Vriendelijk snel goede prijs
Dankjewel voor de 9, Redmer!
De bus was prima om mee te rijden. Zeker met deze warme dagen, er zat een goede airco in de bus. Rij comfort was ook prima. Een ruime laadruimte, voor ons ruim voldoende. Eén klein minpuntje, de voorruit was niet erg schoon.
Een 9, dankjewel Hans!
Vriendelijke bediening en meedenkend.
Super bedankt voor de 10, Ed!
Een auto huren bij Adrem gaat fantastisch eenvoudig. Zoek de gewenste auto, vul je formulier in en je krijg heel snel een reactie terug met een berekening. Heb je een vraag dan krijg je snel antwoord. Terugstorten van de borg binnen 2 dagen. Het was mujn 2e keer en ik zal graag terug komen als ik weer een huurauto nodig heb.
Een 10, hartstikke bedankt Jeanette!
Goed geholpen
Geweldig bedankt voor de 10, Rob!
Prima service, vriendelijke mensen, super bus
Goede, goedkope en kwalitatief perfecte bus.
Een 10, enorm bedankt Ton!
In de mij toegezonden offerte per mail stonden andere prijzen dan die ik moest betalen. Er is duidelijk een fout , want in de offerte staat de prijs is incl btw en bij het eindbedrag wordt plots melding gemaakt van exclusief btw. Medewerker snapte het ook niet en wist er ook geen verklaring voor te geven. Vind ik jammer, want nu was het plots en stuk duurder, Verder heb ik wel de borg al terug , maar geen afrekening ontvangen. De medewerkers waren erg vriendelijk, correct en behulpzaam met goede uitleg over de gehuurde wagen.
Beste Jos, dankjewel voor je voldoende beoordeling. In de prijsopgagve stonden nog geen km berekend, daarom was het achteraf iets duurder. Ik zal de factuur nogmaals toesturen.
Goede ontvangst en service
Super bedankt voor de 10, Gerard!
Uitstekend geholpen door Dennis van de receptie, ontzettend behulpzaam, hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Bus was mooi gepoetst, afgetankt en voldeed aan alle verwachtingen. Tot de volgende keer!
Hartstikke bedankt voor de 10, Ralf!
Snel geholpen, netjes afgehandeld, snel borg terug, vriendelijke medewerkers. Als we weer een auto nodig hebbeen gan we zeker terug
Een 10, enorm bedankt Herman!
Website en verdere digitale opvolging en afhandeling netjes op orde. Professioneel bedrijf. Borg minus huur zeer snel teruggestort.
Geweldig bedankt voor de 10, Thijs!
Het fijne van het systeem is dat de terugstorting van de borg (minus de huurprijs) automatisch gebeurt. Daarnaast was de bus (interieur en exterieur) brandschoon. Ik heb wel eens anders meegemaakt bij een ander bedrijf.
Een 10, hartstikke bedankt Frans!
Very smooth and easy process
Thank you very much for the 10, Joao!
Nieuwe bestelbus Makkelijk online boeken en gegevens zijn vooraf aan te leveren en borg kan ook betaald worden vooraf, zodat het ophaal proces heel snel verloopt. Snelle en correcte facturatie.
Super bedankt voor de 10, Michiel!
Vriendelijke staff, fantastische bestelbus, korte termijn afhandeling.
Een 10, geweldig bedankt Anne!
Meermaals auto’s en bussen gehuurd bij de verhuizingen, of toen mijn eigen auto naar de garage moest. Iedere keer ontzettend klantvriendelijk, servicegericht en flexibel. Fijn dat jullie er zijn!
Meerdere keren hier een busje gehuurd zonder problemen en alles zoals het hoort. Ook de financiële afhandeling is correct en binnen de afgesproken tijd wordt het resterende bedrag gerestitueerd. Binnen 2 dagen namelijk. Verder vriendelijk personeel.
Dankjewel voor de 8, Peter!
duidelijke communicatie en mail van alle afspraken, prima geregeld !
Een 8, dankjewel Marina!
Mooi gezegde, goeie service en perfecte bussen Ook alles snel geregeld
Hartstikke bedankt voor de 10, Cor!
Voor openingstijden open, spaart weer 15 minuten.
Een 9, dankjewel Rob!
Goed geregeld
Super bedankt voor de 10, Roger!
Als ik persoonlijk naar Adrem ga om te huren,zijn de aanwezige heren van het personeel zeer bekwaam en behulpzaam.Toppers. Echter om te reserveren via de telefoon mijn persoonlijke ervaring is dan minder,het gaat dan om de vrouwelijke telefoniste,er worden dan toch fouten gemaakt. Al met al is Adrem een goed bedrijf
Dankjewel voor de 7, Natascha!
Procedure auto huren niets op aan te merken. Kwaliteit auto goed en snelle vriendelijke bediening aan de balie. Helaas ben ik al een week aan het wachten op de vrijgave van mijn borgstelling die ik via mijn creditcard gesteld heb. Tot 3 keer toe hierover gebeld met de toezegging teruggebeld te worden. Helaas is dat niet gebeurd en staat het geld nog steeds in de ijskast.
Vervelend voor je dat de creditcard blokkade nog niet van je kaart is gehaald, Hans. Dit is echt een probleem dat door jouw bank wordt veroorzaakt. Wanneer wij een factuur incasseren van jouw kaart, wordt de blokkade er altijd onmiddelijk afgehaald.
Hartstikke bedankt voor de 10!