Beste Karin, bedankt voor het mooie cijfer en je aanbeveling!
Pluspunten
.Prima!
Beste Pauline, Jammer dat je ons geen voldoende kunt geven. Wij proberen juist het tarief van te voren zo duidelijk mogelijk te maken (afhankelijk van het aantal te rijden kilometers). Het spijt mij dat dit niet gelukt is. Kun je aangeven wat er van te voren niet is verteld, maar wel in rekening gebracht is?
Pluspunten
accuraat en de prijs is goed
Verbeterpunten24 uur per 7 dagen te openen
Beste Frans, bedankt voor dit mooie cijfer!!
Pluspunten
correct snel service materiaal
Verbeterpunten??
Bedankt voor uw aanbeveling en reactie!
Lokken klanten met zogenaamde lage prijzen maar komen dan "van koude kermis"thuis! Onvriendelijke benadering en komen afspraken niet na....mailadres en telefoonnummer achter laten en dan door drukte niet kunnen terug bellen?
Beste Jaques, Bedankt voor je beoordeling, jammer dat je ons niet hoger kunt beoordelen... Maar als je onvriendelijk bent benaderd kan ik mij dat wel voorstellen. Mijn excuses hiervoor! Kun je aangeven welke prijzen achteraf in rekening werden gebracht waardoor je het idee hebt dat je gelokt bent?
Pluspunten
Vriendelijk, nette goed in orde auto's/bussen en niet te duur.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Raymond, bedankt voor de 10!
Pluspunten
Klantvriendelijk, accuraat en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie beoordeling en de aanbeveling!
Pluspunten
Goede service en betaalbaar, erg vriendelijke mensen aan de balie. 100% tevreden.
Beste Roel, een 10, bedankt!!
Pluspunten
Makkelijk, vriendelijk, helder
VerbeterpuntenMeer telefoonische bereikbaar
Beste Adrian, bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling! Sorry voor de (soms) lastige bereikbaarheid, fijn dat je desondanks tevreden was!
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenOnduidelijke website, misleidend
Beste Alexander, Jammer dat je geen pluspunten kon ontdekken en dat je de website onduidelijk en misleidend vond. Kun je ook aangeven wat je onduidelijk vindt? Met alle plezier passen wij dat aan.
Pluspunten
snelle afwerking,goede uitleg en goede service.
Bedankt voor de vriendelijke reactie Nicolaas!
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke en beleefde medewerkster
Beste Bas, bedankt voor de aanbeveling en mooie beoordeling!
Pluspunten
prettige dienstverlening, redelijke benadering schadegeval,dichtbij uitvalswegen
Verbeterpuntenparkeren is niet altijd gemakkelijk. de parkeermeters zijn erg verneukeratief, mag de gemeente wel eens op aangesproken worden
Beste Hans, bedankt voor je aanbeveling en goede beoordeling! Betaald parkeren is inderdaad een issue, de automaten zijn niet bepaald klantvriendelijk te noemen. Goed punt!
Pluspunten
Snel inspelen op behoefte,direct handelend. Afspraken nakomen is perfect ik blijft hier beslist komen gewoon Goed!!!!! Tevens nette jonge Toyota Aygo gehad vol ophalen vol inleveren. Borg wordt vrijwel direct terug gestort op je rekening geen gedoe zoals bij andere verhuur bedrijven,aangezien ik vaker een auto huur heb ik vaker ervaring hiermee,hun zijn net anders. mvg Fred
Verbeterpuntennvt
Wow Fred, een 10! Bedankt! De borg is niet ons geld en hoort daarom zo snel mogelijk te worden teruggestort.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenDe auto mag wel schoon zijn van buiten en binnen. Want in de prijs van het verhuur zit ook het schoonmaak kosten. Toen ik de auto ging ophalen was de auto niet schoon.
Beste Michael, bedankt voor de aanbeveling en de mooie beoordeling. Mijn excuses dat de auto niet schoon was, goed verbeterpunt!
Beste Pieter, bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Prima service!!
VerbeterpuntenGeen
Beste Gusta, bedankt voor de 10!
Pluspunten
vriendelijk en kundig personeel
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn weekend!
Pluspunten
very good service and quick response.
Thank you very much for your rating and recommendation!
Pluspunten
correcte afhandeling,zowel telefonisch als persoonlijk. Materiaal is in goede staat
Verbeterpuntentelefonisch kwam ik in heerlen uit,terwijl ik de zaak in Maastricht nodig had en deze telefonische terugkoppeling door een medewerker van u is toen mislukt
Bedankt voor uw beoordeling! Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, gaat de telefoon op alle vestigingen over, excuus als er iets mis is gegaan in het doorverbinden.
Pluspunten
Goede en vriendelijke uitleg over gebruik,kosten en advies over hoe het voor de gebruiker het voordeeligst kan/zal zijn.
Hartelijk bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Volgens afspraak, vriendelijk
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Adrem doet alles om je te helpen. Hele goede en duidelijke service naar de klant van begin tot eind. Adrem is echt aan te bevelen. Wanneer ik weer iets moet huren dan weer bij Adrem.
Bedankt voor uw positieve reactie, daar zijn we blij mee! Graag tot ziens!
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenBorg aanhouden wat op de offerte staat vermeld.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Onze excuses als er een misverstand is ontstaan over de borg.
Pluspunten
SNELLE AFHANDELING
VerbeterpuntenWAAROM NIET VERHUREN PER UUR?
Bedankt voor uw aanbeveling en reactie! Door de weeks is, afhankelijk van de beschikbaarheid, per uur huren wel mogelijk. Echter, na 2 uur wordt per dagdeel huren vaak al voordeliger. Excuus als dit niet goed met u is gecommuniceerd!