Pluspunten
snelle reactie, goede prijs
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor dit hoge cijfer en tot ziens!
Positive
Guy at reception are good/friendly.
SuggestionsCar was not well prepared. I found cigarette paper in the car in between the two front seats. The car did not had winter tire and I had to go in Germany where I had a bit of snow on the way.
Thank you for your message! I am sorry to hear the car was not totally clean, we will keep working on that! Our customers have the option to hire winter tires, but they are not standard included.
Pluspunten
Goede, snelle service !
VerbeterpuntenAuto vooraf beter chequen
Bedankt voor uw aanbeveling en verbeterpunt, we nemen het mee!
Pluspunten
niet duur, goede auto en makkelijk te bedienen en te besturen
Bedankt voor deze positieve reactie!
Pluspunten
top
Verbeterpuntentop
Hartstikke bedankt voor de 10 en tot ziens!
Betere mobiele website
Bedankt voor uw aanbeveling en verbeterpunt, we zullen blijven werken aan de site!
Pluspunten
Mooie autos, goed geregeld, en heel betaalbaar, top bedrijf.
VerbeterpuntenDie zijn er niet alles is prima.
Beste mevrouw Huntjens, bedankt voor uw positieve bericht!
Pluspunten
Snelle afhandeling en goed geïnformeerd. Goede uitstraling, professioneel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenAansprakelijkheid dekking voor bedrijven met meerdere bestuurders/werknemers, is wenselijk. Nu is maar 1 bestuurder verzekerd, dat is bij Adrem de ondergetekende persoon van het contract. Of heb ik iets overzien of niet begrepen.
Bedankt voor uw positieve reactie! Uw verbeterpunt is begrijpelijk. We gaan er vanuit dat werknemers verzekerd zijn door hun werkgever, vandaar dat we die optie niet extra aanbieden.
Bedankt voor uw reactie en tot ziens!
Pluspunten
Snelle reactie, dienstverlenende instelling. Goed georganiseerd.
VerbeterpuntenParkeermogelijkheden voor auto in buurt van verhuurder.
Hartelijk bedankt voor uw reactie en aanbeveling. In Maastricht zijn de onbetaalde parkeermogelijkheden inderdaad niet in de buurt, helaas. Dit komt omdat we daar nabij het centrum zijn gevestigd, wat ook weer voordelen heeft. Bijvoorbeeld dat we daardoor goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Ik hoop dat het zo voor u wat duidelijker wordt!
Hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer en tot ziens!
Pluspunten
Goeie en snelle service..er word voordat je de wagen mee krijgt gekeken naar welke beschadigingen er al zijn en deze worden genoteerd.ook zijn ze goedkoop kwa kosten van de huur.
Bedankt voor deze positieve reactie!
Pluspunten
Snelle services, zeker als je van te voren reserveert. Zorg dat je tijdig aanwezig bent dan ben je ook snel weer weg. Mogelijkheid tot wisselen van de gereserveerde auto, top geregeld!
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk bedankt voor het huren en uw aanbeveling!
Bedankt voor dit mooie cijfer en een fijn weekend!
Pluspunten
Snel en eerlijk, makkelijk
Een 10, hartelijk bedankt en graag tot de volgende keer!
Pluspunten
Het idee van de tips is leuk en kan werken, mits.... je het gaat visualiseren.
VerbeterpuntenZeer slecht... heb voor de Kerst een zeer persoonlijke mail geschreven met verzoek, mail naar 2 verschillende boxen gestuurd maar 0,000 reactie. Dan valt het volledige vertrouwen weg dat je in feite met de brief aan het opbouwen bent. jammer, jammer, jammer. Hoogachtend, E.R.Streur
Bedankt voor uw verbeterpunten en uw aanbeveling meneer Streur, we blijven eraan werken!
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam . Directe benadering mbt mogelijkheden en prijsindicatie Ik ben geholpen door Nathalie, Adrem Maastricht complimenten. Financiële afwikkeling, tot nu toe.
VerbeterpuntenGeen.
Super bedankt voor dit mooie cijfer en graag tot ziens!
Pluspunten
Uitstekende service en perfect materiaal voor een goede prijs.
Bedankt voor uw reactie en een goed weekend gewenst!
Pluspunten
Keurig alles via internet geregeld. Auto stond volgende dag keurig en schoon klaar. Snel en vlot alle papieren ingevuld. Leuke attente hulp. Prima
Bedankt voor uw beoordeling meneer Prins en tot de volgende keer!
Pluspunten
Snelheid van boeken
Bedankt voor uw aanbeveling!
Advertentie prijzen en werkelijk gefactureerde prijzen
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! We begrijpen dat de prijzen exclusief BTW soms verwarrend kunnen zijn, voor zakelijke klanten is het echter weer een voordeel.. Ik hoop dat het zo voor u duidelijker wordt waarom we de prijzen zo weergeven!
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Pluspunten
Vriendelijk personeel Goede service Goed materiaal
Bedankt voor de 10, Pascalle!
Pluspunten
Snel reageren
Bedankt voor de 10!