Snel geregeld, fijne auto…. Tot een volgende keer.

Snel, adequaat, goede bedrijfsstructuur t.a.v klant

Ik kreeg wat ik vroeg en vond wat ik nodig had. Vooral de mededeling van de hoogte van de bus was wezenlijk... Verder was de afwikkeling van voor- en natraject deskundig, waardoor we een goede logistieke verhuizing hadden. Marcel

Top geregeld

alles prima

's morgens een busje 6m3 besteld voor diezelfde avond was geen probleem. Auto diezelfde nacht nog voor de deur geparkeerd en sleutel in avondkluis gedeponeerd. Rekening een dag later via de mail. Vlotter en eenvoudiger kan niet..

Geweldige service

Probleem snel opgelost

adrem goed op weg

adrem heeft mij snel weer op weg geholpen waar andere verhuurbedrijven faalden

Goede surfus

Goede surfus.

Goede service altijd bereikbaarheid zeer vriendelijke en professioneel en vakkundig.

Altijd tevreden over het huren bij adrem, ik huur nergens anders! Vriendelijk, makkelijk om te huren, snel en goed geholpen. Snelle afhandeling bij terug brengen. Mooie en goed onderhouden auto's en busjes.

Prima service en bus

Duidelijke info, snelle verrekening borg, prima bus

Uitstekende service voor een goede prijs

Auto was netjes en stond volgetankt klaar om 09:00h zoals afgesproken. Dat je ‘s avonds (sleutel in de lockbox) de auto kan retourneren maakt daghuur echt effectief. Al meerdere keren een auto gehuurd en keer op keer erg tevreden.

Prima Service

2600km zonder problemen

Goed zoals altijd.

Goed bereikbaar Komen afspraak na Geven tips en adviezen

Zeer bekwaam

Goede service vriendelijk personeel

Prima servicemen snelle afhandeling

Prima huurauto's.

Vrij nieuwe bussen tegen een zeer goede prijs. Goede service en snelle afhandeling.

Zeer aan te bevelen

Uitstekende service

In Maastricht werken uiterst vriendelijk mensen, service in Maastricht is top!

Top service, correct en snel afgehandeld.

Last minute huur geweest, direct antwoord gekregen en afgehandeld.

Goed. Had minder gereden dan van te voren aangegeven. Kreeg netjes meer terug dan van te voren af gesproken

Vriendelijke service

Alles volgens afspraak geregeld en afgehandeld.

prima firma.

goede service

Uitstekende en duidelijke communicatie. Prijs prima !

Makkelijk, snel , top personeel

Nog steeds gewoon de beste ! vaker hier een bus(je) gehuurd . Makkelijk en snel geregeld . vriendelijk personeel . Geen gedoe of gezeur.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA