Een 9, bedankt!
Pluspunten
Alles .. super wagen super service
VerbeterpuntenGeen .. echt niet !!! Mesch alleen beteren koffie lol ;)
Bedankt voor de 10! Koffie gaan we aan werken!
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!
Een 9, bedankt Karin!
Pluspunten
snel & duidelijk bij informeren over beschikbaarheid van auto en bij ophalen: over het gebruik
Verbeterpuntenfeit dat zij vlakbij > 5 minuten loop-afstand van het station gelegen zijn < was (achteraf) heel wat handiger geweest om te weten bij het ophalen van de huurauto [speciaal als je 'normalitair' van openbaar vervoer gebruik maakt]
Bedankt voor de 10 Hans! Goed verbeterpunt, melden van dichtstbijzijnde OV-halte!
Pluspunten
Goede prijs, nieuwe bestelbussen, vriendelijk personeel, gemakkelijk te reserveren
Een 10, bedankt Peggy!
Pluspunten
snelle intake, goede service, flexibel bij eerder inleveren huurauto.
Bedankt voor de 8, Rob!
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Een 9, bedankt Ad!
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service. Zeer correct wat afrekening betreft. Mijn voorganger had waarschijnlijk te weinig afgetankt en dit werd in mindering gebracht bij mij, ondanks dat ik aangaf dat ik het nodig vond dat te verrekenen.
VerbeterpuntenWellicht handig als direct bij het online boeken aangegeven wordt of een voertuig beschikbaar is op het gekozen tijdstip. Dat wordt nu achteraf telefonisch gedaan. In mijn geval was het gekozen voertuig niet beschikbaar. Er werd wel meteen een andere optie aangeboden (een grotere bus).
Bedankt voor de 10, Youri! Goed verbeterpunt. Het is alleen lastig om dit naar online te brengen.
Een 10, bedankt Philipp!
Pluspunten
Prijs en kwaliteit is gewoon super. Altijd vriendelijk en komen na wat ze zeggen. Gewoon een Topper die ik iedereen kan aanbevelen als ze een huurauto of busje voor een verhuizing if i.d. nodig hebben.
VerbeterpuntenMoeten véél sneller de telefoon opnemen want dat is in mijn ogen echt een héél groot minpunt.
Bedankt voor de 8, Tom! Goed verbeterpunt, alleen is telefonische bereikbaarheid altijd lastig te plannen.
Pluspunten
super klantvriendelijk, goed uitleg, het geeft veel verttrouwen en je wordt als klant erg goed geholpen, je wordt direct geholpen bij het afhalen en zeer prettig personeel
Verbeterpuntengeen, omdat ik dit bedrijf een score van tien punten geef
Een 10, bedankt Peter!
Pluspunten
Zeggen wat ze doen. Doen wat ze zeggen. Schone wagen, snel geholpen, geen gedoe. Perfect.
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Snel en simpel bus gehuurd. Vriendelijke personeel.
Een 10, bedankt Philip!
Pluspunten
vriendelijke personeel. makkelijk alles te regelen. auto's zijn in goede toestand.
Verbeterpuntenzou ik niets weten
Bedankt voor de 10, Christian!
Pluspunten
Nette schone comfortabele verhuis bus
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
super en snelle service
Verbeterpuntengeen
Een 10, bedankt Freddy!
Pluspunten
Snelle service, reageren adrem!!! op email, top!!
VerbeterpuntenGeen!
Een 10, bedankt Restaurant Beluga!
Pluspunten
Snel, correct, duidelijk
Verbeterpuntenlangere openingstijd op zaterdag
Bedankt voor de 9 Rosanne!
Pluspunten
Zeer klantgericht en vriendelijk
Een 8, bedankt!
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel! Behulpzaam en denken mee!
Verbeterpunten-
Een 10, dankjewel Didier!
Pluspunten
via internet alles geregeld, binnen 5 minuten zat ik in de gehuurde bus. goede prijs, goede service.
Bedankt voor de 10, Paul!
Pluspunten
Duidelijke en heldere communicatie
VerbeterpuntenGeen.
Een 10, bedankt Kay!
Bedankt voor de 8, Raymond!
Positive
Very nice experience from start to the end. I would like to mention especially attitude of Ruben, who was very helpful and assist me throughout the whole process of renting car.
Many thanks for the 10, Erik, also on behalf of Ruben!
Pluspunten
Bedankt voor de 7, Summum services!