Aan te raden, jawel!
Bedankt Eli!!
Nette ontvangst Fatsoenlijke prijzen en een prima service
Super, een 10!! Bedankt Reinhard!
Zoals altijd : top auto , top service en top prijs. GEWOON prima
Zo fijn te horen dat je blij met ons bent Louis! Wij zijn ook heel blij met jou en zien je graag weer terug in Venlo! Bedankt voor de 10!!
Dit keer een bus gehuurd in Maastricht. Nette bus die heerlijk rijdt, snelle service en altijd aardige mensen bij Adrem. Topbedrijf.
Top Niels!! Super bedankt voor de review en de 10!
Het is makkelijk te boeken en de medewerkers op locatie zijn heel vriendelijk. Duidelijke uitleggen en bij het terugbrengen na 17.00u ook heel flexibel. Het was een super fijne ervaring en zullen zeker nog eens hier huren!
Graag gedaan Willeke en tot de volgende keer! Bedankt voor de 10!!
Zoals het hoort, goede uitleg, fijne benadering en afhandeling.
Helemaal top Marc! Bedankt!
Hier is geen beschrijving voor nodig
;) Bedankt Crit!
Snel en correct
Super! Bedankt voor de 10 Pim!
Meerdere keren een bus gehuurd zonder problemen en altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. Ik heb bij het aftanken onderkent dat de bus toch niet volledig afgetankt was en heb dit aangegeven bij het inleveren. Adrem heeft de te veel betaalde brandstof vergoed.
Zoals het hoort! Bedankt voor de review en de 10 Stefan!
Bus was schoon en vriendelijke heer bij ophalen en terug brengen
Goed te horen Michel! Bedankt voor de review en het mooie cijfer!
Al jaren huur ik bij adrem ik zou niks anders willen. Je wordt goed ontvangen Behulpzaam en zorgvuldig wordt alles goed uitgelegd.
Wat fijn te horen! Tot de volgende keer en bedankt voor de 10!
Modern wagenpark
Bedankt voor de review en het mooie cijfer Leon!
Het huren van de bus is goed en snel te regelen. De kwaliteit van de bus is goed. Het personeel werkt correct. Door de haast om de busbaan mij over te dragen is een fout aantal hondjes op de factuur verrekend. Dit is achteraf gecorrigeerd, maar de financiële afhandeling verloopt zeer traag. Na 12 dagen heb ik mijn restant borg nog niet teruggekregen.
Hoi Paul, onze excuses dat het allemaal wat langer heeft geduurd met het terugstorten van de borg! Door een systeemfout liep dit niet helemaal goed. Ook hier hebben we weer van geleerd en we hopen je de volgende keer toch weer te mogen helpen indien je een bus of auto nodig hebt!
De service is gewoon goed.
Mooi Jeroen! Bedankt en graag gedaan!
Goede service mooie prijs en ook heel behulpzaam als je informatie opvraagd etc etc Gewoonweg : Topp
Een 10! Super Jurgen, bedankt!
Aardige mensen. Iets meer uitleg van het vervoermiddel dat je huurt zo fijner zijn.
Bedankt voor de review John! We zullen hier de volgende keer op letten
Prima! Vriendelijk, snel, professioneel.
Geweldig Sean! Bedankt voor de 10!
We gingen een busje huren voor de verhuizing en kregen meteen ook een traploper en spanbanden aangereikt. De kosten werden netjes van de borg afgehouden en het personeel was bijzonder vriendelijk!
Super Joyce, en zo hoort het ook!
De bus was in zeer goede staat. De afhandeling en de verstrekking zijn snel gegaan.
Dankjewel voor de mooie review Annemie!
Een professioneel bedrijf zonder pas poes. Vlak voor we op vakantie gingen was er een probleem met de originele bus die we zouden huren, adrem autoverhuur heeft zo snel mogelijk een andere bus geregeld zodat we toch nog fijn op vakantie konden. In een woord: top
Heel graag gedaan Vincent! Gelukkig kon de vakantie gewoon van start gaan!
Goede bus netjes aangeleverd en vriendelijk te woord gestaan
Wauw een 10 Matthijs! Bedankt!!
De medewerkers in Heerlen zijn zeer vriendelijk, correct en behulpzaam. Ook hebben ze goede kennis van hun product. Expliciet schrijf ik er Heerlen bij want mijn partner is eerder al in Maastricht geweest en daar waren ze niet zo vriendelijk.
Bedankt voor de 10 Marion !
Zeer goed en vriendelijk Top
Dankjewel Inge en graag gedaan :)
De enigste die verstand van zaken heeft is Harriet. Door haar zijn we dan ook top geholpen, de rest kan zeer zeker verbetering gebruiken.
Bedankt voor de review Gaby! We zullen het compliment doorgeven aan Harriët :) en waar verbeterpunten zijn zullen we deze oppakken!
Prima ontvangen, snel onderweg, duidelijke communicatie en ook inleveren weer zonder moeite. Top!
Super Jeroen! Bedankt voor de 10!