Pluspunten

Service van Bas is uitstekend

Pluspunten

Soepel geregeld.

Pluspunten

Snel geregeld en goede service

Niet

Pluspunten

Heel goed bedrijf

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede nette en snelle administratieve afhandeling. Het vooraf invullen van gegevensformulier scheelt veel tijd bij het afhalen van het gehuurde voertuig. Gehuurde voertuig was bij levering schoon en verkeerde in prima staat.

Zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- buiten verwachting was er een TomTom aanwezig (hij functioneerde, maar ik heb het niet gebruikt) - buiten verwachting is de verzekering niet gerekend, omdat ik niet zo tevreden was - de coulance en souplesse bij de transactie was aangenaam

- de auto was van binnen niet (goed) gereinigd en het rook bijzonder onfris - er was geen losse ruitenwisser aanwezig - de 1.0 Focus is niet aan te bevelen op de Duitse autobahn (niet vooruit te branden)

Pluspunten

5 sterren. Goede service

Pluspunten

Soepel verhuurproces

Nvt

Pluspunten

snelle en duidelijke service

Pluspunten

Prima materiaal en goede service.

Pluspunten

Moie middag gehad, lekker getoerd met de VW Kever cabrio!

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel

Pluspunten

Meedenkend bedrijf met goede service

Pluspunten

Goede service, nette prijzen

Pluspunten

Heldere informatie. Correcte afhandeling.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goede en snelle service. Alhoewel ik er geen gebruik van heb hoeven maken: gratis annuleren!

Adverteren met echte reele prijs. Als er nog verzekeringen bijkomen (en die zijn 99% noodzakelijk lijkt me) voel je je achteraf toch een beetje bekocht als je (met BTW) eigenlijk het dubbele aan het betalen komt. Beter definieren wat aftanken inhoudt!

Pluspunten

Prettig ontvangst en netjes behandeld. Achteraf viel de prijs ook mee. Auto zag er tiptop uit.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de administratie bij het huren van de auto. Prima auto !

Een inzittende verzekering kost 6,50 per dag. Ik heb deze niet nodig, omdat ik verzekerd ben bij Zilveren Kruis. Nu weet ik niet meer of ik bij het afsluiten van de factuur gezegd had dat ik deze niet wilde afsluiten. Achteraf zag ik dat ik de verzekering wel had betaald. Het zou fijn zijn als de medewerker even benadrukt dat er een inzittendenverzekering wordt afgesloten., ik weet, u verdiend aan de verzekering, maar voor de klant is het vaak een dubbele betaling. De meeste mensen zijn tegenwoordig verzekerd. Het ligt waarschijnlijk niet aan de medewerker, ik had beter moeten opletten, ik weet niet meer of het mij is gevraagd, anders had ik meteen nee gezegd. Bij eerdere verhuren bij Adrem te Utrecht heb ik nooit een inzittenden verzekering afgesloten. De kosten lopen toch behoorlijk op. Vriendelijke groet, Rob Boonders.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA