Pluspunten
Behulpzame medewerkers Dik te vreden over het vervoermiddel
Een 10, bedankt Judith!
Pluspunten
Goede informatie en serves
Bedankt voor de 10 Huub!
Pluspunten
Goede, snelle en betrouwbare service.
Een 9, bedankt Cindy!
Pluspunten
Duidelijke informatie. Goede behandeling. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenHouden zo.
Een 9, bedankt Nora!
Pluspunten
goede uitleg vlotte afhandeling
Bedankt voor de 8 Charles!
Pluspunten
Correctheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers
Een 10, bedankt Wim!
Bedankt voor de 10, Sabrina!
Pluspunten
goede en snelle service prima auto s/bussen
Verbeterpuntengeen
Een 10, bedankt Jan!
Pluspunten
Vriendelijk, correct en prima bestelbus. Als er al een discussiepunt is, wordt het ook correct opgelost. Complimenten.
VerbeterpuntenInterne communicatie komt, althans op een buitenstaander, wat rommelig over.
Bedankt voor de 9 Jan! Ook bedankt voor je verbeterpunt, zullen we beter op gaan letten.
Pluspunten
Duidelijke uitleg, duidelijke voorwaarden. Prettige auto Geen strikte tijdhantering (voor als je vanwege verkeersdrukte 5 min later komt)
Bedankt voor de 9, Jos!
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenJammer dat er op de site werd aangegeven 100 euro korting en toen alles geregeld was,toen kregen we geen korting,en eigen risico verlaagd en dat was dan 9,50 en uiteindelijk was dit per dag,helaas ook niet erbij gezegd.
Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven Kevin, maar gelukkig wel een aanbeveling! Kun je aangeven waar op de site staat dat je 100 euro korting kunt krijgen?
Bedankt voor de 10 Henk!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam. Op warme dag busje gehuurd en kreeg gratis flesje koud water: heel attent!
VerbeterpuntenBusjes zijn niet de nieuwste maar wel schoon en in orde.
Pluspunten
perfect
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
goede regeling met boeken online en telefonisch. betrouwbaar bedrijf sinds jaren.
Een 10, bedankt Peter!
Pluspunten
Eenvoudig, snel, goede bestelbus, correcte afhandeling
VerbeterpuntenReactie over bestelbus ophalen ed via email kwam wen dag te laat.
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Prima auto Alles stond klaar Prettige service
VerbeterpuntenMisschien een set touwen in auto leggen
Een 8, bedankt Rob!
Pluspunten
Vlotte afhandeling. Bestelbus was schoon en ik zag controle op bandenspanning. Was snel op weg en was heel blij met inleveren de volgende morgen. Dat geeft s' avonds in het verkeer meer rust.
VerbeterpuntenMeterstanden even doornemen met klant. Brandstofmeter warrig verhaal over 1e blokje en aftanken. Ik hield het gevoel over dat ik straks ook zou gaan tanken voor mijn voorganger. Bleek achteraf zeker niet het geval.
Een 10, bedankt Frans! Goede opmerking over de brandstof.
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Goede service . En klantvriendelijk
Een 10, bedankt Roger!
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg over de gehuurde auto. Alles was perfect in orde. Financieele afhandeling ook perfect. Dus bij een volgende klus kom ik zeker terug.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hartelijk bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten!
Pluspunten
Snelle afhandeling aan de balie. Nieuwe auto.
Een 8, bedankt!
Pluspunten
goed geholpen. Auto nagelopen met medewerker op deuken en krassen
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Goede nieuwe VW Bus , geweldig rijden
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Spontaan en vriendelijk personeel en in voor een lolletje:)
VerbeterpuntenToen we met de bus wegreden merkte we al snel dat de achterbanden niet hard genoeg waren... Misschien iets beter controleren,
Bedankt voor de beoordeling en aanbeveling Amanda! Ook bedankt voor je verbeterpunt.