordat je het restbedrag weer op je rekening hebt. Dat kan anders. Net zo goed als ikpin en het bedrag bij Adrem op de rekening staat kan het visa versa. Gebeurd O.a ook bij winkels
Bedankt voor de 8 Math! Goed verbeterpunt! Kleine correctie: jouw PIN betaling wordt direct bij jou afgeschreven, maar staat pas de volgende dag op onze rekening. Onze terugstortingen worden direct bij ons afgeboekt, maar bij de klant pas de volgende dag bijgeboekt. Banken...
Pluspunten
vriendelijk, goedkoop, zaterdagmiddag geopend
Verbeterpunteniets duidelijker bewegwijzering; vanaf de straat is het bedrijf moeilijk te vinden
Bedankt voor de 9, Michiel!
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Klantvriendelijke benadering, goede afspraken
Een 10, dankjewel Ingrid!
Pluspunten
Snelle afwikkeling, goede terugkoppeling via mail, gunstige prijsstelling, tips aangaande verzekeringen, nette bus.
Bedankt voor de 9, Alice!
Pluspunten
zeer vriendelijk personeel.
Een 10, dankjewel Peter!
Pluspunten
fijn bedrijf goede sevice,deugdelijk material.
Bedankt voor de 9, Marleen!
Pluspunten
Vriendelijk en correct!
VerbeterpuntenGeen
Een 10, dankjewel Wim!
Pluspunten
Auto was op tijd aanwezig.
VerbeterpuntenMotorisch moet de auto beter nagekeken worden voordat deze Verhuurd wordt.
Bedankt voor de 10! Goed verbeterpunt.
Pluspunten
Goede uitleg over de gehuurde bus Prettige manier van reserveren Prettig personeel
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Scherp qua prijs, goede webportal en perfecte service/uitleg. Goede verhuiswagen waarvan alles het prima deed. Kortom voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenParkeerlocatie voor het inleveren van wagens is niet optimaal.
Een 10, dankjewel Ed!
Pluspunten
Keurige service, afrekening vlot gedaan
VerbeterpuntenNog iets helderder over de tarieven en bijkomende kosten.
Bedankt voor de 7 Bas! Voor je verbeterpunt zullen wij ons best doen!
Pluspunten
Verbeterpunten- Duidelijke communicatie over tarieven verzekeringen en afkoop eigen risico - Inspecteer de auto voor vertrek met klant, voorkomt dat de klant met zijn bus aangehouden word door de politie omdat de verlichting niet in orde is - Een krasje of deuk in de bus is altijd mogelijk, echter in bus met > 50 krassen, deuken en gescheurde richtingaanwijzer is beneden alle peil
Beste Aad, jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Wij doen ons best om van te voren duidelijk te zijn over de tarieven. Jammer dat dat bij jou niet gelukt is, sorry! Verder wordt een auto of bus bij het ophalen met elke klant gecheckt op schade. Er zitten wel schades op de bus die je mee had, maar geen 50. Wel goed tellen!
Pluspunten
Correct geholpen aan de telefoon
Bedankt voor de 8, Harry!
Pluspunten
Prijs, flexibiliteit, goed en snel communicatie
Een 10, bedankt Alessandro!
Pluspunten
Zie bij verbeterpunten. Compensatie totaalprijs. Verder stond de auto mooi klaar. Fijne vriendelijke bediening.
VerbeterpuntenEr lag helaas geen groene kaart in de auto. De VW cabrio behoefde wel extra onderhoud. (Choke was eraf, grote slag in de koppeling, ruitenwissers functioneerden niet goed). Ongemak gecompenseerd door een korting op de totaalprijs te geven. Complimenten!
Bedankt voor de voldoende beoordeling, de aanbeveling en de complimenten!
Bedankt voor de 7, Ruben!
Pluspunten
Auto was net gepoetst en rijdt prima!
VerbeterpuntenStuur de klanten een afrekening! Ik heb noch digitaal noch op papier achteraf een kostenoverzicht ontvangen....
Bedankt voor de 7 Marc! Misschien is met het verzenden van jouw factuur iets misgegaan, ik zal dat nakijken.
de openingstijden veranderen zodat men langer bereikbaar is. sluit dan ook beter aan bij andere vehuurbedrijven
Een 8, bedankt Rob! Goed verbeterpunt.
Pluspunten
de auto heeft mij van A naar B gebracht
Verbeterpuntenwe hadden geen autokenteken bewijs mee gekregen waardoor ik me de hele rit ongemakkelijk voelde en niet verzekerd !!! als de politie ons aangehouden had dan hadden we als autodieven kunnen worden gezien en strafblad hebben. bij de afrekening zou ik rond de 225 krijgen exclu verzekering ik kreeg maar 43 euro terug zonder enige uitleg. de verzekering koste rond de 80 euro waar is de rest ????
Beste Orlon, jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Er ligt altijd een kopie kentekenbewijs in de auto. Verder hebben wij een noodnummer waarop wij altijd kunnen verklaren wie huurder is van een auto en wie niet. De factuur is naar je emailadres verstuurd. Die wil ik graag toelichten. De auto was bijvoorbeeld niet afgetankt. Sorry dat het tegenviel!!
Bedankt voor de 10, Renee!
Pluspunten
Hele fijne, kundige medewerker Hentie! Snelle afhandeling en goede bus, geld stond een dag later weer op de rekening. We hoefden zelfs minder te betalen dan verwacht, echt een aanrader!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Graag gedaan Kris, bedankt voor de 10!
Een 10, bedankt Femke!