Alles perfect geregeld in Andrem heerlen

Reactie van het bedrijf

Geweldig bedankt voor de 10, Yves!

Autohuren was uit nood. Daarvoor prima uitkomstmst

Onze 2 oude auto's waren simultaan defect..geen zicht op snel herstel.daarom op zoek naar een huurwagen. Bij adresboek geholpen. Duidelijk, goed en snel geregeld en geen verrassing achteraf. Niet goedkoop dus zou het niet voor de fun doen. Maar een uitkomst. Nu nog haal en brengservice

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 8, Lau!

Heldere offerte, prima aflevering.

Snelle aflevering, prima uitleg.

Reactie van het bedrijf

Een 10, enorm bedankt Harrie!

Alles wordt prima geregeld waarbij sprake is van maatwerk!

Reeds vele jaren tijdens de carnavalsweek een busje gehuurd om samen met zijn zessen (3 koppels) meestal in Zeeland neer te strijken. Lekker gezellig met zijn allen bij elkaar ipv met 3 auto's te rijden. Dit jaar zelfs de luxe Mercedes bus (automaat met navigatie enz.) mogen reizen. Een echte aanrader!!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 8 Jos! En bedankt dat je al zo lang vaste klant bent!

Goed geregeld maar peperduur

Bus stond op tijd klaar, maar geen vrije kilometers. Veel te duur! Op en neer van Sittard naar Eindhoven € 160,00 voor kleine bus is echt belachelijk. Wist dit wel en had geen alternatief.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de voldoende Rob. Sorry dat het tarief tegenviel. Bestelbussen zijn in korte tijd tot 40% duurder geworden. En dat gaat nog erger worden: vanaf 2025 wordt bpm berekend over bestelbussen, dus dat wordt nog een prijsverhoging van 30%....

TOP

De klant is koning gaat hier echt op. Praktisch gezien denken ze met je mee en dat maakt het huren van een verhuisbus zeer gemakkelijk. Verhuizen wat toch echt niet niks is, wordt door een goede bus echt gemakkelijker.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor de 10, Victoria!

Goede service goede outo of busjes ze zijn vriendelijk personeel ik raad iedereen aan om daar een outo of bus huren

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de 10, Richard!

Prima personeel

Een 9, dankjewel Bèr!

Betrouwbaar

Vriendelijk personeel!

Bedankt voor de 9!

Perfect geregeld!!!

Alles perfect geregeld via de site!

Reactie van het bedrijf

Ontzettend bedankt voor de 10, Manfred!

gewoon goed

Prima auto en goede bejegening, zowel bij afspreken van de huur als bij ophalen auto en bij terugbrengen.

Een 9, dankjewel Trudy!

Goede serviceverlening

Goed geregeld!

In de ochtend om 8 uur direct geholpen en blij verrast dat we een nieuwe en schone bus kregen. Bij terugkomst om 12 werden we vrolijk opgewacht en was het inleveren en controleren zo geregeld. Factuur had ik ook binnen een kwartier in mijn mailbox. Volgende keer zal ik zeker weer een busje bij Adrem huren!

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor de 10, Vic!

Wij zijn netjes geholpen en het word goed opgelet welke schade er aan het busje was voor dat wij vertrokken.

Reactie van het bedrijf

Een 10, hartstikke bedankt Kerstin!

Vlotte afhandeling

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 8, Marc!

perfect geregeld

Zowel de online reservering, de huurauto, de behandeling en de afhandeling, alles perfect geregeld. Ik zou niets kunnen aangeven wat nog beter zou kunnen!

Reactie van het bedrijf

Een 10, ontzettend bedankt Theo!

Top. Snel en adequaat

Top. Snel en adequaat.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 9, Paul!

Zoals gewoonlijk weer prima op weg geholpen met een super wagen. Vriendelijk personeel en duidelijke info zijn de normaalste zaak bij dit bedrijf. Ga zo door team!

Reactie van het bedrijf

Een 10, hartstikke bedankt Michèl!

We hebben al meerdere keren een vrachtauto gehuurd bij Adrem en zijn erg tevreden goede prijs kwaliteit verhouding, ik zou ze zo bij vrienden aanraden.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor de 10, Charles!

Uitstekend geregeld

Donderdag gebeld, zaterdag gereserveerd. Alles top geregeld.

Reactie van het bedrijf

Een 10, geweldig bedankt Colin!

Het online reserveersysteem is zeer duidelijk en het kostte dan ook geen enkele moeite om snel te vinden wat ik zocht. Op de dag zelf stond de bestelbus klaar, de medewerker was vriendelijk en behulpzaam, en de afhandeling verliep soepel. Enkel lof voor het hele proces en in de toekomst zal ik hier zeker terugkeren.

Reactie van het bedrijf

Ontzettend bedankt voor de 10, Rob!

Klantvriendelijk en behulpzam

Fysiek klant contact, heel belangrijk! Behulpzaam

Reactie van het bedrijf

Een 10, super bedankt Hubertina!

Perfect!

Niets om op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 9, Chaymaa!

Wederom top geregeld.

Afgelopen woensdag weer voor de zoveelste keer een busje gehuurd bij Adrem alles online geregeld binnen 5 min een week van te voren. Bij het afhalen was ik binnen 5 minuten op weg en goed geholpen door Patrick locatie Heerlen. Vermeldenswaardig zijn de kwaliteit vd busjes en het onderhoud telkens weer. Ook bij het terugbrengen weer binnen 5 min stond ik weer buiten . Een uur later reeds het factuur op de mail en Donderdag ochtend stond reeds mijn verrekende Borg weer op mijn rekening . Patrick & Adrem weer top geregeld .

Reactie van het bedrijf

Geweldig bedankt voor je uitgebreide review en de 10, Jacques! Gaaf dat je al zo lang klant bent!

N.v.t

Reactie van het bedrijf

Een 10, enorm bedankt Aldo!

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!