Pluspunten
Goede service!
Een 10, bedankt Bart!
Pluspunten
Goede service en correct!
VerbeterpuntenNiet tegen gekomen
Bedankt voor de 10, Kees!
Pluspunten
laat op de dag nog perfect geholpen
Verbeterpuntenbetaald parkeren, een parkeerplaatsje zou ideaal zijn...
Een 10, bedankt Erik! Parkeren in Maastricht - moeilijk verhaal inderdaad...
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, meedenkend, gewoon in alles toppie!
Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Snelle correcte service. Goede bus. Flexibel qua inlevering.
VerbeterpuntenZou graag sneller eindafrekening en borg terug willen hebben. Nu wordt er gevraagd om een beoordeling terwijl de algehele afwikkeling nog niet heeft plaats gevonden.
Bedankt voor de 8, Paul! De borg wordt altijd binnen 3 werkdagen teruggestort. Neem gerust contact met ons op als je de borg niet binnen die tijd terug hebt gekregen.
Pluspunten
Goede service! Prima prijs-/ kwaliteitverhouding! Vriendelijk personeel!
Een 10, bedankt Michael!
Pluspunten
Friendly, professional and attentive
VerbeterpuntenStudent discount
Many thanks for your recommandation Nicola!
Pluspunten
Snel, correct en prima bus
Bedankt voor dit mooie cijfer Eefje!
Pluspunten
Goede prijzen, goede service. Geen slechte op of aanmerkingen
Verbeterpunten- geen, ben goed geholpen
Bedankt Mitchell!
Pluspunten
Weinig kapsones. Vlug geregeld.
Bedankt voor de 10 Peter!
Pluspunten
Goed bereikbaar, redelijke prijzen, flexibel, klantvriendelijk, nette auto
VerbeterpuntenDe tariefstelling is misleidend. "12,50 euro" per dag is een lokkertje en klopt niet. De BTW wordt niet vermeld terwijl dat wel verplicht is bij handel met consumenten. Hetzelfde geldt voor de verplichte verzekering. De prijs blijft scherp, maar een prijs van 12,50 euro noemen zonder BTW is misleidend en bij wet verboden.
Beste Jean-Marc, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Jammer dat het tarief tegenviel. Wij doen ons best om op zoveel mogelijk plaatsen op de site aan te geven dat de tarieven exclusief BTW zijn. Ook bij de reservering en in het huurcontract staat dit aangegeven. Als je deze mededeling ergens mist, horen wij dat graag, dan pas ik dat alsnog aan.
Pluspunten
Erg goeie service en klantvriendelijk. Gratis de bus een halve dag eerder kunnen ophalen!
VerbeterpuntenGeen!
Bedankt voor de 10, Jacques!
Pluspunten
- goed telefonisch bereikbaar - goede locatie - eerlijke prijs
Verbeterpunten- inleveren op zondag niet mogelijk
Bedankt voor dit mooie cijfer Kees! Oei, dan zijn we vergeten te vertellen dat alle voertuigen 24 uur per dag kunnen worden ingeleverd.
Bedankt voor de 9 Donny!
Bedankt Pascal!
Pluspunten
Makkelijk en snel reserveren goede service
Bedankt voor dit mooie cijfer Ton!
Pluspunten
snelle service, duidelijk in voorwaarden, vriendelijke en ontspannen bejegening
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Vriendelijke service zowel telefonisch als mede de werknemers op de zaak zelf. Ben 100% tevreden over adrem
Een 10, bedankt Danny!
Bedankt voor de 10, Max!
Pluspunten
Vriendelijk mensen Hulpvaardig. Altijd auto beschikbaar Alles snel geregeld Goede prijs
Verbeterpuntengeen
Een 10, bedankt Geesje!
Pluspunten
competent, prima service, goede prijzen
Verbeterpuntenalles top !
Een 10, bedankt Michael!
Pluspunten
Snel en duidelijk geregeld. Personeel is behupzaam en denkt in oplossingen, niet in problemen. De prijzen zijn ook erg scherp.
Bedankt Renaud! Een 10!
Bedankt voor dit mooie cijfer Peter!
Een 10, bedankt Cyril!
Pluspunten
Stiptheid, vriendelijk, goede auto
VerbeterpuntenBij verhuiswagens mogelijkheid om sjorriemen, verhuisdekens, steekkar en pianokarretjes erbij te huren.
Bedankt voor de 8, Ger! Goede verbetertips!