Pluspunten
Service van Bas is uitstekend
VerbeterpuntenGeen
Een 10, bedankt Bengt! Vooral namens Bas!
Pluspunten
Soepel geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de 10, Mathijs!
Een 10, bedankt Leon!
Pluspunten
Snel geregeld en goede service
VerbeterpuntenNiet
Bedankt voor de 10, Audrey!
Pluspunten
Heel goed bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Een 8, bedankt Shirley!
Pluspunten
Goede nette en snelle administratieve afhandeling. Het vooraf invullen van gegevensformulier scheelt veel tijd bij het afhalen van het gehuurde voertuig. Gehuurde voertuig was bij levering schoon en verkeerde in prima staat.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Bedankt voor 10, Hans!
Pluspunten
- buiten verwachting was er een TomTom aanwezig (hij functioneerde, maar ik heb het niet gebruikt) - buiten verwachting is de verzekering niet gerekend, omdat ik niet zo tevreden was - de coulance en souplesse bij de transactie was aangenaam
Verbeterpunten- de auto was van binnen niet (goed) gereinigd en het rook bijzonder onfris - er was geen losse ruitenwisser aanwezig - de 1.0 Focus is niet aan te bevelen op de Duitse autobahn (niet vooruit te branden)
Bedankt voor de goede beoordeling en de verbeterpunten!
Pluspunten
5 sterren. Goede service
Een 10, bedankt Marcel!
Pluspunten
Soepel verhuurproces
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor de 8, Frans!
Een 8, bedankt Frank!
Pluspunten
snelle en duidelijke service
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Prima materiaal en goede service.
Een 10, bedankt Wim!
Pluspunten
Moie middag gehad, lekker getoerd met de VW Kever cabrio!
Een 10, bedankt Roy!
Pluspunten
zeer vriendelijk personeel
Bedankt voor de 10, La Casa!
Een 10, bedankt Theo!
Pluspunten
Meedenkend bedrijf met goede service
Bedankt voor de 10 Rob!
Pluspunten
Goede service, nette prijzen
Een 9, bedankt Alfred!
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Heldere informatie. Correcte afhandeling.
Een 10, bedankt Toin!
Bedankt voor de 10 Cedric!
Pluspunten
Goede en snelle service. Alhoewel ik er geen gebruik van heb hoeven maken: gratis annuleren!
VerbeterpuntenAdverteren met echte reele prijs. Als er nog verzekeringen bijkomen (en die zijn 99% noodzakelijk lijkt me) voel je je achteraf toch een beetje bekocht als je (met BTW) eigenlijk het dubbele aan het betalen komt. Beter definieren wat aftanken inhoudt!
Bedankt voor de 8 Frank! Goed verbeterpunt over de prijs. Het is niet onze bedoeling dat je je achteraf bekocht voelt. Wij zijn aan het nadenken om de tarieven beter aan te geven
Pluspunten
Prettig ontvangst en netjes behandeld. Achteraf viel de prijs ook mee. Auto zag er tiptop uit.
Een 10, bedankt Henk!
Hartelijk bedankt voor de 10!
Pluspunten
Snelle afhandeling van de administratie bij het huren van de auto. Prima auto !
VerbeterpuntenEen inzittende verzekering kost 6,50 per dag. Ik heb deze niet nodig, omdat ik verzekerd ben bij Zilveren Kruis. Nu weet ik niet meer of ik bij het afsluiten van de factuur gezegd had dat ik deze niet wilde afsluiten. Achteraf zag ik dat ik de verzekering wel had betaald. Het zou fijn zijn als de medewerker even benadrukt dat er een inzittendenverzekering wordt afgesloten., ik weet, u verdiend aan de verzekering, maar voor de klant is het vaak een dubbele betaling. De meeste mensen zijn tegenwoordig verzekerd. Het ligt waarschijnlijk niet aan de medewerker, ik had beter moeten opletten, ik weet niet meer of het mij is gevraagd, anders had ik meteen nee gezegd. Bij eerdere verhuren bij Adrem te Utrecht heb ik nooit een inzittenden verzekering afgesloten. De kosten lopen toch behoorlijk op. Vriendelijke groet, Rob Boonders.
Een 8, bedankt Rob! Blijkbaar hebben we niet goed aangegeven waar de verzekering voor is. Sorry! De verzekeringspremie is de wettelijke verzekering voor de auto. Een extra verzekering is de verlaging van het eigen risico. Het klopt dat een inzittendenverzekering meestal niet nodig is, omdat de meeste huurders daar zelf ook voor verzekerd zijn. Goed punt!
Een 9, bedankt!