Klantvriendelijk en behulpzam

Fysiek klant contact, heel belangrijk! Behulpzaam

Perfect!

Niets om op aan te merken

Wederom top geregeld.

Afgelopen woensdag weer voor de zoveelste keer een busje gehuurd bij Adrem alles online geregeld binnen 5 min een week van te voren. Bij het afhalen was ik binnen 5 minuten op weg en goed geholpen door Patrick locatie Heerlen. Vermeldenswaardig zijn de kwaliteit vd busjes en het onderhoud telkens weer. Ook bij het terugbrengen weer binnen 5 min stond ik weer buiten . Een uur later reeds het factuur op de mail en Donderdag ochtend stond reeds mijn verrekende Borg weer op mijn rekening . Patrick & Adrem weer top geregeld .

N.v.t

Prima en volgens afspraak

Reservering verliep soepel. Door een defect aan een verhuurwagen werd ons gevraagd of er de mogelijkheid was om een ander voertuig te huren. Dit was echter voor ons niet mogelijk... en men zocht en vond toch een oplossing. Ook de afhandeling verliep zoals je mag verwachten. Wel een tip: vermeld de prijzen inclusief Btw op de site. Dit is tegenover particulieren duidelijker en eerlijker. Bedrijven begrijpen sowieso dat zij Btw terugkrijgen.

Goede service, fijne auto. Met plezier in gereden

Met plezier in gereden. Alle comfort aanwezig.

De medewerking was perfect

Gemakkelijk, goed en snel geregeld

Makkelijk on-line te regelen, snelle en correcte afhandeling

Prima bedrif

Had in Roermond een bus gehuurd alkes volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers alles keurig uitgelegd betreft extra risico verzekering. Vervolgens goede uitleg van het voertuig. Ook de bus was keurig schoon en rijklaar. Een goed bedrijf om een voertuig te gaan huren

Gewoon goed

Alles goed geregeld zoals het hoort.

Makkelijk on-line te regelen. Prettige en goede afhandeling bij ophalen / retourneren.

snelle en correcte afhandeling

Super service

Geweldige service en zeer vriendelijke medewerkers Raad het iedereen aan die een busje moet huren

Top service, snelle afhandeling aan de balie

Gaat heel snel als je van tevoren als je gegevens online invult. Ideaal om per dagdeel te huren ook. Zou zo weer een busje via adres huren.

Goede service en goede auto's

Gewoon super

Ik kon ter plekke een bus huren , bus was van goede kwaliteit, service was goed en borg had ik binnen 1 dag al terug

Alles was prima

Alles was goed geregeld , vriendelijk personeel

Altijd geweldige service!

Elke keer als ik hier een busje kom huren gaat het zonder gezeur en is alles concreet en netjes afgehandeld!

De bus reserveren ging via de web site vlotjes, alles werd duidelijk uitgelegd.

Super service

Snel geregeld en erna snel afgehandeld

Zeer correcte en snelle service

Alles verliep snel en correct zoals afgesproken

Goed en snel geregeld en erg klantvriendelijk .

Alles prima!

Alles van begin tot eind goed geregeld.

goede ervaring, nette auto

had alleen een klein issue over de begin kilometerstand maar dat werd snel en netjes opgelost. kortom goed bedrijf, zal zeker weer terug komen als het nodig is

super digitale afhandeling

Gebruiksvriendelijke website. Zeer eenvoudig te huren en te plannen. en snelle afwikkeling van de financiën.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA