Pluspunten
Snelle, correcte service
VerbeterpuntenNiet zo transparante prijscalculatie, Misleidende reclame over de huurprijs.
Bedankt voor de 7 Cindy! Sorry dat de reclame misleidend overkwam. Wij proberen juist van te voren zo helder mogelijk te zijn.
Pluspunten
Proactief handelen van de medewerker waardoor er voor mij niets meer te wensen viel; Gunstige prijs; Kwaliteit van de gehuurde bus; Maar toch vooral de manier waarop de medewerker mij heeft geholpen!!!!!
VerbeterpuntenGeen enkele
Een 10, bedankt voor de recensie!
Pluspunten
Goed materiaal en een goede dienstverlening
Bedankt voor de 8, Ed!
Pluspunten
Goed technisch verzorgde auto's ook van binnen en buiten netjes schoon. geen moeilijk reserveringssysteem en na openingstijden terug brengen is geen probleem, zelfs de afrekening gaat netjes zonder op kantoor te komen.
Een 8, bedankt Frank!
Pluspunten
snel, zorgvuldig. Prima ervaring. Prijs ook zeer gunstig en flexibele houding hierover. Helaas was de auto niet geheel schoon, vlekken en kaugom resten in het interieur.
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Prettig contact, goede informatie en heel flexibele voorwaarden. Service gericht!
VerbeterpuntenSoms zou de reactie wel wat sneller mogen op de e-mail.
Een 9, bedankt Daniël! Goed verbeterpunt!
Pluspunten
Alles perfect met een goede prijs
Een 10, bedankt Rob!
Pluspunten
Goede service. Prima kwaliteit/ prijs verhouding
Een 8, bedankt Roy!
Bedankt voor de 10, Bart!
Pluspunten
Goede service en prima prijzen
Een 8, bedankt!
Pluspunten
Een fantastische ervaring om met de classic car door het heuvelland te rijden.
Bedankt voor de 10, Mike! We zitten inderdaad in een hele mooie omgeving om in een klassieke auto te rijden.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen diezel auto starten is zo heb ik ervaren toch iets anders even voortvloeien. Wist ik niet. Klant even goed instrueren zouw wel zo handig zijn
Bedankt voor de 8,. Leon! Goed verbeterpunt over de uitleg van een dieselauto.
Pluspunten
Correct en vriendelijk. Nette bestelbus. Heldere afspraken en prima prijs.
VerbeterpuntenGeen, top bedrijf.
Een 10, bedankt Maarten!
Een 9, bedankt!
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar. Zeer flexibele huuropties
Verbeterpunten"Verborgen kosten" huur en BTW worden niet duidelijk meegenomen in de tarieven genoemd in advertenties.
Bedankt voor de 7, Nick! Jammer dat je verborgen kosten hebt ervaren - dat is niet onze bedoeling.
Pluspunten
vriendelijk, meedenkend, enthousiast, gemakkelijk in het verschuiven van de afspraken.
Verbeterpunteneen auto die je meekrijgt moet wel veilig zijn en goed werken. Helaas waren de koppelingsplaten ofwel versleten dan wel slecht afgesteld zodat het lastig optrekken was. Invoegen in het verkeer was gevaarlijk en rijden tegen een helling bijna ondoenlijk. Desondanks genoten van de Mergelandroute.
Een 8, bedankt Jan Willem! Sorry voor het ongemak van de koppeling, fijn om te lezen dat je desondanks hebt kunnen genieten!
Pluspunten
Zeer netjes te woord gestaan en vriendelijk personeel. Aan het einde van de dag gebeld met de vraag of de mogelijkheid er was om de huurperiode te verlengen en ook dit was geen probleem. Goede service!
VerbeterpuntenOp basis van mijn 2 dagen huren heb ik geen verbeterpunten.
Hartelijk bedankt voor de 9, Kompas360!
Personeel achter de balie mag wel iets vriendelijker reageren naar klanten . De persoon die auto uitleg is heel klantvriendelijk niks op aan tr merken .
Bedankt voor de beoordeling en aanbeveling! Wij zullen de medewerker achter de balie wat proberen op te vrolijken, goed idee!
Pluspunten
geweldige service, perfecte afspraken kunnen maken, zeer schappelijke prijs.
Verbeterpuntengeen
Een 10, bedankt Yvonne!
Bedankt voor de 10, Rik!
Een 10, bedankt Esther!
Pluspunten
Snelle service, goede prijs, prima auto
VerbeterpuntenParkeersituatie
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk
Een 8, bedankt!