Pluspunten
Vriendelijke service
Bedankt voor de 8 Peter!
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken via de site. Snelle reactie m.b.t. Reservering Klantvriendelijke benadering Enkele positieve tips over wat de regelen rondom verhuizing. Prettige en snelle afhandeling bij terugbrengst.
VerbeterpuntenAuto was totaal niet in orde, ondanks dat hij net uit de garage kwam. Vrijwel lege voorband. Bovenste gedeelte laadklep ging niet omhoog. Eigen risico afkopen zou ik al bij de eerste reservering meenemen. Iets teveel mail o.a. Hierover en rondom verhuizing. Je hebt dat al zoveel te lezen en te regelen
Bedankt voor dit mooie cijfer en je aanbeveling José! Ik had zelf een lager cijfer gegeven gezien je ervaringen. Het is altijd lastig in te schatten hoeveel mails genoeg of teveel zijn, maar bedankt voor je opmerkingen!
Pluspunten
de duidelijke voorwaarden vooraf die per email in vier berichten wordt aangeleverd voorafgaand aan de dag van de huur (op deze manier lees ik voorwaarden ook echt!)
Verbeterpuntengeen
Een 10, bedankt Wilma!!
Pluspunten
Duidelijk en goed geholpen, ruimschoots op tijd en via leuke leesbare mails (ipv saai leesvoer) op de hoogte gebracht van regelgeving
VerbeterpuntenIk had een grote bus gehuurd tot 13:00 die ook daarna weer verhuurd was. Op de site staat dat als je even belt het geen enkel probleem is m langer te huur, nu was dat in dit geval dus niet mogelijk wat niet zo'n probleem is. Toen ik gehaast aankwam (toch qua tijd iets verkeerd ingeschat, maar dat is mijn eigen probleem) bleek dat de volgende boeking was gecanceld in de tussentijd. Het zou dan bijvoorbeeld handig zijn als ik in dit geval op de hoogte was gebracht voor het geval ik toch iets meer tijd nodig had en dus toch ook de middag had kunnen gebruiken
Bedankt voor de 8 Stephanie! Sorry dat we vergeten zijn om je op tijd te bellen... Goed verbeterpunt!
Pluspunten
Duidelijke uitleg en dienstverlening.
VerbeterpuntenKoffie voor de klant.
Bedankt voor de 9 Roland! Koffie voor de klant is inmiddels weer geregeld, die heb je tegoed van ons!
Pluspunten
Snelle afhandeling
Bedankt voor de 8!
Pluspunten
Busje reed goed en vlot. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Bij teruggave ook meteen goed geholpen.
VerbeterpuntenHet busje was groter dan de foto op internet. Dat was even schrikken, maar alles is goed gegaan. Ik heb eenmalig een busje voor een voormiddag gehuurd, en ik kreeg 6 emails met uitleg en nadien een brief thuis met de afrekening. Bij andere autoverhuurbedrijven kan dit met 1 email en afrekening meteen bij het terugbrengen van de auto.
Bedankt voor het mooie cijfer en je aanbeveling! Het aantal emails is altijd een lastige afweging. Bedankt voor het verbeterpunt!
Positive
Problemlose Abhandlung, sehr freundlicher Service, sauberes Auto, faire Behandlung. Absolute Empfehlung!
Ein 10, vielen Dank Simon!
Onverwachte kosten en niet beschikbare busje bij afspraak
Beste Zlatko, bedankt voor je reactie. Jammer dat de kosten tegenvielen. Wij proberen juist zo duidelijk mogelijk te zijn voordat je gaat huren. Het spijt mij dat dit bij jou niet is gelukt. Je had dubbel pech omdat de door jou bestelde bus nog niet was ingeleverd. Gelukkig konden we wel een andere bus voor je inzetten. Nogmaals sorry!
Pluspunten
Zeer heldere informatie, klantvriendelijk, fair (men hanteert op eigen initiatief de voordeligste berekenmethode voor de huurprijs). Prima.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Hartelijk bedankt voor de 10!
Pluspunten
Alles goed geregeld, vriendelijk mensen. Perfect.
VerbeterpuntenNeen
Een 10, bedankt Jerrie!
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenDe bus van erg gedateerd en veel schade en mankementen
Bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling. Het spijt mij dat u een gedateerde bus mee kreeg. Wij doen ons best om ons wagenpark doorlopend te vernieuwen.
Pluspunten
Goede service, belde zelfs dat ik de wagen eerder kon komen halen, zonder extra kosten
VerbeterpuntenVoor 9 uur inleveren dan zou ik wel ook voor 9 uur open zijn.
Bedankt voor de 9 Erik! Goed verbeterpunt, gaan we over nadenken!
Een 8, bedankt Hans!
Pluspunten
Goede service , netjes behandeld,
VerbeterpuntenSorry geen op of aanmerking
Een 10, bedankt Wil!
Pluspunten
Op alle punten kan ik dit bedrijf positief beoordelen. De communicatie verloopt perfect. Gemaakte afspraken worden nagekomen. En de gehuurde Ford Transit was in prima staat. Reed goed en heeft ons na ruim 5000 km zonder problemen weer thuis gebracht
Bedankt voor de 10!!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Een 8, bedankt!
Een 10, bedankt Peggy!
Bedankt voor de 9!
Pluspunten
Goede service aan de balie,online reserveren en papieren vooraf invullen. Tijdsbesparing.
Een 10, bedankt Jos!
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenHet was mij niet duidelijk of de factuur nou verrekend wordt met de borgsom, of dat ik separaat moest betalen. Borgsom heb ik afgegeven middels credit card.
Bedankt voor de 10 John!
Pluspunten
Goede vloot and snelle bediening.
VerbeterpuntenDe factuur pakt een stuk hoger uit dan geplant want de reclame beschrijft alleen een klein stukje van de kosten, en dan ook nog eens zonder BTW. Vraag goed naar alle voorwaarden!
Pluspunten
alles was oke
Pluspunten
Zeer goede service Klantvriendelijk Snelle verrekening/terugbetaling borg
Een 10, bedankt Sander!