snel geregeld !

aardig personeel. goede uitleg. snelle service.

Geweldig goed geholpen.

Ongeluk zit in een klein hoekje; de mensen van Adrem hebben me perfect geholpen!

Top bedrijf

Zeer vriendelijk en persoonlijk. Nette auto en geen moeilijk gedoe allemaal,

Fijn en correct geholpen, ook via de bestelapplicatie

Bij het inleveren werd de auto niet gecheckt en zet maar ergens op een parkeerplek neer, binnenrijden kon nu niet, dan was het een 5 ipv 4,5 geweest

Bedankt voor huurauto, dat was echt goed auto maar wel iets te duur.

Zeer goed en vriendelijk.

Van begin tot eind een top service!

Hele goede service

Goede service , snelle afhandeling en goede klantvriendelijkheid ..

Vriendelijk, snel en service! Goede auto's en busjes om te huren.

Ik krijg altijd snel antwoord per mail en aan de balie zijn ze vriendelijk en behulpzaam! Alles zit goed in elkaar bij Adrem!

goede service, nette auto

goede service, nette auto

Top geregeld

Aardige medewerker in sittard.

correcte afhandeling van klacht

zie bovenstaand

aangenaam praktisch

Adrem heeft een hele prettige service, is snel in de afhandeling, heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende locatie op 5 minuten lopen van station Maastricht.

Uitstekend!

Uitstekende ervaring gehad vanaf het begin tot het einde makkelijk en klant vriendelijk

Het was best ingewikkeld omdat ik vanaf verre afstand iets moest regelen. Prima te woord gestaan door elle denk ik

Snel geregeld, de auto,s zijn perfect.

Bestelbus via internet besteld, de volgende dag al kunnen huren. De auto,s zijn in zeer goede staat.

Snelle, goede service

Afspraken worden nwgekomen en vriendelijk personeel

Gewoon geweldig

Zeer duidelijke afspraken, zeer vriendelijk personeel en dat alles tegen een betaalbare prijs!! Ga zo door, als ik weer eens een auto of busje nodig heb weet ik waar ik zijn moet! Bij Adrem natuurlijk

Zeer goede service Klant krijg veel info

Eerste keer bij adrem, zeker niet de laatste keer

Voor oud op Nieuwjaar hadden we een 9 persoons bus nodig, adrem deed uiterst hun best om voir mij een busje in roermond te krijgen. De gegevens en betaling al online gedaan, dus met een rondje om de bus de bestaande schade besproken was ik ook zo weg. Via mail ontving ik onderweg al foto's vd schades vd bus, deze vielen mee. Je rijd echt met een pracht van een bus Hoor!. Daarom voor mij ook geen probleem om de bus schoon van binnen afte leveren. Brengen met een volle diesel tank in roermond en sleutel in brievenbus. Was zo gepiep. Nog even gebeld naar adrem, vonden nog persoonlijk artikel tijdens schoonmaken telefonisch ook erg vriendelijk.

Gewoon weg goed!

Had auto vanwege reparatie aan eigen auto, voor 4 dagen gehuurd. Na één dag was mijn auto echter al gerepareerd en kon ik het huurcontract probleemloos stopzetten. Super Service!

Goed en verzorgd

Snelle, goede en vriendelijke afhandeling

Alles netjes en goed geregeld!

Snelle goede service, snelle terugbetaling van de borg. Ik raad het ten zeerste aan.

OK

OK

Enige minpunt is dat de benzinetank vol moet zijn bij inleveren auto terwijl die niet helemaal vol was bij ontvangst auto.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA