Pluspunten

Goede service. Correct en beleefdheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke internet site

Geef de auto die jullie opgeven en niet een andere.....ik kreeg een oude versleten bus.

Pluspunten

Prima geregeld!

Openeningstijden

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling van de reservering. ook zeer snelle terugbetaling van borg

Pluspunten

Goedkoop Snelle service Flexibel Grote keuze aan auto's

Pluspunten

De snelheid waarin je een bestelbus geregeld krijgt, de klantvriendelijkheid gewoon toppie

Wellicht wat pakketten die goedkoper zijn met wat oudere type voertuigen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

mogelijkheden aanbieden short lease voor klanten woonachtig in de grensstreek niet mogelijk... jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

auto stond keurig klaar , en ze waren beleefd.

-btw op site er al erbij vermelden - wij hebben maar 10 km met het busje gereden en het is dan eigenlijk belachelijk dat je moet gaan tanken voor 2 euro en nog iets. Deze km hadden wij ook van tevoren opgegeven. Misschien dat hier toch iets anders voor te bedenken is. bv. onder een bepaald aantal km moet dat niet maar verrekenen je dat op kantoor of zo.

Pluspunten

Vervangende, grotere auto i.v.m. Niet tijdige aanwezigheid van te huren auto, zonder dat het hogere huurbedrag van de grotere auto verschuldigd is. Ook aan parkeergeld voor mijn auto is gedacht.

Pluspunten

vlotte service en flexibel

even overleg bij veranderen van de geplande wagen

Pluspunten

- geweldige service - vriendelijk en behulpzaam personeel - makkelijke reservering online

- prijzig voor huurauto's om lange afstand te reizen

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede service

Pluspunten

Goede servicve; goede prijs

Pluspunten

Ik veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten Adrem. Altijd een correcte reservering en afhandeling. Auto's zijn tiptop in orde. Ik beveel Adrem aan.

Pluspunten

mooi busje wat ik kon huren voor een redelijk bedrag , werd keurig netjes geholpen !

ik had tegen een paaltje aangezeten en wilde dit netjes melden,4 x gebeld en kreeg ik een andere vesting dan Heerlen aan de telefoon en werd er beloofd dat ik terug gebeld zou worden,dit is tot op heden nog niet gebeurt en ik weet niet hoe dit nu verder afgehandeld gaat worden!

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk en prijs-kwaliteitverhouding is goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zorgen dat op afgesproken tijdstip iemand aanwezig is. Ook inclusief BTW prijs vermelden aan particuliere huurders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vermeld prijzen inclusief BTW en neem meer tijd om de voertuigen met de clienten te controleren en controleer ook goed van binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling.

Het verhuurpark was minder, De vw bus die ik had naar schatting 5 jaar oud zag er niet uit. Overal zaten beschadigingen. Dat vond ik een slecht punt, en dat terwijl je voor iedere kras of beschadiging betaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig, betrouwbaar

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Bestelbus was uitgerust met cruise control en dit was prettig rijden.Tijdens het ophalen en terugbrengen verliep de afhandeling vlotjes.

Pluspunten

Snelle en goede service, geen onverwachte kosten, zeker voor grote ritten heel erg kosten besparend. Ook de borg was binnen dagen teruggestort. Bij concurrenten kan dat soms weken duren. Top..tot de volgende keer

Pluspunten

correcte afhandeling chapeau

Pluspunten

Vriendelijke en correcte mensen. Snelle afhandeling

geen

33 Heerderweg