Pluspunten

Goed geregeld. Duidelijk verhaal. Goede voorbereiding. Als klanten zouden zeggen: dat is mij niet bekend! >> dan liegen ze of hebben ze de informatie niet gelezen.

uhm

Pluspunten

Top geregeld. Snelle service.

Niet zoveel van die geautomatiseerde mailtjes sturen m.b.t. 'verzekering', 'rijden in een bestelbus', 'bestelbus terugbrengen', etc. De laatste m.b.t. het terugbrengen ontving ik bijvoorbeeld pas 2 dagen nadat ik de bus had ingeleverd.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel Duidelijke instructies en uitleg Voldoende informatie via de mail Vlotte terugbetaling borg

Pluspunten

Echt een super goede service. Ze houden je goed op de hoogte met alles. Mooie nieuwe auto's. Wij zijn dik tevreden!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

zeer klantgericht, flexibel

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, betrouwbare en transparante service. Snel en makkelijk reserveren en huren.

Vooraf controleren of tank vol en voertuig schoon is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nieuw wagenpark

Prijs misleidend exclusief btw en verzekering

Pluspunten

Zeer klantgericht. Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam. Behoeft volgens mij geen gewone reclame daar de mondelinge het al zeer goed oet. Ben bij Adrem Autoverhuur Limburg terechtgekomen via/via en zal dit zeker doorgeven. Heb de bus in Heerlen op de Wijngaardsweg gehaald. Nou, een betere service bestaat er volgens mij niet. Ook de mails van dhr. Pieper. Zeer duidelijk en goed te begrijpen. Ga zo door.

Pluspunten

Vriendelijk , makkelijk, goed te bereiken

Pluspunten

Enthousiast en vrolijke ontvangst

Ik zou het even niet weten wij hadden de bus voor een halve dag en geen problemen gehad!!!

Pluspunten

- goedkoop - perfecte service - goede bussen, schoon

Pluspunten

Prima service en correcte afhandeling.

Pluspunten

Keurige auto'a

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gehuurde bus was in prima staat en netjes. Alles werkte zoals het bedoeld is. Snelle afhandeling aan de balie.

Misleidende prijsaankondiging. Busje werd gepresenteerd voor € 25,- per dagdeel en de uiteindelijke prijs was € 76,-. Er kwamen nog allerlei extra kosten bij welke niet duidelijk vermeld stonden op de website. Het zou eerlijker naar de klanten toe zijn om dergelijke kosten duidelijk op de website erbij te zetten. De reclame welke achteraf per mail nog binnenkwam vanuit ADREM autoverhuur vind ik niet passend. NIET DOEN svp. Ik kom een bus huen en hoef geen reclame over goedkope autoverzekeringen en dgl.

Pluspunten

Very easy to book, return and prices are great. Customer service is excellent.

I've booked twice with the company and it wasn't possibke to return the deposit back on my card. It would be good if they had a policy where you had to pay in the manner it would be returned to you (so don't accept non-Dutch cards for example)

Geen tips of punten

Pluspunten

Vriendelijke mensen, snelle service, mooie auto's, diverse prijscategorieën, betaalbaar

Particuliere huurder wijzen op de exclusieve huurprijzen

Pluspunten

Vriendelijke mensen, duidelijke informatie, geen extra onvoorziene kosten, snelle hulp. Erg fijn geholpen.

Misschien in plaats van de vele mails vooraf, een papier meegeven bij het afhalen van de auto waar deze info samengevat op staat.

Pluspunten

Netjes, snelle reactie via de site , correcte afhandeling

Nvt

Pluspunten

fijn advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk, goede service, betrouwbaar

geen

Pluspunten

Goed aan de afspraken gehouden kon de auto al om 16.00 uur halen zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Goede service en een nette auto. Duidelijke afspraken.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA