Pluspunten
Goede bus
VerbeterpuntenZaterdags na sluit auto mogen inleveren of voor zondag 9.00 zonder zondag als huurdag te moeten betalen als klant de zondag auto/bus niet nodig heeft.
Beste mevrouw Wagensveld, Bedankt voor uw review. Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om voor de zondag te betalen als u de auto niet de hele zondag nodig hebt. Dit hebben wij u wel van te voren aangegeven, dus het is geen vervelende verrassing achteraf. Wij zijn zes dagen per week al onze huurders graag van dienst, maar vinden het fijn om 1 dag in de week vrij te hebben. Iedereen die toch op zondag wil huren, kan de auto op zaterdagmiddag ophalen. Dat betekent helaas dat iedereen die op zaterdag huurt, al op zaterdagmiddag terug moet zijn - anders lukt het niet om een voertuig weer voor de zondag aan iemand anders te verhuren. Hartelijke groet, Frits Pieper - Adrem Autoverhuur
Pluspunten
Huren gaat lekker vlot en makkelijk. Geen problemen.
VerbeterpuntenNiet ontdekt
Bedankt voor de 10, Kees!
Een 8, bedankt Jos!
Pluspunten
Fijne mensen om zaken mee te doen. Altijd beschikbaar en snelle afhandeling.
Bedankt voor dit prachtige cijfer Raymond!
Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag om info/ prijsopgaaf
VerbeterpuntenDe afleverlocatie is gewijzigd zonder mij, de klant, daarvan op de hoogte te stellen.. Zonder contact zou ik een waarschijnlijk vergeefse rit hebben gemaakt naar Maastricht ipv Heerlen Fijn dat u zo snel en adequaat hebt gereageerd. Bovendien mocht ik eerder over de auto beschikken zonder dat extra kosten in rekening gebracht worden. Beslist aanbevelings waardig.
Bedankt voor de beoordeling en aanbeveling! Oei, dat is niet netjes om iets te wijzigen zonder u op de hoogte te stellen. Ik ga dat uitzoeken! Frits Pieper - Adrem Autoverhuur
Pluspunten
Ik huurde de auo om 12.15 uur en mocht de wagen voor 1 dagtarief 24 houden.
VerbeterpuntenHet kan wat goedkoper.
Bedankt voor de 8! Leuk verbeterpunt!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Zeer service gericht! Met name de betrokkenheid tijdens het afhandelen van de huur. Echt top!!
VerbeterpuntenGeen. Ga gewoon zo door.
Een 10, bedankt Bert!
Pluspunten
Snelle afhandeling per mail. Goede prijs. Gemakkelijk inleveren via sleutelkastje
Bedankt voor de 10!!
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam goedkoop
Bedankt voor de 10, Edwin!
Pluspunten
Alles top en snel geregeld
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. ...ga zo door
Een 10, bedankt Sabrina!
Pluspunten
Per dagdeel huren Sleutelkluis om na sluitingstijd de bus af te leveren Bestaande schade nauwkeurig en op het gemak nagegaan
VerbeterpuntenUiteindelijk is de totale prijs toch gelijk aan de prijs voor een busje bij Europcar waar ik vaker heb gehuurd. Dus het lijkt goedkoop maar het komt uiteindelijk toch op het zelfde neer
Bedankt voor de goede beoordeling en aanbeveling Roland! Wat je verbeterpunt betreft: het uiteindelijke huurbedrag hangt erg af van het aantal kilometers dat je rijdt. Maar goed uitgerekend!
Pluspunten
Goedkoop en goede service! 5 sterren!
VerbeterpuntenAlles top!
Een 10, bedankt Dima!
Pluspunten
Prijs voor korte vaarten
Bedankt voor dit mooie cijfer Thomas!
Pluspunten
Aardig personeel, klantvriendelijk, goede service, duidelijke uitleg en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenNog niet tegen gekomen.
Bedankt voor de 10 Raymond!
Pluspunten
Op korte termijn mogelijk een bestelbus te huren
Bedankt voor de 8, Tim!
Pluspunten
Geweldige service, Goede uitleg, Vriendelijk personeel, Kregen ook nog zonder extra kosten een navigatie tot onze beschikking. Alles snel geregeld. Heel erg tevreden over dit bedrijf. Wanneer ik weer in de buurt ben, zou ik zou weer een auto huren.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Een 10, bedankt Sonja!
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers.leggen alles goed uit.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de 10 Annette!
Pluspunten
Prima service, prima auto (bus). Die "persoonlijke" mails is ook wel een aardige vinding, de website leest toch niemand. En ja, het was heel mooi weer, maar of dat bij de service van het bedrijf hoort?
VerbeterpuntenWat meer uitleg over de auto kan geen kwaad. Zoals bijvoorbeeld de plaats van de brandstoftank en de functies van de bediening, zo vaak huur ik geen bus. En de sleutelkluis was hij ook vergeten aan te wijzen. Niet echt van immens belang.
Bedankt voor de 9 Jacques! Uitleg over de bus: goed punt!
Pluspunten
Komen afspraken correct na. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenAirco in de bus zou aangenamer zijn geweest. De bus was in het bestuurdersdeel niet gepoetst ofschoon ik hier bij moet opmerken dat ik een ander type bus had gereserveerd maar uiteindelijk een groter type heb uitgekozen.
Bedankt voor de 8 Cor! Sorry voor het ontbreken van de airco..
Pluspunten
Niet eerder een auto/busje bij Adrem gehuurd, maar dit is mij uitstekend bevallen: goede prijsstelling, makkelijke manier van reserveren, bijzonder vriendelijke en behulpzame baliemedewerker en prima onderhouden bus meegekregen. Het inleveren, afrekenen en terugontvangen van de borgsom verliep bijzonder soepel. Een echte aanrader dus en wanneer ik nogmaals een auto/busje wil huren, zal ik zeker direct weer bij Adrem terugkomen!
Een 10, bedankt Chris!
Pluspunten
Snelle respons, meedenken met vervoersoplossingen, flexibiliteit en bereidheid .
VerbeterpuntenNog niets gevonden.
Bedankt voor de 10, Wil!
Pluspunten
De service van de medewerkers is uitstekend. Er wordt een goede uitleg gegeven over de verhuur, de verzekering, hoe en waar in te leveren. De medewerker laat je ook de 'schade' zien aan het voertuig en noteert het, zodat jijzelf niet aansprakelijk wordt gesteld voor een deuk die er al was.
Verbeterpunten/
Bedankt voor de 9, Anthony!
Pluspunten
Duidelijke regels Vriendelijk personeel Goede kwaliteit auto's Prijs kwaliteit ok
Bedankt voor dit mooie cijfer Wil!
Pluspunten
Goede prijskwaliteit verhouding tov andere verhuurbedrijven. Goed op de hoogte gehouden via mail. Mooie personenbus gehuurd. Als dat zo bij de volgende keer ook gaat top. Na afloop ook alles goed verrekend en resterende borg terug gekregen.
VerbeterpuntenHou een jong en goed wagenpark. Mercedes personen bus was top wat we kregen aangeboden.
Een 10, bedankt Stephen!