een hele goede ervaring ……. prijs kwaliteit goed
Geweldig bedankt voor de 10, Frans!
Al enkele keren gehuurd in Sittard. Nette auto's en vriendelijk personeel.
Een 9, dankjewel Jeroen!
Zo als het hoort, snel, makkelijk en vriendelijk.
Dankjewel voor de 9, Maurice!
Afspraak (kort dag) via telefoon gemaakt. Prettig te woord gestaan. Op de dag zelf vriendelijke uitleg gekregen. Wagen met laadklep werd zelfs nog voor mij achteruit gereden zodat ik makkelijk kon wegrijden. Verrekening achteraf zeer snel.
Ontzettend bedankt voor de 10, Monique!
Alles netjes geregeld
Een 10, reuze bedankt Eric!
Vrij nieuwe bestelbus mee gekregen. Afhalen en terugbrengen ging ook heel soepel.
Hartstikke bedankt voor de 10, Michel!
Altijd super aardig en goede tarieven!
Super bedankt voor de 10, Sanny!
Auto stond netjes klaar, papierwerk snel geregeld. Bij terugkomst ook alles snel en netjes afgehandeld. Kortom, heel tevreden. Zal vaker hier een voertuig huren.
Dankjewel voor de 8 Patrick!
Perfect geregeld en 2x verlengd zonder problemen.
Een 10, hartstikke bedankt Olaf!
Dankjewel voor de 8, Rob!
Reservering ging snel via de site. Daarop volgde een bevestigingsmail, waarna ik de borg kon betalen. Dit heb ik met mijn creditcard betaald enkel de terug betaling ging via mijn iban? Waarom? Busje was in orde en goed schoon. Helaas kon ik geen km van te voren aangegeven en deze waren dan ook niet inclusief. Ik had het busje van 9-15u gehuurd en bracht hem al terug rond 1230u. Er geen niks van de prijs af, dat vond ik alleen jammer, meer niet.
Dankjewel voor de beoordeling Wesley. Jammer dat je ons geen voldoende geeft. Helaas kunnen wij geen geld op creditcards storten.
Had online een kleiner busje besteld, kon eenvoudig omgeruild worden naar grotere bus. Ook mogelijk om hem na sluitingstijd terug te brengen was geen probleem.
Dankjewel voor de 9, Remko!
Alles snel en goed geregeld. Goede auto gekregen. En goed prijs.
Geweldig bedankt voor de 10, Roland!
Fijne bussen, vriendelijk personeel Prijs kwaliteit verhouding goed
Een 10, ontzettend bedankt Berry!
Ik had snel een tweede auto nodig. U was in de omgeving de 1sde welke nog kon helpen. Daar was ik zeker blij om. Ook de service toen ik iets eerder daar was voor het belofde autootje was goed,het werd meteen een andere ready gemaakt. Top. Toch was dit auto niet tadeloos. Mij ging het niet om het innerlijk van de auto of hoe deze eruit zag. Maar om de inhoud. Het sturen was niet fijn. Het voelde alsof ik regelmatig best wel duidelijk moes mee kracht moest zetten erdoor. Ook was de tank niet voll getankt gewesen waardoor ik meer moest tanken om het voll af te leveren.
Bedankt voor de 8, Thomas!
Vriendelijk, snel , geen poespas.
Bedankt voor de 8, Chris!
Goede service elke keer weer
Adembenemend bedankt voor de 10, John!
Vriendelijke medewerkers, alles netjes afgehandeld en een nette auto.
Mega bedankt voor de 10, Elvira!
Nette vriendelijke medewerkers. Geweldige service. Zoals het hoort.
Enorm bedankt voor de 10, Leo!
Snelle levering van de bestelauto. Professioneel begeleid. Nette prijs.
Episch bedankt voor de 10, Marcel!
Erg vriendelijke service, belde nog even na over wat onduidelijkheid ipv het aan het lot over te laten. Erg flexibel met inleveren; ze hebben een sleutelkluis dus na sluitingstijd inleveren is geen probleem. De bus functioneerde prima!
Bedankt voor de 9, Collin!
Een tevreden klant
Bedankt voor de 8, Jo!
Via de website kies je de juiste bus, kies een dag (of dagdeel), betaal je borg vooruit en op de geplande dag ben je supersnel op weg. Busje inleveren werkt net zo makkelijk; diezelfde dag krijg je de factuur in de mailbox en binnen twee werkdagen staat je borg (min de gemaakte kosten) weer op je rekening. Makkelijker kan niet!
Hartstikke bedankt voor de 10, Amy!
Een verhuiswagen met grote laadbak gehuurd voor één dag plus wat later inleveren. Erg goede service en deze flexibiliteit heeft mij erg geholpen. Verhuiswagen voldeed aan alle wensen en was goed onderhouden. Daarnaast goede prijs. Aanrader!
Onwijs bedankt voor de 10, Stefan!
Snel
Briljant bedankt voor de 10, Tesfit!